Italia, Brescia
...Sprø brød laget med olivenolje og et lite dryss sukker som gir en delikat og lett søt smak. Høy fordøyelighet, takket være lang heving og langsom risting. Ideell å nyte til frokost og som et mellommåltid.
Portefølje (10)
Italia, Forlì
...tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler til solsikkefrøene for å bevare smaken og de organoleptiske egenskapene til denne deilige tørkede frukten. Frøene er rike på næringsstoffer som er nyttige for kroppens velvære, som B-vitaminer, linolsyre, mineraler, jern, kobolt, mangan, sink, kobber og folsyre. Økologiske solsikkefrø brukes mye til å berike deiger til brød, småkaker og pizza, og de kan også tilsettes salater eller ristes med et lite dryss av salt.
Portefølje (50)
...GRATTUGIA Mod. FAMILY Motore monofase eller trifase RULLO GRATTUGIA INOX PRODUKSJON PER TIME: Kg 35 En kompakt maskin med stor ytelse, i stand til å bearbeide korn, harde oster, kjeks, brød, tørket frukt. Kan brukes både hjemme og i små butikker. Et ekte lite mesterverk innen mekanikk og design, med interlock på rivemaskinen som aktiveres etter overskridelse av sikkerhetsgrensen, perfekt i samsvar med de nyeste CE-normene.
Portefølje (8)
...Lite plass i kjøleskapet? ...Ingen grunn til bekymring! Vi er det eneste selskapet på markedet som selger og produserer håndlagde pizza- og pinsa-bunner med en holdbarhet på 6 måneder ved romtemperatur.
Portefølje (3)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play