Med et nytt slakteri i henhold til CE-standarder, er Aimaretti en industri for slakting av svinekjøtt og produksjon av kvalitetsprodukter som salami og skinker. Aktiviteten tilbyr et bredt utvalg av delikatesser og førsteklasses kjøtt, ferskt, ekte og slaktet i samsvar med de strengeste hygieniske standardene. De beste ferske produktene, garantert og uten konserveringsmidler, for å bringe smaken...
... kvadratmeter, renovert i henhold til fellesskapsdirektiver. Siden 1999 har den produksjons- og handelsstrukturen kunnet dra nytte av lokaler og anlegg som er tilpasset høye kvalitetsstandarder. Kontortider fra 08.00 til 12.00 og fra 13.30 til 18.00. Butikkens åpningstider mandag fra 15.30 til 19.30, fra tirsdag til lørdag fra 09.00 til 12.30 og fra 15.30 til 19.30.
...I over 40 år har Monica & Grossi produsert prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo og prosciutti cotti.
I tillegg markedsfører de Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna.
Det velges nasjonalt kjøtt av høyeste kvalitet, bearbeidet med stor erfaring av mesterprosciuttai og modnet i de luftige omgivelsene med det ideelle klimaet i Langhirano...
... helsemyndighetene. Vi har to patenter: en skåret Coccia uten lårmuskel, med høy skinke, og Guanciamia, den første runde guanciale som ikke er rullet. I tillegg har vi et Slow Food-presidium, La susianella, et produkt som ble laget av etruskerne, de første innbyggerne i vårt område, La Tuscia. Vi produserer 136 produkter av høy kvalitet, med en tradisjonell smak som aldri er åpenbar. Vårt område gir oss stor...
... fra de utendørs oppdrettede Cinta Senese DOP-svine dyrene finner sted i den gamle eikeskogen på over 40 hektar, som ligger 700 meter oppe i åsene i Barbischio i Gaiole i Chianti. I dette området lever dyrene utendørs i et skogsområde av stor naturverdi, hvor det arrangeres guidede turer. Etter bearbeidingen av kjøttet, blir skinkene fra disse utendørs oppdrettede svinene sendt til lang modning i det gamle vinkjelleren fra 1500-tallet, som er gravd ut i de gamle murene i Radda i Chianti. Også delikatesser som kalkunstek, arista og porchetta blir skåret opp klare til å nytes.
I over et århundre, med erfaringen vi har overført i fem generasjoner, har vi operert innen svinekjøttsektoren i vår toppmoderne anlegg. Takket være profesjonaliteten til våre operatører, garanterer vi den beste kvaliteten. 100% ITALIENSK PRODUKT. Den utsøkte smaken av våre pølser og vårt kjøtt er legendarisk:...
Selskapet Barbieri Enzo driver med produksjon og modning av skinker og er tilknyttet Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo har sitt hovedkontor i Langhirano i provinsen Parma, på veien Case Schianchi 8.
Blant aktivitetene:
- produksjon av skinker
- modning av skinker
- pakking av skinker
- salg av skinker
- levering av skinker
- pølsemakeri
- skinkefabrikker...
Bernardini Gastone ligger i Crespina Lorenzana, i provinsen Pisa, og er et historisk merke som har vært aktivt i over 150 år innen høy kvalitet på spekemat. Selskapet produserer og distribuerer produkter av høyeste kvalitet, laget med den gamle håndverkskunsten og omsorgen, i tråd med moderne produksjonsstandarder og ved å bruke kun førsteklasses råvarer, både fra land og hav, som kan tilfredsstille selv den mest kresne gane.
... er alle uvurderlige, som i oppskriftene fra gamle dager. Den lange modningen, dag for dag, på "den rette avstand" for å gi en uforglemmelig duft og smak med salting og håndbinding.
De daglige kvalitetskontrollene, den maniske oppmerksomheten på å ivareta eksellens, det eksklusive valget av edle, høykvalitets italienske kjøttprodukter. Verdifulle ingredienser som vi legger i våre spekematprodukter...
...Våre økologiske spekematprodukter, laget med naturlige ingredienser, er resultatet av håndverksmetoder som er overlevert gjennom generasjoner. Det nye laboratoriet vårt med CE-merke gjør det mulig for oss å kombinere tradisjon og innovasjon, og tilbyr hygieniske garantier uten å måtte gi avkall på de ekte smakene.
...Rondanini, i over 95 års historie, har utviklet seg fra et enkelt pølsemakeri til en ekte matindustri. Innovasjonsprosessen innen produksjonsteknikker og innføringen av moderne skjære- og emballasjefasiliteter for produktene har på ingen måte påvirket selskapets trofasthet til de tradisjonelle oppskriftene som har sikret suksess, også i utlandet. Av denne grunn tilbyr Rondanini sine kunder et produkt som er industrielt, med utmerkede organoleptiske egenskaper og svært høye kvalitetsstandarder, men også med den uforvekslelige "smaken av gamle dager".
... kundene i valg og lasting av varer. For å motta varene direkte på sitt utsalgssted, bar eller restaurant, må man sende bestillingen via fax, telefon eller e-post. Leveringstjenesten er daglig, punktlig, gratis og utføres med kjøretøy som har kjøling. Agenzia Lombarda organiserer internasjonale forsendelser med ...
... smakfullt og velsmakende; tradisjonen for bearbeiding av svinekjøtt har eksistert i tre generasjoner. Vår oppmerksomhet mot markedet, den spesielle omsorgen for kvalitet og modning, samt vår genuinitet, kombinert med rask og presis service, er våre styrker.
... streng omsorg i utvelgelsen av leverandører og råvarer.
Pama tilbyr et bredt spekter av produkter delt inn i: skinker, spekemat og oster. Den praktiske tilnærmingen og omsorgen som legges i utførelsen av aktiviteter på tvers av alle produktlinjer har gjort at Pama-teamet har forstått at ingen resultater er tilfeldige, men at kunnskap, observasjon og erfaring er avgjørende for å oppnå et...
DE EKSKLUSIVE PRODUKTENE FRA ITALIENSKE SLAGTERIER FINNER DU HOS VÅR BEDRIFT FORNITURER TIL ENGROSS OG DETALJ AV DE BESTE SALUMI DOC OG IGP DISTRIBUSJON OG FRAKT I HELE ITALIA IMPORT EXPORT AV DRIKKER FRA DE BESTE MERKENE COCA COLA, RED BULL, MONSTER, FANTA, SPRITE, HEINEKEN, MORETTI, CERES OG MANGE ANDRE PRODUKTER PROFESJONALITET TIL DIN TJENESTE...
Hovedprodusent av italiensk mortadella med IGP-sertifisering.
Eksklusiv produksjon av kvalitetsmortadella laget etter oppskriften fra den bolognesiske tradisjonen - Sertifiseringer VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Glutenfri mortadella. Merker: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport til hele verden.