Bulgaria, Sofia
... dine personlige preferanser. I 2018 klarte Ropeland å skaffe seg et intellektuell eiendomsertifikat for denne typen barnepassfasilitet. I RopeLand vet vi at lekeplassen er mye mer enn bare et område for lek. Når lekeplassene er designet for å støtte barnets utvikling, kan de fornuftig forbedre barnets helse, kognitive evner og sosiale tilpasning. Vi vil guide deg nøye gjennom hele prosessen – fra planlegging til blåkopier, forberedelse og bygging av våre Ropeland-lekeplasser. Vi vil gjerne prosjektere og bygge en tilpasset fasilitet spesielt for deg.
Portefølje (5)
Tyskland, Tostedt
... Cordes, barnebarnet til herr Jürgen Wagner. I midten av 2018 overtok vi virksomheten til konkurrenten SMART VACUUM SYSTEME. Denne overtakelsen gjør det mulig for oss å tilby et enda mer omfattende produktportefølje og service.
Portefølje (9)
Belgia, Woluwe-Saint-Lambert
... Communiqué Creative, hvor jeg jobbet med annonser, logo-design, brosjyrer og emballasje. I 2011 jobbet jeg i Italia, hos forskjellige selskaper, som konsulent for grafikk og kommunikasjon. Fra 2012 til 2018 bodde jeg i Lisboa, hvor jeg jobbet innen andre områder, men jeg opprettholdt likevel min grafikkvirksomhet, inkludert design av nettsteder, webbanner for Google, samt administrasjon av sosiale...
Portefølje (5)
Tyskland, Schorndorf
MTM tilbyr en komplett løsning som avlaster deg som kunde og gir deg tid til å puste. Vi tar oss av alle oppgaver knyttet til din bestilling. Kontinuerlig personlig rådgivning og oppfølging tilbys av hele teamet vårt. MTM ble grunnlagt som enkeltpersonforetak i 2013. I 2018 sysselsetter selskapet 14 kjøkkenmontører med 7 kjøretøy. Gjennom vårt reollager-system kan opptil 300 kjøkken lagres.
... internt og i samarbeid med universiteter eller forskningsinstitusjoner som Fraunhofer-instituttet. Dette har resultert i over 180 patenter i Italia, Tyskland, USA, Japan og Kina. Gimatic-gruppen har et omfattende, godt organisert og pålitelig nettverk av 19 globale kontorer. Siden 2009 har Gimatic hatt en jevn tosifret vekst. Mekatronikk-spesialisten er stolt av sin toppmoderne produksjon i Brescia, som er tilpasset Industri 4.0. Siden 2018 har Gimatic vært en del av den amerikanske Barnes Inc. Group.
Slovenia, Koper
...invitasjoner, billetter, gratulasjonskort, hengelapper, prislister, personaliserte trykksaker og mye mer... Hvis du trykker materiale hos Trykkeriet VEK som trenger etterbehandling, tar vi oss også av det. Som tilleggstjenester for trykt materiale tilbyr vi foliering, blindpreging, utskjæring, liming, laminering, UV-lakkering osv... Fra og med 2018 har vi vedtatt en politikk fra Rådet for skogforvaltning og...
Tyskland, Kirchhundem
... etablere et ekstra forretningsområde og tilby fasaderengjøring som et rimelig alternativ til ny maling til sine kunder. Partnerne drar nytte av vår mangeårige erfaring innen kommersiell fasaderengjøring. Siden 1980 har vårt selskap vært aktivt i denne bransjen og har siden juni 2018 fokusert på markedsføring og videreutvikling av HERMES®-systemet. Hvis du også er interessert i dette forretningsområdet innen fasaderengjøring, ta direkte kontakt med oss. Vi ser frem til å høre fra deg!
Tyskland, Berlin
... kvalitetskrav fokuserer vi i dag på digitaliseringen av flåten for fremtiden," sier Vimcar-grunnlegger og administrerende direktør Andreas Schneider. "Målet vårt er å redefinere flåteforvaltning helt." Blant Vimcars samarbeidspartnere finner vi blant annet Den tyske revisorforeningen (DStV), DATEV, markedslederen for finansprogramvare, Haufe Lexware, samt Europas største elektronikkforhandler Media Markt. For sin innovative og brukervennlige flåteforvaltningsløsning "Vimcar Fleet" ble selskapet tildelt bransjens topppris – Telematik Award 2018 – på IAA 2018. Mer informasjon på vimcar.de...
... dimensjon for oss. Etter vellykket installasjon av en høymoderne ekstruderingslinje produserer vi rør laget av polyetylen for ulike bruksområder i coextrusjonsprosessen med en diameter på opptil 630 mm. På grunn av aktivitetene i den europeiske utviklingen av digital infrastruktur krever etterspørselen etter plastikk-rør i 2018 en helkontinuerlig produksjon 7 dager i uken og 24 timer i døgnet. I tillegg blir de interne prosessene også digitalisert fra kundeforespørselen til tilbakemelding på produksjonsmengder og logistikkplanlegging.
Tyskland, Düsseldorf
...I 2018 grunnla Artur og Martin et Cleantech-selskap som fokuserte på utviklingen av en innovativ bærekraftsmaskin. F&E-prosessen var ikke bare tidkrevende og ressurskrevende, men krevde også et stort antall komponenter som verken kunne selges eller tilpasses behovene til små bedrifter. Etter lang leting fant de en løsning: en ny 3D-utskriftsteknologi kalt båndutskrift. Men det fantes fortsatt...
...service, vedlikehold og reparasjon utføres direkte fra Altena. Kalibreringer er også mulig i høye dosehastighetsfelt. I tillegg finnes det et spesialområde for reparasjon av kontaminerte enheter, godkjent av myndighetene. Siden 1995 har vi implementert et kvalitetsstyringssystem i henhold til DIN EN ISO 9001. I juli 2018 ble vi resertifisert i henhold til DIN EN ISO 9001:2015. Videre har vi hatt ATEX-godkjenning siden 2004 og har etablert et kvalitetskontrollsystem i henhold til NATO-krav. GRAETZ Strålingsmåleteknikk GmbH er et eierdrevet, mellomstort selskap. Salget av produktene skjer globalt.
Portefølje (29)
Tyskland, Iserlohn
GM har vært en internasjonalt ledende produsent og leverandør av kistebeslag og kistehåndtak siden 1907. I tillegg produserer selskapet også urner og transportkister. Begravelsesbyråer kan skaffe disse produktene gjennom spesialhandelen for begravelsesutstyr og begravelsesbehov. For første gang på begravelsesmessen BEFA 2018 presenterte selskapet et nytt sortiment av urner: Urncape. Urncapes er biourner, også kjent som tekstilurner eller stoffurner.
Portefølje (5)
... en 1.000 kvm stor lagerhall fullført. Med dette steget er vi enda mer effektive for våre kunder og kan også hente og lagre store mengder beholdere på kort varsel. 2013 Fullføring av utendørs lagerområde på 1.400 kvm. 2016 Fullføring av den andre lagerhallen. Den overdekkede lagerplassen er nå 2.300 m². Grunnleggelsen av Zierhut Industriebehälter GmbH. 2017 Omorganisering av enkeltpersonforetaket til Zierhut Industriebehälter GmbH. 2018 Kjøp og fullføring av et annet utendørs lagerområde "Øst" med 3.200 m². Den totale lagerkapasiteten er dermed 7.500 m² (hvorav 2.300 m² er overdekket).
...Siden 2014 har vi også vært et datterselskap av Rambaldi-gruppen. I dag (per sommeren 2018) er det mer enn 9.000 babyplast-maskiner og tilleggsprøyteaggregater i bruk over hele verden, omtrent 20 prosent av dem befinner seg i CKT-distribusjonsområdet. For denne beholdningen tar vi ansvar for vedlikehold, service og reservedelsforsyning.
... spørsmål. Solpumping Installer direkte solpumping og få muligheten til å pumpe eller hente vann. Kombiner det med solcellepaneler, så får du en stor økonomisk besparelse. Vi forbereder designet av installasjonen din og løser eventuelle spørsmål som måtte oppstå. Delt Selvforbruk Installasjoner for delt solenergi selvforbruk. Fotovoltaisk solenergi, dra nytte av den nye RD15/2018 og spar sammen med ditt nabolag. Be om et uforpliktende tilbud, i tillegg tar vi oss av alle de administrative prosessene.
... hele verden, som betjenes av vårt seks språk talende salgsteam. Kvaliteten på filmene våre sikrer vi gjennom vår høye produksjonsdybde med delvis selvutviklede maskiner i vår moderne produksjonsanlegg i Tyskland. Et engasjert team sørger for at alle kundeordrer, både små og store, blir behandlet nøye og i tide: For å sikre dette og for å dekke den sterke etterspørselen, produserte vi i årene 2017 og 2018 kontinuerlig i skiftordning 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.
... Overflatebehandling Galvanisering, nikkelbelegging, pulverbelegging, KTL-belegging, maling Kvalitetsledelse og kvalitetssikring Siden 2006 har vårt selskap vært sertifisert, og siden 2018 etter DIN EN ISO 9001:2015. Moderne 3D-måleinstrumenter og testmetoder sikrer at hver del nøyaktig samsvarer med deres spesifikasjoner. Kunder, markeder og logistikk Vi betjener de mest varierte markedene i Tyskland og...
Tyskland, Düsseldorf
Med virkning fra 1. oktober 2018 har Mitsubishi Corporation etablert fem nye datterselskaper under navnet IVICT for å drive virksomheten med kjemiske produkter globalt. For Europa har det nye selskapet overtatt den fulle driften fra 1. januar 2019 og heter IVICT Europe GmbH. Kontoret ligger i Düsseldorf og opererer uendret. Med etableringen av IVICT Europe GmbH ønsker vi å være mer til stede i denne nøkkelregionen og stimulere til videre vekst for våre kunder og aksjonærer. IVICT Europe GmbH er et 100% datterselskap av Mitsubishi Corporation.
Selskapet, grunnlagt av Dirk Lohmann i 2010, ble overtatt av Frank Rein i 2018. Vi har som mål å være din pålitelige partner for CNC-fremstilling av komplekse dreie- og fresekomponenter – og det med høyeste krav til oss selv. I tillegg til punktlighet og leveringspresisjon, kjennetegnes vi av fleksibilitet og skreddersydde løsninger. I vår 400 kvm store produksjonshall jobber vi blant annet med...
Tyskland, München
... Kunth under navnet "Verlag Wolfgang Kunth" og omdøpt til KUNTH Verlag i 2012, har publikasjoner fra vårt forlag gjennom årene mottatt en rekke utmerkelser, inkludert IMTA Gold Award (Best World Atlas), ITB BuchAwards og Gregor Calendar Awards (Gull og Sølv 2015, Sølv og Bronse 2016, Sølv, Bronse samt Publikumsfavoritt 2017 og 2018, Sølv og Bronse 2019) samt Gull ved Japan Calendar Award 2018. Ved ITB Awards 2016 ble Wolfgang Kunth hedret med LifeTimeAward.
Tyskland, Mühldorf
... selskapet som markedsleder 2008: Kjøp av naboeiendommen og nybygg av en monteringshall samt renovering av en eksisterende hall der 2012: Majoritetseierskap i konstruksjonskontoret AlpinaTec i Østerrike. Flytting av lærlingverkstedet til nye lokaler. 2013: 25-årsjubileum for selskapet 2018: Oppkjøp av driften av MBM Industrie GmbH...
Østerrike, Mettersdorf Am Saßbach
... Scheucher Holzindustrie GmbH. Med den største solcelleanlegget på takene til Scheucher-anlegget, som ble etablert i 2018, kan man årlig unngå omtrent 4 millioner kg CO2-utslipp. Anlegget har en kapasitet på 5000 KWp - dette kan forsyne omtrent 1200 gjennomsnittlige husholdninger. En del av strømmen brukes til parkettproduksjon, mens overskuddet mates inn i det offentlige nettet som økologisk strøm. Det...
Velkjent i Colmar, ASAD, en ideell forening som ble grunnlagt i 1978, dekker siden 2018 et geografisk område på 56 kommuner som strekker seg fra Ribeauvillé til Neuf-Brisach i Haut-Rhin. ASAD samler et bredt spekter av omsorgs- og tjenester hjemme gjennom sine 4 spesialiserte strukturer, som Senter for Sykepleie, Hjemmehjelp og Støttetjenester, Hjemmesykepleie, samt strukturen Le Relais som er...
Portefølje (5)
...Firmaen Bagger-Transportunternehmen ble grunnlagt i 2018. Som et ungt selskap er "Alex" kjent og verdsatt i områdene Neuburg, Rain, Donauwörth og Ingolstadt - spesielt blant privatpersoner - for sine ferdigheter og sin fleksibilitet. Alle oppdrag, fra graving av byggegruber til riving av gamle bygninger, transport av grus og stein til flis fra skogen, utføres enkelt og nøye.
...2018: TALENTE.CAMPUS.HERNSTEIN som regionalt senter for talentutvikling og hjemmet til TALENTE.SCHMIEDE.HERNSTEIN åpnes. 2017: SCI.E.S.COM setter i gang prosjektet til NÖ Begabtenakademie for å etablere "Talenteschmiede Hernstein ved NÖ Begabtenakademie" i samarbeid med Hernstein kommune, Hernstein-Grillenberg barneskole og slottet Hernstein. 2017: SCI.E.S.COM blir en partner av Biosfæreparken...
Tyrkia, Başakşehir
Bronz Halı er et tyrkisk selskap som ble etablert på slutten av 2018 for å bringe ny energi til detalj- og engros teppebransjen og tilføre stil til hjem. Selskapet produserer sine egne produkter og markedsfører dem over hele verden, og bidrar dermed til verdiskapning i vårt land fra Masko Mobiya Kent. Tilgjengelighet: For klager, spørsmål og forespørseler kan du kontakte Bronz Halı kundeservice...
Tyrkia, Istanbul
...Vi er glade for å invitere deg til å delta på LIFT EXPO ALGERIA 2018, den internasjonale utstillingen for ELEVATOR & ESCALATOR-teknologier som vil bli holdt 27.-29. mai 2022 på Safex utstillingssenter i ALGERIA. LIFT EXPO ALGERIA, møtestedet for heisindustrien i Algerie og Nord-Afrika, vil samle alle de ledende selskapene i Algerie samt besøkende og kjøpere fra den algeriske og afrikanske...
Italia, Borgo Veneto Pd
La Fattoria del Sole, en landbrukperle som ligger i Borgo Veneto, i den frodige provinsen Padova. I nesten et århundre har vårt familieforetak vært gjennom tre generasjoner med dedikasjon og lidenskap for landbruk, og spesialiserer seg på produksjon og markedsføring av høykvalitets frukt- og grønnsaksprodukter. I 2018 utvidet vi våre kapasiteter ved å åpne et moderne laboratorium i Casale Di...
Portefølje (9)
Storbritannia, Retford
...- "Best Practice Representatives" parlamentarisk gjennomgang 2018 - North Notts Business Awards "Årets bedrift" vinner 2015 - North Notts Business Awards "Årets lærling" vinner 2015 - Tradisjonell sand og sement, - Flytende avretting - Hurtigtørkende avretting - Rask styrke avretting - Utjevnende forbindelser - Membransystemer - Termisk isolasjon - Akustisk isolasjon - Gulvvarmesystemer...
Portefølje (9)
... Entwicklung des modularen Profilsystem KINETIK MSystem® begann vor gut 10 Jahren. Im Oktober 2018 feierte das KINETIK MSystem® sein 10-jähriges Jubiläum.":"Utviklingen av det modulære profilsystemet KINETIK MSystem® begynte for godt 10 år siden. I oktober 2018 feiret KINETIK MSystem® sitt 10-årsjubileum."}...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play