Vårt selskap har vært i drift siden 2018. Vår ekspertise ligger innen rådgivning og utenrikshandel. Vi tilbyr rådgivningstjenester til alle typer matvirksomheter, fra oppstart til overdragelse. I tillegg har vi siden 2018 hatt produksjon innen dreiing og CNC-bearbeiding. For kvalitetsproduksjon og punktlig levering innen CNC-sektoren, ta kontakt med oss. Vi har produksjon av deler i alle størrelser og diametre. I Tyrkia samarbeider vi med mer enn 10 produsenter, avhengig av deres spesialfelt.
Nederland, Tilburg
... investeringsmulighet med godt avkastning. Garasjeene i fase 1 er til salgs eller til leie, med foreløpig levering planlagt i 3. kvartal 2018. For mer informasjon, ring oss eller legg igjen dine opplysninger, så tar vi kontakt med deg helt uforpliktende.
Irland, Carrickmacross
... stedet for å bruke flere forskjellige selskaper når arbeid er nødvendig. I 2017 og 2018 fusjonerte vi både Castleguard Security og Micad Security Ltd i fylkene Monaghan og Donegal. Dette har gjort det mulig for Superior Group Irl Ltd å spesialisere seg og utvide innen bemannet vakthold og nøkkeloppbevaringstjenester som vi kan tilby våre kunder. Vi glemmer aldri at vi beskytter det du verdsetter...
... kunnskapen om formdesign og produksjonserfaringen gir en ytelse som er høyt verdsatt av både innenlandske og utenlandske kunder. SOM A.Ş. eksporterer 40 % av sin produksjon til mange sentre i Europa, Nord-Amerika og Asia, og har blitt en sterk konkurrent i sitt felt, samt en pålitelig partner for sine kunder. For å oppnå 100 % kundetilfredshet opprettholder SOM A.Ş. sine kvalitetsmål på høyeste nivå, og fikk TS 16949 kvalitetsledelsessertifikat i 2005, oppdaterte til IATF 16949 i 2018, og fikk VW/Tyskland-godkjenning samt FORD-Q1-prisen i november 2014.
Tyskland, Stuttgart
Sceel.io er et tysk tjenesteselskap med kontorer og utviklingssentre i Stuttgart (Tyskland), Kyiv, Uzhhorod (Ukraina) og Kairo (Egypt). Siden 2018 har vi hjulpet programvareutviklingsfirmaer med å håndtere den økende mengden av programvareutviklingsoppgaver på en optimal måte, for å utnytte deres potensial fullt ut og imøtekomme deres vekst ved å tilby IT-spesialister og ekspertise når og hvor...
APC Gida maddeleri tic. ltd. sti. ble grunnlagt i juli 2018 i Istanbul. Saka vann er autorisert forhandler i Etiler-området i Istanbul. Vi er din løsningspartner innen kontorrekvisita og papirvarer. Ta kontakt med oss, så gir vi deg det beste tilbudet tilpasset dine behov. I tillegg tilbyr vi utleie av palmestråleovner, soppeovner og utendørs varmesystemer for spesielle og hyggelige anledninger...
...I 2018 startet vår suksesshistorie som Iztekma tekniske materialer, og vi fortsetter å fokusere på kundene med et bredt spekter av tjenester. Vårt selskap tilbyr produkter innen industriell rengjøring; fra industrielle våt- og tørrstøvsugere til gulvrengjørings- og poleringsmaskiner, fra tepperensing og tørkemaskiner til profesjonelle vaskemaskiner med høytrykk og varme/kulde, samt tepperens og tørkemaskiner, bilpleiesugere, varmeblåsere, skumsprøyte tanker, motorer, Motopomp-pumper og kjemiske produkter for bilrengjøring og beskyttelse. Vi tilbyr produksjon, salg og service for alle produktgrupper.
Tyrkia, Adana
... overføre erfaringene fra fabrikken han har drevet i Kina i 13 år, har han som mål å bli mer effektiv og bidra til å redusere arbeidsledigheten i vår region. Vårt selskap har startet produksjonen i et lukket område på 4.000 kvadratmeter, med et totalt tilgjengelig areal på 25.000 kvadratmeter. I 2018 begynte vi vår virksomhet med CE (Conformity of Europe) sertifikat og varemerkeregistrering. Vårt første mål er å produsere høy kvalitet, ta plass i nye markeder på verdensmarkedet, og alltid oppnå kundetilfredshet.
Tyskland, Bad Rappenau
Vi er en familiebedrift grunnlagt i 2018, som opererer innen metall- og maskinbygging. Våre kunder kan dra nytte av et variert produktsortiment, da vi ønsker å kombinere kvalitet og rimelighet for å imøtekomme våre kunders forventninger. I tillegg har vi kompetansen til å lage 3D-CAD-konstruksjoner helt etter deres ønsker. Selv om vi er et ungt selskap, er vi preget av vår eier som har over 20...
... internasjonale standarder gir oss et høyt markedsrykte samt konkurranseevne i forhold til andre stålprodusenter i Tyrkia. ISIK STEEL INDUSTRY & TRADE CO., INC. har blitt tildelt 3. plass i "STARS OF STEEL EXPORT AWARDS 2018" for "MESTE EKSPORTVEKST" kategorien, som er organisert av den tyrkiske stål eksportørforeningen. Også med sin eksport salg ytelse i 2019, ble vårt selskap en av "TOPP 50 TYRKISKE STÅLEKSPORTSELSKAPER".
Storbritannia, London
...Wimslow Finance Group er et finans- / formuesforvaltningskonsulentfirma som ble etablert for over 30 år siden. Vi er et prisbelønt selskap som spesialiserer seg på nisjebanktjenester med over 50 partnere på 4 forskjellige kontinenter. Vinnere av Financial Times "Niche Investor Adviser" priser for 2018 og 2019, vår troverdighet og hardt arbeid går foran oss. Vi tilbyr finansiell ekspertise innen...
Bulgaria, Plovdiv
... av profesjonelle tre-delte kombinasjons- og multifunksjonelle aluminiumstiger. I 2017 lanserte selskapet små modeller av aluminiumstiger med arbeidshøyde opp til 4,5 m. I første kvartal av 2018 startet selskapet produksjonen av modulære aluminiumstillaser med arbeidshøyde opp til 14 m. Du kan kjøpe produktene våre til rimelige priser fra vår nettbutikk og store kjeder: : Практикер, ТМТ-ЕЛКОМ...
Tyskland, Damme
...I 2018 grunnla vi selskapet Gravical. Som en avlegger av et anerkjent vektfirma som har vært i bransjen i flere tiår, kan vi trekke på en rik erfaring innen vekter, veiing og vekter. Det helt nyinnredede, toppmoderne kalibreringslaboratoriet har alle muligheter på den nyeste teknologien. Det oppfyller den internasjonale standarden DIN EN ISO/IEC 17025 og er akkreditert av den tyske...
Italia, Cortemilia
... utvinning av biprodukter til dyrehold. I 2018 ble den nye møllen bygget, som erstattet kvernemaskinene med innovative teknologier, noe som gjorde det mulig å utvide produksjonen. I tillegg ble det utviklet en steinmølle, som gjør at vi kan begynne å produsere nye typer mel malt på stein, av myk hvete og andre typer korn. Vårt selskap er BRC-sertifisert.
Tyrkia, Antalya
Vår nettside åpnet offisielt 1. januar 2018. På mantarator.com kan du finne informasjon om de mest kjente soppene og de beste soppprodusentene for hvert land. For øyeblikket har våre nettsider 3 forskjellige språk, som er engelsk, russisk og tyrkisk. Snart vil kinesiske sider bli lagt til. Forrige måned hadde nettsiden vår over 2.000 nye besøkende og mer enn 10.000 sidevisninger. For de neste to...
Storbritannia, Sheffield
... til stålindustrien går tilbake til 1936. Før februar 2018 var Dura-ID Solutions formelt kjent som IML Labels and Systems Limited, Longcombe Labels og Leed Marque Concepts. Sammenføringen av disse selskapene har gjort det mulig å tilby et større utvalg av produkter, økt tilgjengelighet av utstyr og muligheten til å nå et bredere geografisk publikum. Sektorene vi opererer i inkluderer bygg, kjemikalier, metall, medisin, fritid, mat, hagebruk og trelast, men vi kan nesten imøtekomme alle. Ta kontakt hvis du ser etter en pålitelig intern trykkløsning.
Frankrike, Romaneche-Thorins
... det avtalte budsjettet. 54% av vår omsetning kommer fra våre gjentakende kunder. 100% av våre byggeplasser leveres innen fristen. I 2018 har Tournier 71 ansatte og oppnår en omsetning på 23,5 millioner euro.
... utvikle seg selv. I denne retningen ble Arcora Garage Academy, som ble realisert i 2018 med metoden "læring ved å gjøre på stedet", en del av utdanningsprogrammene for interiørarkitekturstudenter som et eksempel på et industr-universitetsprosjekt.
Frankrike, Evreux
... analyser (viskositet, tekstur), fargeanalyser (spektrofotometer), analyser av Aw, gasser (O2, CO2), tetthet (mikrolekkasjer), motstand av sveiser i emballasje; Opplæring knyttet til disse temaene. PRAXENS har siden 2018 vært den nye identiteten til Agro-Hall, som ble opprettet i 1986 og dermed har mer enn 30 års ekspertise.
Tyskland, Bocholt
Schwerlastregal fra Bocholt tilbyr tunglastregal, palleregal, fagregal og lagerutstyr over hele Europa. Den nettbutikken som ble startet i 2018, etterlater ingen lagerønsker ubesvart. Schwerlastregal-konfiguratoren og vårt kvalifiserte fagpersonell jobber sammen med deg for å utvikle den beste lagerplanen. Mange 3D-planleggingsverktøy hjelper deg med å finne det riktige tunglastregalet for...
... polytechnique fédérale de Lausanne (EPFL), Universitetet i Lausanne (UNIL), Universitetet i Genève (UNIGE), IMD Business School, École Hôtelière de Lausanne (EHL), byen Lausanne og kantonen Vaud. AISTS ligger på campus til Universitetet i Lausanne og EPFL i den nye Synathlon-bygningen, et unikt sted for idrett, trening og forskning som åpnet i 2018. Forelesninger og seminarer ledes av et internasjonalt undervisningskorps på mer enn 100 anerkjente akademikere og fagfolk fra idrettsindustrien.
Tyskland, Nürnberg
... ansvarlige stillinger i selskaper og for kunder som Nintendo of Europe, Samsung Deutschland, Honda Motors, Scout 24 Gruppe, Amazon Deutschland, Microsoft Deutschland eller Google Deutschland. Alltid med den samme lidenskapen for kommunikasjon og digital markedsføring. Siden 2018 har rådgivningsbyrået PANDA MEDIA GmbH & Co. KG vært en fullservicepartner for temaene lead management og markedsføringsautomatisering. Vi støtter mellomstore bedrifter og rådgivere og coacher på deres vei inn i digitaliseringen og ved nykundeverving på internett.
Frankrike, Wasquehal
... sentre i Lille, Paris og Tours. Med en sterk kompetanse og lang erfaring innen overvåking, har selskapet siden 2011 vært utgiver av Canopsis, den første Open Source-hypervisjonsløsningen. Siden 2018 har ENL lansert sitt fellesskapsforum capensis.org for å tilby profesjonell og gratis støtte på mange infrastruktur-løsninger.
... produsentene av sprøytepistoler, sprøytere, programmerere og ventiler for både kommersielle og boligmarkedet innen vanning. Et strategisk skritt av stor betydning for 2018, for å kunne øke tilbudet til våre kunder med et bredt spekter av produkter, alltid med høy garanti for kvalitet og ytelse.
Storbritannia, Reading
Lezzat er et e-handelsmarkedsføringsbyrå opprettet i 2018, med base i Reading, Storbritannia og Athen, Hellas. Vi spesialiserer oss på å tilby A-Å tjenester på Amazon-plattformen (UK, USA, EU og Australia). Vi er en gruppe Amazon-selgere selv som ble frustrert over prosessen med å selge på Amazon, og bestemte oss for å tilby våre tjenester slik at andre ikke skal møte de samme problemene. Vårt...
...-konstruksjoner og overflatebehandling samt overflateforbedring • Prøvetaking og forberedelse for materialprøving • Materialstempling med sertifikat • Godt organisert lagerhold gir korte ventetider • Godt strukturerte produksjonsprosesser og gjennomtenkt planlegging gjør det mulig å reagere raskt, individuelt og fleksibelt på kundens ønsker • Rask tilbudsgenerering • Høy kvalitet til rimelige priser • Egen leveringsservice når det haster • Avstander er ingen hindring for oss • Sertifisering våren 2018 etter ISO 9001:2015 / ISO 14001:2015 / OHSAS 18001...
Storbritannia, Teddington
Med et klart fokus på effektiv rådgivning som omfavner kraften i automatisering, er Roebuck en virkelig moderne boliglånsmegler. Vi tilbyr en tjeneste som er skreddersydd for behovene til alle som trenger enkel boliglånsrådgivning, med et bredt nedslagsfelt fra vår base i Teddington. Tilbake i 2018 hadde vår grunnlegger Richard Mumford en drøm om å bringe effektiv og digital boliglånsrådgivning til markedet. Det er oss i dag - Hvis du trenger et raskt svar, gjort på nett, så ta kontakt!
Frankrike, Nimes
... Paris 10e. I 1977 studerte hun litteratur. I 2002 møttes Christophe og Valérie for å danne et vakkert par og fikk to flotte barn. I 2007 bestemte Christophe og Valérie seg for å opprette sitt eget innspillingsstudio kalt «Darrkerau Production» for å selvprodusere. Diskografi: 2010: Den nye starten 2016: De røde nettene 2018: Dead or alive...
Romania, Bucuresti
MKOR Consulting tilbyr tjenester innen strategisk markedsforskning, fra bransjestudier, konkurranseanalyse til forbrukerundersøkelser. Resultatene fra forskningen vi utfører er handlingsrettede og vil hjelpe deg med å ta informerte beslutninger. Ifølge en studie utført av MKOR i 2018, gjennomfører 75 % av selskapene i Romania markedsundersøkelser, hovedårsaken er å fundamentere strategiske...
Tyskland, Köln
...-mover fordelen overfor konkurrentene. 3. Effektivitet og profitt - I tillegg til best kvalitet og effektivitet sørger vi også for at vi med din markedsføring får mer ut av det og samtidig senker dine markedsføringskostnader (Mer omsetning & lavere kostnader = Profitt++) Internasjonalt aktiv, representert på 8 lokasjoner i 7 land. Vi har jobbet siden 2018 for over 100 kunder fra ulike bransjer og betjener selskaper av alle slag - fra oppstartsbedrifter til store konsern som LENOVO.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play