Frankrike, Saint Emilion
... Laforest Vinifikasjon: Forfermentativ macerasjon ved 8 -10 °C Alkoholfermentering Maceration i 3 til 5 uker Malolaktisk fermentering på fat Hel vinifikasjon på en utvalgt parcelle, manuell pigeage Lagring: 10 til 14 måneder, 30 % nye fat Sammensetning: 60 % Merlot, 30 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet Sauvignon...
Portefølje (34)
... ved optimal modenhet\n Kald pre-fermentering macerasjon i 48 timer\n Vinifikasjon etter parceller\n Lang gjæring i 3 uker\n Malolaktisk gjæring i tanker\n Lagret på franske eikefat i 12 måneder\n\nDRUESORTER\n\n 50% Cabernet Sauvignon\n 50% Merlot\n\nSMAKSNOTATER\n\nMed en vakker, klar granatrød farge, avslører Château Lalande rødvin en herlig bukett av røde frukter og kakao på nesen, med noter av ristet tre. Smaken byr på en myk og rund angrep, som utvikler seg til fruktige noter med delikat mykede tanniner."}...
Portefølje (96)
Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
...". Vinifikasjon og lagring Høsting av druene ved perfekt modenhet. Selektiv sortering av de beste druene ved hjelp av en fotometrisk analyse ved mottak av innhøstingen. Fermentering i 15 dager. Pneumatisk pressing for å bevare kvaliteten på mosten. Malolaktisk gjæring i fat. Lagring i fat (nye fat og fat som er 5 år gamle) i 12 måneder. Flasking på det optimale tidspunktet og hvile av vinen før salg. SMAKSNOTATER Denne vinen med kirsebærrød farge avslører en kompleks aroma. Serveringstemperatur: 16 - 18°C...
Portefølje (60)
Frankrike, Auxerre
...{"Dégustation":"Smaksprøve\nLett vin, veldig original, lett å drikke, med markerte noter av rips. I munnen, friskhet fra Persan.\n\nVinifikasjon\nMacerering i 15 dager etterfulgt av skånsom pressing i 3 timer. I tank, malolaktisk gjæring utført. Lagret på fin bunnfall i 12 måneder i gamle fat.\n\nMat- og vinparinger: spekemat, grillet kjøtt\nVinråd fra vinmakeren: serveres mellom 14 og 16°C...
Portefølje (190)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Assemblasje : Merlot - Cabernet Sauvignon Lagringspotensial : Omtrent 15 år Vinifikasjoner : Høsting uten stilker, ikke knust. Fermentering i betongtanker. Mellom to og tre uker med maserasjon med kontrollert ekstraksjon for å oppnå en fin og elegant tanninstruktur. Fylling på fat ved slutten av malolaktisk fermentering. Modning på fat i 12 måneder.
Portefølje (53)
Slovenia, Ljubljana
...inox (rustfritt stål), innfødte gjærstammer. Malolaktisk fermentering med innfødte bakterier. Modning: 12 måneder på gjæren i eikefat, totalt i fat 54 måneder. Ufiltrert.","The winegrower":"Vinprodusenten: Korenika & Moškon.","Vintage":"Årgang: 2013."}...
Portefølje (10)
Finland, Turku
...{"Winery":"Fattoria Mancini","Designation":"Colli Pesaresi DOC Roncaglia","Volume":"75cl","Ageing":"Fire måneder i tank på bunnfall; mikrofiltrering før tapping.","Region":"Italia – Marche","Alcohol Content":"12,5%","Variety":"100% Albanella","Vinification":"Druene ble presset som hele klaser ved 9°C; mosten ble utvunnet til 55% av druens vekt. Mosten ble kaldt klarert i 24 timer. Fermenteringen fant sted i temperaturkontrollerte tanker med en maksimal temperatur på 18°C. Malolaktisk fermentering ble ikke utført."}...
Portefølje (177)
Italia, Barletta
... ståltanker med bruk av utvalgte gjærtyper i omtrent 10 dager ved 24-26°C og macerasjon på skallet. Deretter følger den endelige pressing med myke presser og malolaktisk fermentering i stål. Vinen modnes i franske og amerikanske eikefat i 18 måneder.
Frankrike, Roubia
...Biologisk kultur. Maskinelle innhøsting. Hele druer, Fermentering i temperaturregulert ståltank, Malolaktisk fermentering, Klargjøring. Lagret i temperaturregulert ståltank, Blandingsprosess, Lett filtrering, Teknisk kork i kork. Leir- og kalkholdige jordsmonn, Steinete jordsmonn. Øye Rød farge, livlig, rubinreflekser. Nese Aromer av røde frukter, aromer av skogbunn. Smak Elegant, lett, rund...
Portefølje (28)
Spania, Murcia
...Tempranillo-druer håndplukket i små kasser og klassifisert på utvalgstabellen. Fermentert i små koniske inox-tanker. Malolaktisk fermentering skjer i nye franske eikefat, etterfulgt av en modningsprosess hvor den ligger i 20 måneder. Til slutt oppbevares vinen i minst 12 måneder på flaske før den selges. Farge: Vakker rubin-kirsebær rød farge. Vintype: Rød. Forfatter / Høy Uttrykk. Økologisk...
Portefølje (178)
Frankrike, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"DRUESORTER\nGrenache 75%\nMourvèdre 15%\nSyrah 10%\n\nVINIFIKASJON\nManuell innhøsting. Ved ankomst til kjelleren blir druene knust og avstilket. Tradisjonell fermentering i tank med regulert temperatur og lang maserasjon (minimum 3 uker) for å oppnå optimal ekstraksjon av farge og organoleptiske forbindelser. Malolaktisk fermentering etterfulgt av blending, deretter lagring i tank i...
Portefølje (46)
Populære land for denne søkefrasen