Italia, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Det nye, praktiske og miljøvennlige emballasjesystemet - Oljen laget av Nocellara del Belìce-oliven, med en grønn farge og gyldne refleksjoner, gir en duft av nykvernet oliven med hint av fersk gress og paprika. Veldig intens grønn fruktighet. På ganen, stor konsentrasjon av smak med en behagelig kombinasjon av bitterhet og middels intensitet av krydder.
Portefølje (4)
Italia, Nave
...Denne oljen er produsert utelukkende med utvalgte oliven fra 20 hektar med olivenlunder som eies, hvor de har kultivarer av variantene Frantoio, Moraiolo og Leccino. Olivenene er økologiske, håndplukket for bruning i november, og blir umiddelbart presset ved hjelp av en mekanisk kaldprosess med filtrering. Oljen oppbevares i rustfrie ståltanker frem til tidspunktet for tapping. Området hvor...
Portefølje (46)
Italia, Marciano Della Chiana
...Ekstra jomfruolje av høyeste kvalitet, oppnådd ved kaldpressing av grønne oliven som er plukket og umiddelbart knust: Coltofranto. Lagring under nitrogen i rustfrie ståltanker, preget av lav syreinnhold og høy polyfenolinnhold: denne oljen oppfyller kravet med en konsentrasjon over 250 mg/Kg av hydroksytyrosol, tyrosol, oleuropein og deres derivater. Med en intens fruktig smak og balansert...
Portefølje (10)
...SETT MED FORSKJELLIGE TYPER KJØKKENKNIVER Håndtak: Oliven Blad: AISI 440/A rustfritt stål Emballasje: Treboks Knivene er designet av kokk Fabrizio Nonis.
Portefølje (9)
...TARALLI MED CHILI, OST OG PEPPER, OLJE OG VIN, MED FENNIKEL OG SORTE OLIVEN.
Portefølje (9)
...Den økologiske extra virgin olivenoljen BIO Terre Caudine er et produkt fra økologisk landbruk som kjennetegnes av en svært lav syregrad (0,1%) og et høyt innhold av polyfenoler og vitamin E. Oljen er laget av olivenvariantene Ortice, Ortolana og Racciopella, som høstes direkte fra våre olivenlunder. Dyrkingen av oliven skjer på en økologisk måte med kun bruk av organiske gjødselmidler. Etter innhøstingen i slutten av oktober følger en umiddelbar pressing av oliven med den tradisjonelle kaldpressingsmetoden, som bevarer oljens organoleptiske egenskaper.
Portefølje (1)
Italia, Ventimiglia Di Sicilia
...Den ekstra jomfruoljen produsert av selskapet Oro di Calamigna er laget utelukkende av italienske oliven fra Ventimiglia di Sicilia. Frangiteringen av denne oljen skjer innen 12 timer etter innhøsting, og denne typen bearbeiding er kjent som "kaldpressing". Fargen på oljen er smaragdgrønn med gyldne refleksjoner. Smaken av denne ekstra jomfruoljen er middels intens fruktig med et ettersmak av...
Portefølje (2)
Italia, Barrafranca
...Clizia er vår delikate grønnsaksmayonnaise laget med sicilianske mandler. Mandel er hovedpersonen i en deilig, myk og delikat krem, som et alternativ til klassisk mayonnaise. All duften av våre sicilianske mandler og den intense smaken av ekstra jomfruolivenolje fra våre oliven møtes i en nytolkning av den berømte sausen i vegansk vennlig stil.
Portefølje (10)
Italia, Arquà Petrarca
...Høyt utvalgt ekstra jomfruolje av oliven, kaldpresset, med en intens grønn farge og gyldne refleksjoner. En kraftig og vedvarende smak, en behagelig harmoni av fruktige og urteaktige noter, med en subtil balanse mellom den søte og krydrede ettersmaken. Passer godt til retter med delikate smaker, samt råvarer fra land eller hav.
Portefølje (3)
... enda mer fremhevet av typen dyrket jord, dyrkingsmetodene, oppmerksomheten som rettes mot rettidig maling, og sist men ikke minst klimaet. Faktisk fremmer de middels lave temperaturene om høsten dannelsen av oljesyre i oliven.
Portefølje (2)
...Ideen til denne kremet kommer fra en første fargevisjon. De to produktene, med nesten motsatte farger, men som begge fanget oppmerksomheten. Sammenkoblingen av artisjokkhjerter med svart trøffel, alt i olivenolje, har resultert i et utmerket produkt som fyll til smørbrød, pizza og focaccia. Ingredienser: artisjokker (65%), olivenolje, oliven, svart sommertrøffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, salt, aromaer. Tips: Utmerket krydder til pastaretter, hvitt kjøtt eller som base for sauser.
Portefølje (10)
Italia, Castelfidardo
...Fruktig, lett ekstra jomfruolje med dufter av moden oliven som minner om gul eple eller mandelfrukt. Har en myk og delikat smak, mindre vedvarende enn andre oljer. Ideell for enhver rett; passer spesielt godt til retter med middels struktur som: orecchiette og cime di rape, favabønner og sikori, hvitt kjøtt, dampet fisk, salater, osv...
Portefølje (4)
...Den økologiske oljen fra Colletorto er den ekstra jomfruoljen som inneholder renheten av vår natur. Det er oljen som respekterer miljøet i sine høyeste prinsipper, og som er helt fri for stoffer og syntetiske forbindelser. Bak vårt økologiske produkt står oppmerksomheten til våre olivenbønder, som begynner med planting av olivenlunder der det kun velges planter som ikke er genmodifiserte. Ved...
Portefølje (6)
Italia, S.spirito Di Bari
...Produksjonsområde for oliven S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monokultur Coratina-oljer preget av et middels-intensivt nivå av fruktighet, bitterhet og krydder, med en dominerende duft av fersk mandel og lette sensasjoner av gress/blader og artisjokk.
Portefølje (7)
Italia, SALZANO
...Den eneste kjølte cocktailstasjonen med reservelager, helt laget av rustfritt stål, produsert i Italia. Profesjonell kjølt cocktailbenk med underliggende lagre. Cocktailstasjonen er utstyrt med: - 2 bassenger for å romme 12 flasker. - 1 basseng for å romme is. - 1 arbeidsflate i polyetylen. - 3 beholdere på 1/6 for sitroner, appelsiner, oliven eller mynte. - 2 reserveceller.
Portefølje (6)
Italia, Castel San Pietro Terme
...Elliptisk rotorpumpe for hele druer, avstilket og gjæret drueskinn, er ideelle i næringsmiddelindustrien for overføring av epler, appelsiner, frukt, kjøtt, oliven, drueskinn, fikenkaktus, dadler og halvfaste produkter med høy flyt. Konstruksjonen av pumpen med "dobbel kammer" gjør det mulig for skruen å mate rotoren på den bredeste delen, noe som tillater en svært skånsom overføring av produktet...
Portefølje (1)
Italia, Barberino Di Mugello
...Grillede auberginer BEHANDLET FRA FERSK Spekk-ruller fylt med delikat melkekjøtt Bonde-artiskokker BEHANDLET FRA FERSK Soltørkede tomater marinert på middelhavsmåten BEHANDLET FRA FERSK Monacale-oliven Med chili, hvitløk, krydder, salt...
Portefølje (7)
Italia, Sciacca
...1100 landbruksbedrifter samlet i en Organisasjon av Produsenter av ekstra jomfruolivenolje. Nocerbia: et produkt som er laget utelukkende med oliven fra produsentmedlemmene, fra jorder lokalisert i provinsen Agrigento, nemlig i Sciacca, Caltabellotta og Menfi. Nocerbia er en EVO som ikke har noe å skjule!
Portefølje (2)
Italia, Amelia
...Over det beskyttede området kjent som "oljens sti" i Umbria, på de bølgende Amerini-høydene, dyrkes våre oliven. Vi utvinner vår olje FenOlio utelukkende fra våre egne oliven. Oljen er rik på polyfenoler, kraftige naturlige antioksidanter med høye nivåer av vitamin E som kan motvirke de skadelige effektene av frie radikaler. Kvaliteten på FenOlio kjennetegnes ikke bare av det lave syrenivået, men...
Italia, Maruggio
...Harmonisk ekstra jomfru Den typiske gullgule fargen oppnås gjennom kaldpressing av oliven, hvor olivensortene er Oliarola og Cellina. Den har en balansert smak, umiddelbart behagelig med et hint av mandler. Det er en frukt med middels intensitet, med behagelige dufter fra Middelhavet. Tilgjengelig i flasker: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt. – Beholder 5,00 lt. Takket være sin milde smak, passer...
Portefølje (8)
...gjennom den kloke valg av de forskjellige typene oliven som med presise teknikker blandes sammen, og gir liv til et sluttprodukt som kan berike forbrukerens sensoriske opplevelse. 100 ml bokser med Økologisk Ekstra Jomfruolje Calua - Blend...
Portefølje (6)
Italia, Città Di Castello
...Salsa med sommertrøfler og sopp. Uten konserveringsmidler og gluten. Perfekt til pasta, risotto, egg, smørbrød, forretter. Inneholder ikke svarte oliven for en ekte trøffelsmak! Saus med svarte trøfler og sopp. Ideell for å berike ulike retter som forretter, toast, hovedretter, sauser, kjøtt, gratenger og omeletter.
Portefølje (2)
Italia, Petilia Policastro
...Vår Extra Virgin Olivenolje skiller seg ut ikke bare fordi den er produsert i et av de beste områdene for olje og oliven, men fordi den er et resultat av en lidenskap som går i arv fra generasjon til generasjon. Vi følger hele oljeprosessen og er til stede i hver fase med vår dedikasjon og lidenskap. Med vårt høykapasitets oljemølle kan vi tilby kunden et produkt fra en enkelt produsent, slik at det er en direkte forbindelse til sluttforbrukeren, som også kan være til stede under pressing, for å ikke gå glipp av et eneste øyeblikk av den fantastiske skapelsen av EVO.
Portefølje (2)
...Spesialtilbud pakke med 12 flasker til kun 89€ Flaske olje 75 cl PRODUKTBESKRIVELSE: Den økologiske extra virgin olivenoljen La Mortella er laget direkte av økologiske oliven fra dyrking i Cilento og utelukkende ved mekaniske prosesser, med en maksimal syregrad i form av oljesyre på 0,24%. INDIKATIVE ANALYSEVERDIER: Syregrad i oljesyre: 0,24%; Forurensninger: 0%; K270: 0,24; K232: 1,82; DELTA K...
Portefølje (1)
Italia, Forli'
...Profesjonelle produkter for massasje basert på ren naturlig olje "oleicos". Albicocca nocciolo – Aprikoskjerner Avocado integrale – Hel avokado Argan – Argan Borragine – Borago Cacao – Kakao Cocco – Kokosnøtt Canapa – Hamp Crusca di riso – Ris kli Enotera – Kveldsprimula Germe di grano – Hvete kime Girasole – Solsikke Jojoba – Jojoba Lino (semi) – Linfrø Macadamia – Macadamia Mandorle dolci – Søte mandler Nocciola – Nøtt (hasselnøtt) Oliva – Oliven Pesca nocciolo – Fersken Rosa moscheta – Nyper Sesamo – Sesam Vinaccioli – Druestein ml. 250 – ml. 500...
Italia, Cerignola
Vår historie begynner med en lidenskap som har blitt født og vokst i familien i generasjoner. Kjærligheten til jorden, kjærligheten til området, kjærligheten til Puglia. Vår linje: rustikke artisjokker, artisjokker grillet, skiver av artisjokker, grillet aubergine og i strimler, soltørkede tomater, krydrede chili. I tillegg har vi vårt trekløver av sopp bestående av 3 typer sopp: chiodino, muschio og champignon. Uunnværlige er lampascioni i olje for å avslutte med vårt flaggskipprodukt: kjøttfull og smakfull, grønn eller svart, Bella di Cerignola, verdens største oliven.
Italia, San Vito Dei Normanni
... som sine uunnværlige hjørnesteiner. I flere tiår har vårt hovedprodukt vært den brindisinske artisjokken, deilig naturlig, eller konservert i lake eller olje. I løpet av årene har vi også bestemt oss for å dedikere oss med lidenskap til andre produkter: squash, auberginer, tomater, sopp, oliven og andre grønnsaker. Våre konserver er resultatet av det lidenskapelige arbeidet på markene, av...
Italia, San Prisco
Familien Zibella har i mange år vært en referanseleverandør for de viktigste industriene innen bearbeiding av agro-matprodukter og grossister i sektoren. De spesialiserer seg på markedsføring av oliven, kapers, og har de siste årene også begynt med sopp, artisjokker og soltørkede tomater. Innenfor selskapet kan man se en strukturert organisasjon hovedsakelig delt opp etter funksjoner, men med oppgaver som er betydelig fleksible for å tilpasse seg den sterke ekspansjonen de har oppnådd gjennom alle disse årene med virksomhet.
... Podolica-kviger og den svarte svinen av Calabria. Jorden, som er kalkholdig, leireholdig og sandholdig, er svært fruktbar fordi den er rik på naturlige kilder. Hele området, velsignet med et middelhavsklima, med varme og tørre somre og korte, regnfulle vintre, gir ideelle forhold for dyrking av vin og oliven. I dag har selskapet 35 ansatte som utfører spesifikke oppgaver. I løpet av innhøstingssesongen for vin og oliven tredobles antallet arbeidere.
Italia, Ospitaletto
... holdbarhet. Alle våre nett er giftfrie og egnet for kontakt med mat, de er teknologisk avanserte og produsert 100% i Italia. Utvalget av produkter vi tilbyr inkluderer nett med knute, stillasnett, fuglebeskyttelsesnett, frostbeskyttelsesnett, haglbeskyttelsesnett, insektsbeskyttelsesnett, rovdyrbeskyttelsesnett, beskyttelsesnett, stillasbeskyttelsesnett, skyggenett, nett for landbruk, nett for...