Vår bakeri ble grunnlagt i 1952, og spesialiserer seg stadig mer på produksjonav kjente og velsmakende småkaker. En gammel og verdifull oppskrift, en elaborert og fortsatt håndverksmessig bearbeidingsmetode, samt ingredienser av absolutt kvalitet, utgjør sammen unikheten og originaliteten til våre produkter. Fra sammensmeltingen av fortiden, representert ved den dyktige omarbeidingen av...
Kjære herr,
Vi er en gammel tradisjonell italiensk produsent av lokal mat. Vårt selskap er spesialisert på produksjonog distribusjon av bakervarer som søte eller salte taralli, frize, krutonger, småkakerog bakverk, samt hjemmelaget eller ekstrudert tørr pasta laget med bronse. Vi har også startet produksjonen av økologiske småkaker laget med spesialmel som kamut, ris, soba, spelt og mais, samt pakking og distribusjon av tørkede internasjonale og italienske belgfrukter.
... med respekt for den mest autentiske abruzziske tradisjonen. Vi lager hovedsakelig produkter fra den abruzziske tradisjonen med kvalitetsråvarer. Vår produksjon fokuserer på sprø ferratelle, myke og fylt med sjokolade eller Montepulciano-druemarmelade. Vi lager også sprø cantuccini, håndlagde melkekjeks av typen kuttet, savoiardi og bestemorens småkaker. Vi har blitt tildelt priser på Conad Adriatico showroom som de beste produktene som finnes.