...
Tørket basilikum brukes til å smakssette ulike typer kjøtt, fisk, salater og sauser. Tørket basilikumte brukes ofte som en stimulerende urtete. Hell 2 teskjeer tørket basilikum per kopp (250 ml) med kokende vann og dekk til i 4 til 8 minutter, avhengig av din smak. Det brukes som base for pesto og tilfører en distinkt smak til salater, pasta, pizza og andre retter.
Pakking: 250g, 500g og løsvekt...
...Denne røde pestoen (den tredje i vår italienske flaggfargede pesto, etter grønn og hvit) smaker som en blanding av din favoritt krydret arrabbiata-saus og den smakfulle ansjos-hvitløksdippen bagna cauda. Med andre ord, det er deilig.
...Conserves Guintrand
Disse konservene er laget av liten spelt fra Mont Ventoux, vasket, bløtlagt og deretter kokt så naturlig som mulig, i vann. Den er krydret med olivenolje, basilikum og hvitløk.
Ingredienser liten spelt (57%), olivenolje (13%), løk, basilikum (11%), hvitløk (8%), salt, konsentrert sitronsaft, pepper.
... alt, basilikum kommer til sin rett i tandem med varme retter, i harmoni med smaken av sjømat, lam, grønnsaker og gir dem en spesiell pikanthet. Det er en integrert ingrediens i den berømte italienske pesto-sausen.
Bruk for
Bruk i supper, kjøtt-, fisk- og grønnsaksretter, desserter som panakota, sorbeter og iskrem.
Smak
Krydret aroma med hint av pepper og nellik
Næringsverdi per 100 g.
Proteiner (g / 100g)… 23
Fett (g / 100g)… 4,0
Karbohydrater (g / 100g)… 48
Energiverdi (kcal / 100g)… 320...
...paté av svarte oliven, krydret saus, tomater med trøffel eller sopp. Også tørkede trøfler på glass. For restaurantbransjen tilbyr vi utmerkede kantareller og frosne trøfler. Umbriske og toskanske viner. Siden 1990 har Tartufi Bianconi produsert trøffelspecialiteter og trøffelkrydder som trøffelolje og risotto. Vi har også tørkede/frosne sopp og trøfler. Vi tilbyr også viner og ekstra jomfruolje. Vi vil gjerne sende deg vår katalog! Vi ville vært glade for å sende deg vår nye produktkatalog og står til disposisjon for ytterligere informasjon.