...Muffins fylt med sjokolade og syltetøy, dekket med sjokolade og glasur - -Fyllingene injiseres varmt.
MASKINENS EGENSKAPER:
-En produksjonslinje bestående av fire stasjoner:
o To automatiske injektorer.
o En automatisk doseringsmaskin for sjokoladebelegg.
o En enhet som sprer fyllet over belegget.
En enkelt beholder holder injektorene og doseringsmaskinen på riktig temperatur, slik at...
...Aromatisk lys med metallbeholder og kropp dekket med tråd i et bredt spekter av toner. Tilgjengelig i aromaene vanilje, appelsin og sjokolade.
Metall
Ref:9718
Antall trykkeområder:1
Trykkoder:E(1), L1...
...Pajarero fikenvariant, opprinnelig fra Spania og kjennetegnet ved sin tynne hud, sødme og tekstur, dekket med et lag belgisk mørk sjokolade.
Glutenfritt produkt, egnet for cøliakere.
Emballasjeformater fra 100 gram.
...De originale Catànies® er den mest emblematiske skapelsen fra Cudié: en uimotståelig kombinasjon av nøtter og sjokolade. De er laget for hånd med Marcona-mandler og dekket med en utsøkt hvit praline og et sluttlag av den beste kakaopulver.
Utvalget kompletteres med fire flere smaker: Catànies® med mørk sjokolade (Dark Chocolate), Catànies® med kaffe og sjokolade (Coffee Chocolate), Catànies® med gresk yoghurt-smak (Yogulates) og Catànies® med lime-smak (Green Lemon).
...Hvis produktene våre ikke er søte nok, har vi det perfekte alternativet for de som elsker søtsaker. Tørket frukt dyppet i belgisk sjokolade som fremhever smaken enda mer og gir en myk tekstur. I tillegg til vår fikenpraliné, fiken dyppet i sjokolade fylt med trøffel, en eksplosjon av smak ved første bit.
Tilgjengelig i:
Brett 120g | Plaster 1Kg...
...Sjokoladekake fylt med sjokoladebiter, dekket med sjokolade-hasselnøttkrem og dekorert med mandelkrokant. Det anbefales å oppbevare produktet i kjøleskapet og konsumere det i de påfølgende dagene. Ikke fryse på nytt.
... butterdeig med et mykt bad av honning og sukker, dekket med melis. Bayonesas. Tynne lag av butterdeig, fylt med en deilig engel-hår. Sjokoladebånd. Deilige lag av butterdeig, dyppet i honning og sukker, dekket med utsøkt sjokolade. Jerez-donuts. Velsmakende butterdeig, dyppet i et mykt bad av honning og sukker og dekket med sukker.
Aventuraen til Casanella Xocolaters begynte i 1998, da Xavier Casanella begynte å innovere den typiske søtsaken fra sin hjemby Vilafranca del Penedès (Barcelona), laget av Marcona-mandler dekket med sjokolade. I 2002 skapte han Crackania, en liten og søt glede av Marcona-mandler, og innoverte når det gjelder smaker, ved en grundig utvelgelse av råvarer. I sitt håndverksverksted utviklet han...
... (laget med alkohol), og dekket med sjokolade (grønt eple, mandarin, bringebær og hvit pære) og nå også smakfulle (tomat, tapenade, agurk, rød paprika, osv.). Kontakt oss uten forpliktelser for et pristilbud.