Italia, Mondavio
... oppmerksomme på nyheter i bransjen, nye teknikker og metoder for hagedesign, men uten å glemme tradisjonen, og spesielt kundens ønsker. Selskapet har avanserte midler for å forberede enhver type intervensjon. De omfattende erfaringene garanterer først og fremst profesjonalitet og seriøsitet. Vi er spesialister på produksjon av fruktplanter, gamle frukter, sitrusfrukter, oliven, druer til bord og...
Italia, Torremaggiore
... oliven i møllen, og dermed eksponeringen for oksidasjon av produktet. Tiden mellom innhøsting og behandling av oliven på riktig modningspunkt er svært kort, og de oppbevares i godt ventilerte beholdere, hentet fra utvalgte bønders jorder. Innhøstingsmetoden skjer utelukkende fra treet ved håndplukking eller med hjelp av mekaniske midler. Til slutt oppbevaringen av oljen.
Italia, Senigallia
...Produksjon og salg av rød- og hvitviner IGT og DOC typiske for regionen Marche, med druer som utelukkende kommer fra egne vinmarker i området Senigallia (AN). Produksjon og salg av ekstra jomfruolivenolje med ulike smaker, laget av oliven som utelukkende kommer fra egne olivenlunder i Senigallia og bearbeidet i eget olivenmølle. Mazzola gård har implementert et frivillig sporbarhetssystem, og har derfor oppnådd CSQA sporbarhetssertifisering for sitt ekstra jomfruolivenolje i samsvar med standarden "UNI EN ISO 22005:2008" angående sporbarhet i matvarekjeder.
Azienda agrituristica Vigliano Bio ligger i de seneiske åser, bare 8 km fra Siena, med 110 hektar dyrket etter metodene for økologisk landbruk. Den andre agrituristiske virksomheten er en jaktgård i Barberino di M.llo: Azienda Panzano Bio med 190 hektar oliven, frukt, grønnsaker og kjøttfe. I Siena dyrker vi korn og belgfrukter. Familieeid virksomhet. Våre produkter: - håndlaget pasta laget av...
Italia, Imperia
Siden 1918 har vi produsert, i Imperia, høykvalitets olivenolje direkte fra våre Taggiasche-oliven. En familietradisjon som har blitt videreført fra generasjon til generasjon. Fra familie til familie. Våre oljer og produkter er alle av førsteklasses kvalitet, helt håndlagde, født i svunne tider og videreført gjennom årene, vokst sammen med oss og forbedret over tid takket være fornyelse og strengt hygienekontroll.
Italia, Torremaggiore
... verden for å gjøre denne monovarietaloljen, med unike organoleptiske egenskaper, kjent for alle entusiaster og ikke-entusiaster av ekstra jomfruolivenolje. Målet med selskapet er å gjøre de store fordelene med våre oliven kjent, selv for de som er mindre erfarne i bransjen, spesielt av sorten Peranzana. Produksjonen skjer i Nord-Puglia, i Alta Daunia, nærmere bestemt i Torremaggiore i provinsen...
Italia, Tavarnelle Val Di Pesa
MORI-TEM, Toscana Enologica Mori, er spesialisert på design, bygging og installasjon av maskiner for å omdanne druer til vin og oliven til olje. MORI-TEMs oljemøller er designet for å møte behovene til både små og store produsenter av ekstra jomfruolje. Innen vinproduksjonsanlegg har selskapet vært en av de første i Italia til å bygge horisontale druepresse- og avstilkingsmaskiner med uttakbar kurv og pisker, spesielt egnet for små vingårder.
Italia, Macerata
... mest interessante i Marche. Beliggende bare 2 km fra sentrum av Macerata og med utsikt over dalen til elven Potenza, strekker den økologiske gården seg over den panoramiske høyden Montanello. Gården, som hovedsakelig produserer oliven, lager ekstra jomfruolje fra lokale kvaliteter, og i 1995 ble den utvidet med gjestfrihet i de restaurerte bygningene omgitt av en gammel park. "Floriani", i hjertet av regionen, gjør det enkelt å nå de mest interessante historiske og kunstneriske sentrene i hele området.
Italia, Canosa Di Puglia
Bedrift dedikert til omdanning av italienske oliven til ekstra jomfruolje. Vi jobber hovedsakelig med coratina oliven, i tillegg til andre typiske kultivarer som oliarola og paranzana. Vi tilbyr olje i emballasje på 3 liter og 5 liter.
Italia, Montesarchio
... jomfruolivenolje, helt laget i Italia, oppnådd med hjelp av moderne maskiner som reduserer lagringstiden for oliven og produksjonstiden, og som bevarer og fremhever dens organoleptiske egenskaper: en ekstra jomfruolivenolje med en unik smak! Takket være de entreprenørielle evnene, produseres det i dag olje for alle behov, fra 100% italiensk EVO til økologisk, olivenolje og fellesskapsolje. DE GREGORIO produserer både for egen regning og for private merker, og i 2016 begynte de også å produsere skjønnhetsprodukter og kroppspleieprodukter, alltid under merket De Gregorio.
Italia, Montesano Sulla Marcellana
... og tilbehør som er enkle å forberede eller å småspise raskt til en aperitiff eller i improviserte middager med venner foran TV-serier eller fotballkamper. I denne nettbutikken finner du typiske produkter med en tydelig sørlig aksent. Den "autentiske smaken" som hver boks utstråler, refererer ikke bare til håndverkskvaliteten på produktene, men også, og kanskje spesielt, til historien som binder dem...
Italia, Badolato
... seg fra januar til desember utfører vi de nedenfor nevnte tiltakene: beskjæring og fjerning av skudd, utelukkende økologisk gjødsling, konstant og kontinuerlig rengjøring, sertifiserte økologiske behandlinger, innhøsting av oliven, malting, konservering av olje, tapping og sending til sluttkunde blant grossister, forhandlere og privatpersoner. Vin: kontinuerlige og krevende operasjoner på samme måte...
Italia, Grumo Appula
... velge mellom små og store emballasjer, samt fordelspakker. CORATINA OG OGLIAROLA OLIVEN gjør olivenoljen vår så unik. Coratina-oliven, hvis hoveddyrkingsområde ligger i Apulia, har kjent den høyeste innholdet av olivenolje-polyfenoler. Den overstiger gjennomsnittsverdien av polyfenoler fra andre olivensorter med opptil 300%! Coratina-oliven brukes 100% i vår "Smeraldo" olivenolje "intensivt grønn...
Italia, Torremaggiore
... for å lette innhøstingen av oliven. Takket være kontinuerlig forskning på nye materialer og byggteknikker, har Borrelli oppnådd betydelig "know-how" innen mikro-mekanikk, spesialbehandling av metaller, elektronikk og pneumatikk. Resultatet av disse kontinuerlige forsknings- og kompetanseoppbyggingene er høyt teknologiske verktøy for beskjæring og innhøsting. For "Borrelli Pneumatica" har arbeidsmetoden alltid vært identifisert med mottoet "kvalitet og ikke kvantitet".
Italia, Roccalumera
Produksjon av lamper, bord, speil, klokker og andre økologiske kunstneriske og håndverksmessige interiørartikler. Skapelse av unike stykker, hver med sitt eget navn, sin egen historie og en unik nummerkode. De tidløse produktene er laget av edle tresorter, inkludert oliven, eik, sitron, kirsebær, mandel, morbær og den sjeldne essensen av heather. I tillegg er fiber fra fikenkaktus, med sin unike...
Italia, Roma
Fra de århundregamle oliventrærne på landsbygda, dyrket uten noen kjemisk behandling, utvinnes vår kaldpressede Extra Virgin olivenolje med håndverksmetoder, i respekt for tradisjonen og de mest innovative kvalitetsstandardene. Innhøstingen av oliven skjer faktisk i henhold til de riktige modningstidene. Deretter, innen to timer, starter malingen. På denne måten bevarer oljen alle sine næringsstoffer, som for eksempel polyfenoler og andre naturlige antioksidanter, som til slutt gir oljen den typiske smaken av nyplukkede grønne oliven.
Italia, Campobello Di Mazara
...Familieeid selskap, født av kjærlighet til sitt eget land og dets tradisjoner. I hjertet av Valle del Belice vokser en frukt av høy kvalitet, Nocellara del Belice, det eneste produktet i Europa med to DOP. Vårt selskap fortsetter også sin nøye produksjon og ble sertifisert som økologisk i 2012. Vi tilbyr også et bredt utvalg av derivater som: Aromatiserte oljer (med hvitløk, sitron, rosmarin, oregano og chili), olivenpaté (grønne, svarte, med appelsinskall, med mandarin skall og med sitronskall), oliven i lake, cunzate "krydret" og aromatisert.
Italia, Sant'Egidio Del Monte Albino
...artisjokker, oliven, ravioli, ris og andre. Våre maskiner er helt laget av rustfritt stål, i samsvar med alle CEE-forskrifter, med rask demontering og montering av ulike størrelser på boksene, noe som akselererer produksjonstiden.
... og dagligvarebutikker. For øyeblikket outsourcer vi følgende tjenester: logistikk og lagerhold - transport på innkjøp - transport på salg. Vårt selskap opererer innen engros handel med kvalitetsmatvarer som er en del av de såkalte matvareeksellensene i den mye omtalte middelhavsdiæten. Selskapet har spesialisert seg i markedsføringen av konserverte produkter, tomater, artisjokker, oliven, sopp, kapers og diverse grønnsaker. I tillegg har vi nylig begynt å markedsføre pasta, mel, oster, spekemat og oljer.
Vi er en familieeid gård med base i høyden av Salento i Carovigno (BR) - Puglia, 160 meter over havet og 5 km fra Adriaterhavet i Sør-Italia. Vi produserer ekstra jomfruolje fra våre egne eiendommer, Masseria Pietrasanta, fra oliventrær som er over tusen år gamle og beskyttet av regionen Puglia, samt aromatiserte oljer laget av ferske oliven knust med ferske trøfler, sitron, rød mandarin...
... tilby forbrukeren et produkt fra en kort forsyningskjede og virkelig fra en kortreist prosess. Det unike målet, fra innhøsting av oliven til kaldpressing av oljen, er å oppnå et utmerket produkt av absolutt kvalitet. Vi henvender oss hovedsakelig til forbrukeren som i sin profil legger vekt på livskvalitet, og som tar ansvar for å ivareta helsen gjennom kosthold med ekte produkter. Eredi Tito...
Vi er gårdsbedriften Genna Casa, grunnlagt i 1925, og vi ligger i hjertet av Belice-dalen. Vi produserer økologisk olje og oliven av varianten Nocellara del Belice D.O.P. og I.G.P. monovarietal. Siden 1925 har vi med lidenskap og tradisjon dyrket vår jord. Vi ser frem til å høre fra dere, og sender de beste hilsener.
Italia, Campobello Di Mzara
Familieeid selskap med rike, gamle tradisjoner som går fra generasjon til generasjon; vi er den tredje. Vi produserer ekstra jomfruolivenolje og økologiske oliven av sorten nocellara del belice. Aromatiserte oljer, grønn og svart olivenpasta, med skall av sitroner, appelsiner, mandariner, auberginer, pistasjnøtter og oliven cunzatu. Alt lages med kjærlighet ved hjelp av gamle metoder, akkurat som man gjorde før.
Italia, Partanna
Azienda Agricola Guarino, produsenter av vin og ekstra jomfruolivenolje av varianten Nocellara del Belice. Selskapet ligger på Sicilia i åsene i Belice-dalen, med utsikt mot Middelhavet, på jord som er egnet for dyrking av vindruer og oliven både til bordet og til olje, med sunne organoleptiske kvaliteter, takket være de utmerkede klimatiske forholdene i området. Vi produserer både flaskeviner og bulkvin, rød og hvit. Klassifisering: IGP Terre Siciliane. Ekstra jomfruolivenolje av varianten Nocellara del Belice DOP. Høy kvalitet, original Guarino. Nettsted: www.guarinovini.it...
... de ulike fasene av gjæringen. Vår olivenmølle kombinerer det beste fra den tradisjonelle metoden med det beste fra kaldpressingsteknologi. Vi har i flere år brukt Sinolea-ekstraksjonsmetoden, som gjør det mulig å ekstrahere oljen fra deigen med stor forsiktighet. Det resulterende produktet er av eksepsjonell kvalitet og bevarer de mest delikate komponentene i oliven.
Italia, Belmonte Mezzagno
Økologisk ekstra jomfruolivenolje fra Sicilia. Oliosa er et ungt selskap som spesialiserer seg på salg og distribusjon av ekstra jomfruolivenolje fra Sicilia, produsert og tappet i provinsen Palermo. En økologisk olje uten spor av pesticider eller andre skadelige stoffer, oppnådd ved kaldpressing av sicilianske oliven, med en intens duft og en kraftig smak, tappet i størrelser på 750-500-250-100ml, tilgjengelig også i smaksatt versjon med hvitløk, chili, basilikum, sitron, salvie, rosmarin og oregano.
Italia, Manfredonia
Camping Village La Bussola ligger på den sørlige kysten av Manfredonia. Det ligger rett ved sjøen (man krysser ikke veier), omtrent 10 km fra sentrum av byen. Tomten der komplekset ligger er flat, noe som gjør den egnet for sykling. Den er skyggefull med høye trær (eukalyptus, bøhmisk oliven, strandfuru og Aleppo-furu, saltakasier osv.) og har en stor sandstrand, delvis fri og delvis utstyrt med fasiliteter. Sjøen, som har en svak helling og derfor er uten farer, er ideell for barn.
Italia, Canosa Di Puglia
PRODUKSJON AV ITALIENSK EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE Produsert av oliven i Nord-Puglia, Italia, fra typiske lokale varianter: Coratina, Leccino, Peranzana med høyt polyfenolinnhold.
Italia, Campobello Di Mazara
... oliven som ennå ikke er modne, samlet inn fra de beste olivenlundene, delvis drevet direkte. Spesiell omsorg er viet til de viktige operasjonene med innhøsting, transport og maling, strengt kaldpresset, i selskapets mølle innen 24 timer etter innhøstingen, noe som gir et produkt med høy fruktighet og svært lav oljesyre. Oljen som oppnås, etter en periode med naturlig sedimentering i rustfrie ståltanker uten oksygen, blir emballert rett før sending.
Italia, Carpignano Salentino
...kvalitet og de unike smakene fra en "jord" som er brent av solen, utsatt for vinden, kjærtegnet av havet, og beruset av de intense duftene fra "Den middelhavsvegetasjonen" som omgir den. Det ble til i Salento, Italias ytterste punkt, et område rikt på livskraft som, fra "hælen av støvelen", ser ut til å bli mer og mer en "port til Europa". Det ble til i Otranto, en by med tusen ansikter og tusen farger, et mosaikk av tradisjoner og kulturer som har kommet fra alle kanter av Middelhavet. Akkurat som oliven.