... ved optimal modenhet\n Kald pre-fermentering macerasjon i 48 timer\n Vinifikasjon etter parceller\n Lang gjæring i 3 uker\n Malolaktisk gjæring i tanker\n Lagret på franske eikefat i 12 måneder\n\nDRUESORTER\n\n 50% Cabernet Sauvignon\n 50% Merlot\n\nSMAKSNOTATER\n\nMed en vakker, klar granatrød farge, avslører Château Lalande rødvin en herlig bukett av røde frukter og kakao på nesen, med noter av ristet tre. Smaken byr på en myk og rund angrep, som utvikler seg til fruktige noter med delikat mykede tanniner."}...
...".
Vinifikasjon og lagring
Høsting av druene ved perfekt modenhet. Selektiv sortering av de beste druene ved hjelp av en fotometrisk analyse ved mottak av innhøstingen. Fermentering i 15 dager. Pneumatisk pressing for å bevare kvaliteten på mosten. Malolaktisk gjæring i fat. Lagring i fat (nye fat og fat som er 5 år gamle) i 12 måneder. Flasking på det optimale tidspunktet og hvile av vinen før salg.
SMAKSNOTATER
Denne vinen med kirsebærrød farge avslører en kompleks aroma.
Serveringstemperatur: 16 - 18°C...
...{"Dégustation":"Smaksprøve\nLett vin, veldig original, lett å drikke, med markerte noter av rips. I munnen, friskhet fra Persan.\n\nVinifikasjon\nMacerering i 15 dager etterfulgt av skånsom pressing i 3 timer. I tank, malolaktisk gjæring utført. Lagret på fin bunnfall i 12 måneder i gamle fat.\n\nMat- og vinparinger: spekemat, grillet kjøtt\nVinråd fra vinmakeren: serveres mellom 14 og 16°C...
...Côtes-de-Bourg
Assemblasje :
Merlot - Cabernet Sauvignon
Lagringspotensial :
Omtrent 15 år
Vinifikasjoner :
Høsting uten stilker, ikke knust. Fermentering i betongtanker.
Mellom to og tre uker med maserasjon med kontrollert ekstraksjon for
å oppnå en fin og elegant tanninstruktur. Fylling på fat ved slutten av
malolaktiskfermentering. Modning på fat i 12 måneder.
...{"Winery":"Fattoria Mancini","Designation":"Colli Pesaresi DOC Roncaglia","Volume":"75cl","Ageing":"Fire måneder i tank på bunnfall; mikrofiltrering før tapping.","Region":"Italia – Marche","Alcohol Content":"12,5%","Variety":"100% Albanella","Vinification":"Druene ble presset som hele klaser ved 9°C; mosten ble utvunnet til 55% av druens vekt. Mosten ble kaldt klarert i 24 timer. Fermenteringen fant sted i temperaturkontrollerte tanker med en maksimal temperatur på 18°C. Malolaktiskfermentering ble ikke utført."}...
... ståltanker med bruk av utvalgte gjærtyper i omtrent 10 dager ved 24-26°C og macerasjon på skallet. Deretter følger den endelige pressing med myke presser og malolaktiskfermentering i stål. Vinen modnes i franske og amerikanske eikefat i 18 måneder.
...Biologisk kultur. Maskinelle innhøsting. Hele druer, Fermentering i temperaturregulert ståltank, Malolaktiskfermentering, Klargjøring. Lagret i temperaturregulert ståltank, Blandingsprosess, Lett filtrering, Teknisk kork i kork. Leir- og kalkholdige jordsmonn, Steinete jordsmonn.
Øye
Rød farge, livlig, rubinreflekser.
Nese
Aromer av røde frukter, aromer av skogbunn.
Smak
Elegant, lett, rund...
...Tempranillo-druer håndplukket i små kasser og klassifisert på utvalgstabellen. Fermentert i små koniske inox-tanker.
Malolaktiskfermentering skjer i nye franske eikefat, etterfulgt av en modningsprosess hvor den ligger i 20 måneder.
Til slutt oppbevares vinen i minst 12 måneder på flaske før den selges.
Farge: Vakker rubin-kirsebær rød farge.
Vintype: Rød. Forfatter / Høy Uttrykk. Økologisk...
...{"CÉPAGES":"DRUESORTER\nGrenache 75%\nMourvèdre 15%\nSyrah 10%\n\nVINIFIKASJON\nManuell innhøsting. Ved ankomst til kjelleren blir druene knust og avstilket. Tradisjonell fermentering i tank med regulert temperatur og lang maserasjon (minimum 3 uker) for å oppnå optimal ekstraksjon av farge og organoleptiske forbindelser. Malolaktiskfermentering etterfulgt av blending, deretter lagring i tank i...