Frankrike, Mougins
Frankrike, Malataverne
...Her er noen ideer, kjøkkentriks og oppskrifter for å bruke dem i enhver anledning, fra pesto til salater og buljong. TREMPE DE SOLTØRKEDE TOMATER Før du bruker dem i tilberedninger, må de soltørkede tomatene bløtlegges i vann for å rehydrere dem og fjerne saltet som ble brukt for å konservere dem. Skyll dem godt under rennende vann, og legg dem deretter i en kjele med kaldt vann og en skvett eddik. Kok opp og ta kjelen av varmen.
Portefølje (188)
Italia, Barberino Di Mugello
...Grillede auberginer BEHANDLET FRA FERSK Spekk-ruller fylt med delikat melkekjøtt Bonde-artiskokker BEHANDLET FRA FERSK Soltørkede tomater marinert på middelhavsmåten BEHANDLET FRA FERSK Monacale-oliven Med chili, hvitløk, krydder, salt...
Portefølje (7)
...Vanligvis tilbringer tomater 4–10 dager i solen for at soltørkeprosessen skal være fullført. Cherrytomater vil miste 88 % av sin opprinnelige (ferske) vekt, mens større tomater kan miste opptil 93 % i løpet av prosessen. Som et resultat tar det mellom 8 til 14 kilo ferske tomater for å lage ett kilo soltørkede tomater. Både saltede og svovlede soltørkede tomater lages av ferske tomater høstet på toppen av modenheten. Etter prosedyren vil tomatfruktene beholde sin næringsverdi.
Hellas, Corinth
...En autentisk gresk oppskrift med marinerte snegler, eddik, hvitløk og et hint av chilipepper. Nyt den bare med brød, tilsett den i en hvilken som helst grønn salat, kokte, moste poteter eller smak den enkelt på en bruschetta med paprika og soltørkede tomater. Klar til å serveres produkt.
Portefølje (8)
Frankrike, Mandelieu
...100% italiensk økologisk ekstra jomfruolivenolje 75CL * Soltørkede tomater i olivenolje 200GR * Artiskokker i olivenolje 185GR * Entsteinede oliven i olivenolje 180GR Nettovekt: 2,07 KG Kapasitet: GRAM Mål: 31 cm 20 cm...
Portefølje (45)
Frankrike, Tourcoing
...France Cake Tradition, produsent av økologiske kaker siden 1996, har valgt ut disse deilige sprø pizzaene med en uimotståelig smak som du kan nyte etter eget ønske. Til aperitiff, alene eller med mozzarella, soltørkede tomater og andre grillede grønnsaker, som en snack på farten eller bare som en smakfull liten rett.
Portefølje (6)
Frankrike, Mietesheim
...Denne pålegget laget av grønne og svarte oliven er en stor klassiker i sørfransk matlaging. Den brukes i pastaretter, som base for bruschetta eller vinaigrette, nytes enkelt på et stykke brød, eller for å krydre supper og grønnsaker. Ingrediensene fra økologisk landbruk bearbeides kaldt for å sikre en autentisk smak. 100% vegansk, denne olivenpestoen inneholder ikke ost eller andre animalske produkter. Grønne oliven* (43%), solsikkeolje*, soltørkede tomater*, svarte oliven* (7%), hvitløk*, havsalt, olivenolje*, chili*, eddik*. *: Produkter fra økologisk landbruk...
Portefølje (80)
Frankrike, Saint Romain La Motte
...Vil du ta en tur rundt jorden? Denne krydderpakken: turen rundt om i verden, lar deg sette foten på hvert kontinent! Røkt paprika representerer Europa med sine smaker av soltørkede tomater, perfekt for grilling. Vi tar nå turen til Nord-Afrika, med den berømte ras el-hanout-blandingen som vil gi en mengde smaker til matlagingen din takket være sin aromatiske kompleksitet. Destinasjon Asia med...
Portefølje (30)
Tyskland, Hamburg
...Barilla Pesto Rosso er et kulinarisk mesterverk som gleder sansene og hever hver rett til et nytt nivå. Denne strålende røde pestoen består av en harmonisk blanding av soltørkede tomater, aromatisk basilikum og nøye utvalgte middelhavsurter, og tilbyr en eksplosjon av rike, smakfulle aromaer som etterlater et varig inntrykk på ganen din. Dykk inn i den fortryllende duften av ferskplukket...
Portefølje (180)
Italia, Sassello
...sprø fylte chilipepper (med tunfiskkrem) i ekstra virgin olivenolje, sprø chilipepper i olivenolje med ansjos, kapers og oliven, arrangerte soltørkede tomater i olivenolje, bittersøte løk, grillede små løk i olivenolje, små løk med Modena balsamicoeddik I.G.P., sprø sardinske artisjokker i olivenolje, grillede auberginer i olivenolje, paprika med trøffel, blanding av hors d'oeuvre i olivenolje, ostekrem smeltet med trøffel, olivenpaté med trøffel, trøffelkrem,...
Portefølje (9)
Italia, Cerignola
Vår historie begynner med en lidenskap som har blitt født og vokst i familien i generasjoner. Kjærligheten til jorden, kjærligheten til området, kjærligheten til Puglia. Vår linje: rustikke artisjokker, artisjokker grillet, skiver av artisjokker, grillet aubergine og i strimler, soltørkede tomater, krydrede chili. I tillegg har vi vårt trekløver av sopp bestående av 3 typer sopp: chiodino, muschio og champignon. Uunnværlige er lampascioni i olje for å avslutte med vårt flaggskipprodukt: kjøttfull og smakfull, grønn eller svart, Bella di Cerignola, verdens største oliven.
Tyrkia, Istanbul
... kompliment til ethvert måltid med en virkelig sterk og deilig touch. "Urter og Balsamico Tomatsaus" i 300 cl glasskrukke. Sausen inneholder hakkede ferske tomater, hvitløk, urter (basilikum, timian, merian), honning, balsamicoeddik. Den kan nytes som en flott pastasaus eller rett og slett som en dipp-saus.
Portefølje (6)
Vi er et selskap som spesialiserer seg på markedsføring av landbruks- og matprodukter fra Tunisia, hentet fra ulike regioner i landet vårt. Våre produkter spenner fra ferske landbruksprodukter (frukt og grønnsaker) til pakkerte matvarer (ekstra virgin olivenolje, hermetiske grønnsaker, soltørkede tomater osv.). Produksjonen vår spesialiserer seg på dyrking av sitrusfrukter som appelsiner, klementiner og sitroner, samt oliven og ekstra virgin olivenolje. Vår styrke ligger i evnen til å levere frukt og sesongprodukter for å gi kundene dine gode produkter.
Tyrkia, Bursa
... frukter. Våre spesialtilpassede produkter produseres i forskjellige snitt og spesialiteter i henhold til ønskede spesifikasjoner fra våre kunder. VÅRE PRODUKTER 1 TØRKEDE TOMATER (SOLTØRKEDE - OVNSTØRKEDE / SALTEDE / SVOVLEDE) 2 SEMI TØRKEDE TOMATER (I OLJE I GLASS) 3 SAUSER 4 SYLTEDE GRØNNSAKER, KAPERSBÆR, HVITLØK, VINBLADER I SALTLAKE 5 OLIVEN (UTSTEDET, FYLT MED JALAPENO, HVITLØK) 6 RISTEDE GRØNNSAKER (RØDE RISTEDE PAPRIKA, RISTEDE AUBERGINER) 7 GRILTE GRØNNSAKER (ZUCCHINI, AUBERGINE, PAPRIKA) 8 TØRKEDE FRUKTER OG GRØNNSAKER 9 IQF FRUKTER OG GRØNNSAKER 10 FRYSETØRKEDE FRUKTER OG GRØNNSAKER...
Tyrkia, Izmir
...tørkede wolf druer, tørkede tomater, linfrø, gyllen sesamfrø, tørkede moreller, soltørkede aprikoser, hasselnøtter, aprikoskjerner. Våre prosjekter: - Vårt prosjekt for økologiske tørkede morbær - Vårt prosjekt for økologisk gyllen sesam - Vårt prosjekt for økologisk linfrø. For mer informasjon kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen på vår nettside.
Portefølje (4)
Italia, San Prisco
Familien Zibella har i mange år vært en referanseleverandør for de viktigste industriene innen bearbeiding av agro-matprodukter og grossister i sektoren. De spesialiserer seg på markedsføring av oliven, kapers, og har de siste årene også begynt med sopp, artisjokker og soltørkede tomater. Innenfor selskapet kan man se en strukturert organisasjon hovedsakelig delt opp etter funksjoner, men med oppgaver som er betydelig fleksible for å tilpasse seg den sterke ekspansjonen de har oppnådd gjennom alle disse årene med virksomhet.
Italia, Ispica
... "nisjeprodukt": Ved å utnytte de spesielle klimatiske og miljømessige forholdene som er typiske for det sørøstlige Sicilia, fremheves de organoleptiske egenskapene til produktet, samtidig som de overholder de strengeste og mest effektive hygieniske normene (HACCP). Lidenskap og engasjement er til slutt ytterligere ingredienser som tilfører verdi, og gjør Agribleas soltørkede tomater til et produkt av absolutt EKSKLUSIVITET.
... produksjonsmodell som involverer banebrytende teknologi i alle faser av matbehandlingsoperasjonene. Våre tomater dyrkes i barnehage, drivhus og åpne feltkulturområder som er en del av Kurt Agriculture Integrated Plants i samsvar med våre kvalitetsstandarder. Kurt Gurme har fokusert på soltørkede og semi-tørkede tomater, samt mange flere semi-tørkede og dehydrerte frukter som sitrus, epler, jordbær og squash.
Hellas, Heraklion, Crete
... utvalgte produkter som representerer den kretiske ernæringskulturen, dvs. Middelhavsdietten • Nettjenester • Levering av varer til supermarkeder, delikatesseforretninger, gourmetbutikker osv. • Leveranser av andre utvalgte greske merker og eksklusive private etiketter • Bulk olivenPRODUKTER Økologisk olivenolje, ekstra jomfru olivenolje, oliven, havsalt, soltørkede tomater, tradisjonelle delikatesser, honning, viner, drikker, eddik (balsamico), urter, kosmetikk laget av olivenolje, fetaost.
Frankrike, La Seyne Sur Mer
...Grunnlagt i 2020, L'OLIVERAIE DU CAP er en leverandør av olje utelukkende av tunisisk opprinnelse, olivenolje, solsikkeolje, olje fra fikenkaktus samt bearbeidet tomat, tomatkonsentrat, soltørkede tomater og tomatin. Vi tilbyr jomfruelige, ekstra jomfruelige og økologiske oljer. Vi tilbyr også krydder som couscous-pasta og brus, både med og uten kullsyre. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Tunisia, Jdaida
OLICARPO er et tunisiskt selskap som produserer og eksporterer. Selskapet driver med bearbeiding og emballasje av frukt og grønnsaker. Et bredt utvalg av produkter av høy kvalitet, ferdige og halvferdige. Vi er spesialisert på bearbeiding og emballasje av: - Artiskokker: Ferske eller i lake: Med stilk, Baby hjerter, kuttet… - Soltørkede tomater: I bulk eller marinert...
Tyrkia, Izmir
Vårt selskap ble etablert i 1972 i Kınık-distriktet i Izmir. Vi har produsert soltørkede tomater, syltede varianter, oliven, olivenolje og saltblokker som er tilsatt vitaminer og mineraler i lang tid. Vi tilbyr våre kunder forskjellige egenskaper og emballasjestiler for produktene våre. Vi leverer delvis og full last til mange steder i verden. Vårt viktigste mål er å etablere langsiktig forretningssamarbeid med våre kunder og å tilby dem kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.
Italia, Diano San Pietro
... med egne planter og produksjon av ekstra jomfruolje fra Taggiasca og Italia, har vi også produksjon av konserver, pesto, soltørkede tomater og fylte chili. Selskapet legger stor vekt på å bevare den naturlige aromaen av råvarene, derfor blir olivenene knust innen 24 timer etter innhøsting, og basilikum blir omdannet til halvfabrikata og pesto innen få timer etter ankomst.
Tyrkia, Izmir
... eventuelle urenheter. Derfor tilbyr vi en 100% suksess- og kvalitetsgaranti, ikke fornøyd = pengene tilbake! Hazal Tarim spesialiserer seg på følgende produkter: - Soltørkede Fiken - Soltørkede Aprikoser - Soltørkede Tomater - Soltørkede Morbær - Soltørkede Rosiner Hvis du leter etter en pålitelig og høykvalitets partner, vennligst ta kontakt med oss. Vi svarer innen 24 timer!
Belgia, Seilles
...Marokko og Frankrike, presentert i 70 forskjellige oppskrifter. Père Olive utvikler også produkter laget av bearbeidede oliven og soltørkede tomater, som tapenade og tomanade. Père Olive er til stede i mange land og er europeisk leder på markedet for ferske oliven. Selskapet eksporterer sine produkter under sine tre merker (Père Olive, Apérolive, Signor Cempo), men også under detaljistenes egne merker i Belgia eller i utlandet.
Kaprer, Kaprerbær, Vinfelt i lake, Fylte vinblader, Soltørkede tomater, Sylteagurk, Kokt mat,...
Tyrkia, Kemalpasa-Izmir
... industrien, har vi kontinuerlig utviklet vår FoU-avdeling i henhold til forespørslene fra våre kunder. Gjennom årene har vårt selskap blitt en ekspert på produksjon av gourmet- og konserverte produkter. I tillegg til å produsere alle typer soltørkede tomater, har vi også høy erfaring med produksjon, pakking og eksport av kapers, grillede paprika, artisjokker, oliven, grillede grønnsaker og...
Populære land for denne søkefrasen