...Vår benfrie Castro y González "Seleccion" skinke har en litt mørkere fettparti og i lavere proporsjon enn våre eikenøtt-fôrede skinker, noe som gir en mykere og mer smakfull bukett. Med en minimum modningstid på 36 måneder og nøye utvalg av naturlige korn i dietten, er en Castro y González "Selección" alltid en garanti for smak og kvalitet.
SKU:614000
vekt:4,5 – 5 kg
Fraktvekt:5 kg...
Siden 1983
Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet.
Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
...Det er jordsalt (og ikke havsalt)
Det er saltet man må bruke for å lage Bayonne-skinke IGP.
Det er et ikke-jodisert salt med egenskaper som er forskjellige fra havsalt. Det har en litt annen smak og er 10 ganger mer salt. Så, bruk mindre.
Mange gourmetrestauranter bruker det for sine smaksegenskaper. Kjøtt blir mye bedre med dette saltet.
... reduserer tiden som kreves for forberedelse. Så, kok bare grønnsakene raskt, tilsett littskinke eller kylling og litt majones, og nyt et ekte festmåltid.
Nettovekt: 450 g
Energi: 182 kJ/43 kcal
Karbohydrater: 8,03 g
Totale sukkerarter: 2,16 g
Fett: 0,23 g
Mettet fett: 0,01 g
Proteiner: 2,16 g
Salt: 0,058 g...
... kuttingstjeneste for alle typer fester og arrangementer.
HVORDAN KONSUMERE SKINKEN I SKIVER
Før du åpner en pakke, er det lurt å holde den under varmt vann i et halvt minutt, og varme opp litt i mikrobølgeovnen fatet hvor det skal serveres. Før servering, la det stå i fem minutter for å oksidere og ta opp all smaken.
IBÉRISK SKINKE
Den nye forskriften om iberisk skinke, godkjent 10. januar 2014...