... former muligheten til å lage estetiske og innovative kreasjoner, enten det er kaker, paier eller småkaker, innsatser og fliser.
Stearinlys: Vi lager former for stearinlys, samt full produksjonav stearinlys laget av naturlig voks, uten parafin, beriket med essensielle oljer og naturlige fargestoffer.
Skreddersydde Dekorelementer: For arrangementer eller spesifikke behov lager vi former for unike...
...Opprettet i Brugge i 1990, er selskapet LE BOUCHON DE BORDEAUX en liten familiebedrift som spesialiserer seg på produksjonavsmåkakerogkjeks. Hovedproduktet til selskapet "Le Bouchon de Bordeaux" er en kjeks formet som en kork til en vinflaske. Utvalget av "Bouchons de Bordeaux" har utvidet seg med forskjellige smaker. Selskapet tilbyr også Canelous (formet som canelés med sjokolade), sjokolade og guinettes (små kirsebær dekket med en fondant smaksatt med armagnac og sjokolade). LE BOUCHON DE BORDEAUX selger sine produkter i Frankrike og internasjonalt.
...La Biscuiterie d'Afa er en familiebedrift som spesialiserer seg på produksjonav tradisjonelle korsikanske småkaker.
La Biscuiterie d’Afa, med solid erfaring, anerkjent håndverk og moderne, effektiv produksjonsutstyr, har blitt en leder innen sitt felt. Den leverer til sine kunder hver dag, over hele øya, og eksporterer sine produkter til fastlandet og til og med utlandet.
I dag tilbyr den et...
...Siden 1935 har O SORBET D'AMOUR vært en håndverksisprodusent. Selskapet er spesialisert på håndlaget produksjonav iskrem og sorbet. Det tilbyr mer enn 100 smaker av iskrem og sorbet. O SORBET D'AMOUR tilbyr også frosne desserter (vacherin, norsk omelett, tiramisu...) samt konfekt ogsmåkaker (marengs, karamellkrem...).
O SORBET D'AMOUR kombinerer tradisjon og modernitet for å tilby produkter av...