... også en rik kilde til vitamin E. Vårt sortiment inkluderer også økologiske mandler dekket med økologisk sjokolade, samt en produktfamilie bestående av økologiske sjokoladepinner som kan nytes i en varm drikke eller smakes som en sukkertøy. Den økologiske sjokoladen er produsert lokalt: i Belgia. Våre utmerkede kakaobønner importeres fra et lite kooperativ i Den Dominikanske Republikk.
...Opprettet i Brugge i 1990, er selskapet LE BOUCHON DE BORDEAUX en liten familiebedrift som spesialiserer seg på produksjon av småkaker og kjeks. Hovedproduktet til selskapet "Le Bouchon de Bordeaux" er en kjeks formet som en kork til en vinflaske. Utvalget av "Bouchons de Bordeaux" har utvidet seg med forskjellige smaker. Selskapet tilbyr også Canelous (formet som canelés med sjokolade), sjokolade og guinettes (små kirsebær dekket med en fondant smaksatt med armagnac og sjokolade). LE BOUCHON DE BORDEAUX selger sine produkter i Frankrike og internasjonalt.
...rom, limoncello, gianduja, nougat osv.) dekket med ekstra mørk sjokolade med minimum 62% kakao. - Holdbarhet: 12 måneder.
- TRØFLER: laget av mørk sjokolade og hasselnøtter, drysset med kakao. - Holdbarhet: 12 måneder.
- MELIGA PAIE: deilig kake laget med maismel, som er sprø og myk, fylt med syltetøy. - Holdbarhet: 5 måneder.
- MELIGA KAKER: utsøkte småkaker fra Cuneo-tradisjonen, laget med smør...