Uteksaminert i 2011 i Medisin og Kirurgi ved Universitetet i Milano og spesialisert siden 2018 i Øre-nese-hals, er Dr. Giulia Anna Marciante en høyt kvalifisert og anerkjent profesjonell innen sitt felt. Under sin utdanning, som ble fullført ved Institute Universitaire de La Face et Du Cou i Nice, har hun viet spesiell oppmerksomhet til studiet av sykdommer i spyttkjertlene, rinosinussykdommer og...
Bulgaria, Plovdiv
Spania, Tortosa (tarragona)
Spania, Barcelona
Vi tilbyr tilpasningstjenester for reklame av ditt merke eller selskap. SUBLIMERING, DIGITAL UTSKRIFT, SKILT, BRODERING, LASERGRAVERING. Oppdag alt du kan tilpasse innen et bredt katalog. Vi tilbyr også GRAFISK DESIGN-tjenester for å maksimere forbindelsen med kundene dine. Mer enn 20 års erfaring innen tekstil- og tilpasningsbransjen for både privatpersoner og bedrifter.
Tsjekkia, Prague
Ditt engros- og distribusjonsselskap i CEE-regionen. Vi distribuerer og importerer kule, trendy og sunne matprodukter. Green Heads ble grunnlagt i 2018, med mål om å berike det tsjekkiske og CEE-markedet med moderne og trendy mat- og drikkeprodukter. Vi er stadig på utkikk etter utradisjonelle og interessante nye produkter i Tsjekkia og i utlandet, for å tilby deg og dine kunder kun det beste. I vår portefølje finner du et bredt utvalg av melkefrie alternativer, Chais, kombuchaer eller superfood shots.
...Ekspert på helse- og sikkerhetsspørsmål på arbeidsplasser i henhold til D.lgs. 81 / 08 og senere endringer; Ansettelse som ekstern RSPP; Rådgivning og opplæring innen arbeidsmiljøsikkerhet. Ansvarlig for opplæringsprosjekter og sertifisert instruktør i henhold til D.M. 06/03/2018. Brannvernspesialist registrert i listene til Innenriksdepartementet i henhold til art.6 i D.M. 05/08/2011 med følgende IDENTIFIKASJONSKODE: CT06929I01643...
...I 2018 ble vårt selskap etablert for å kunne tilby våre gjester 24/7 tjenester, utover de tradisjonelle agenturene. Vårt mål er å inkludere våre gjester i MAVİ DÜNYA TURİZM-familien gjennom de tjenestene vi tilbyr. Vår grunnleggende misjon er å gi våre verdifulle gjester en pause fra livets stress og tretthet, om så bare for en kort stund. Vi er et selskap som ikke bare forbereder reiseplaner, men også tenker på alle detaljer for å sikre at våre gjester får en problemfri ferie og reiseopplevelse.
Italia, Venosa
Spania, Campredó

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play