Italia, Giuliano
...Beriket med glasur og hasselnøtter, er Panettone Gran Torino et must. Den munnvannende belegget gjør denne Panettone til en av de mest populære og etterspurte delikatessene, spesielt for dem som ønsker å respektere den tradisjonelle smaken av Panettone.
Portefølje (129)
Italia, Guardiagrele
...Komplett halvfabrikata med høy allsidighet, egnet for produksjon av kaker, muffins og myke kaker. Format: 15 kg Dosering: 100%...
Portefølje (91)
...Håndlaget glutenfri bakverk. En deilig hevet søtsak laget av potetstivelse, sukker, maisstivelse, magert kakao, vegetabilske oljer og smør. Når du smaker på den, vil du kunne gjenkjenne toner av karamell, nøtter og krydder, takket være en nøye og grundig tilberedning som bevarer den naturlige aromatiske kompleksiteten som kvalitetskakao har. Tilgjengelig i praktiske porsjoner på 35g med papirformer, ideelle å ta med seg for en rik og smakfull pause.
Portefølje (10)
Italia, Casoria
...hva som helst av napolitansk konditorivarer. levering noen timer etter produksjon, alltid fersk, vi håndterer ikke frosne produkter. vi benytter oss av produksjonen fra et anerkjent konditoriverksted i Napoli, med alle garantier og sertifisert hygiene. Blant produktene: pastiera, baba', caprese, desserter, småkaker, sfogliatelle ricce og frolle, tiramisu', pølsepizza og friarielli, casatiello, migliaccio, taralli, rustici, baba'-kaker, utstillingskaker og kaker av alle typer. med andre ord, alt du kan finne i et stort utstillingsvindu i en konditori i de trange gatene i Napoli...
Portefølje (7)
Italia, San Salvatore Telesino
JELLY ICE er et selskap spesialisert på produksjon og levering av håndlagde iskrem og semifreddo av høy kvalitet. Vi presenterer et beskjeden utvalg av kremis, fruktsorbet, semifreddo, enkeltporsjoner, dessert i glass, kjeks og isvafler, samt engangsprodukter for iskrembutikker, konditorier, yogurterier og kafeer. Blant våre tilbud finner du også glutenfrie, veganske og diabetiker-vennlige spesia...
Italia, Castelfidardo
...Utstillingsmontere i plexiglass, for søtsaker, bakverk, cupcakes, kaker osv. Plexiglasset av høy kvalitet gjør produktet krystallklart. Produktene deres vil være godt synlige, men mer sikre med tanke på hygiene. Ideelt for diskmontere, boder, messer eller utstillinger. Kan lages i forskjellige størrelser.
Portefølje (8)
Italia, Lauro
... oppskrifter og i salte retter. Du kan bruke dem i salater, i yoghurt, i tilberedningen av søte og salte bakervarer. De er utmerkede til frokost, for eksempel tilsatt i yoghurt, men også deilige alene som snacks. Til slutt er de mye brukt i konditorfaget: utvalget av desserter som kan lages med mandler er virkelig stort, da de er en av hovedingrediensene for tilberedning av småkaker, bakverk og kaker.
Portefølje (10)
Italia, Pomezia
Attilio Servi Pasticceria er en håndverksbedrift av høy kvalitet, kjent for produksjon av: - gjærbakst til høytider: Panettone, Pandoro og Colomba; - frosne søtsaker: croissanter (Servi Subito), bakverk, kaker og porsjonsdessert; - småkaker: søte, salte og krydrede; - gourmet focaccia og små focaccia til aperitiff.
... tradisjonen og båndet til kunden er og vil fortsette å være et stort styrkeområde som sikrer kontinuiteten i dette forholdet. Spesialiteten er den smakfulle deilige kaken. Pasticceria Pierrot tilbyr forskjellige produkter laget med ingredienser av høy kvalitet: regionale søtsaker, bryllupskaker og kaker til kommunion, buffetkonditorvarer, fersk og tørr konditorvarer, bursdagskaker, søte bakverk.
Stampeggioni, konditori i Anzio siden 1980, tilbyr klassiske og moderne kaker, et svært bredt utvalg av bakverk i disken, kaker til bryllup og arrangementer av alle slag, fra bursdager til eksamensfeiringer. Stampeggioni er også en kafé med fantastiske frokoster takket være våre bakverk som blir stekt kontinuerlig gjennom hele morgenen. Tilbudet i vår lokal inkluderer også en fantastisk aperitiff-service med drikkevarer og alltid ferske småretter.
Italia, Conversano
Selskapet med over femti års tradisjon og erfaring er et referansepunkt innen sektoren for bakegjær. Den spesifikke kompetansen som gjør oss autoritative er linjen som består av ammoniumbikarbonat (kjent som ammoniakk for bakverk) og vinsyre, produkter som vi begynte å markedsføre først fra midten av 1960-tallet. Vår erfaring i bransjen har også gjort det mulig for oss å samarbeide gjennom...
Italia, Pescina
Velkommen til vår søte nettside, hvor du får muligheten til å kjøpe produkter for dekorering av kaker og søtsaker, utstyr for kakedesignere og sukkerkunst, ingredienser til bursdagskaker og bakverk, og mye mer. Butikken er dedikert til salg av: sukkerkunst, kakedesign, fondant, konfetti, bakverk, kake, bursdagskake, kakedekorasjoner, søte oppskrifter, sjokolade, brownie, småkaker, muffins, salg...
MG Dolciaria produserer moderne frosne bakverk i sitt laboratorium, som kaker, enkeltporsjoner, mini kuber, cassatine, Mont Blanc og store hevede produkter som panettone og colombe for distributører og grossister.
Italia, Altamura
Kjære herr, Vi er en gammel tradisjonell italiensk produsent av lokal mat. Vårt selskap er spesialisert på produksjon og distribusjon av bakervarer som søte eller salte taralli, frize, krutonger, småkaker og bakverk, samt hjemmelaget eller ekstrudert tørr pasta laget med bronse. Vi har også startet produksjonen av økologiske småkaker laget med spesialmel som kamut, ris, soba, spelt og mais, samt pakking og distribusjon av tørkede internasjonale og italienske belgfrukter.
Fabrikk for vaffelplater og dekorasjoner til bakverk...
Italia, Casale Sul Sile
...lys til kaker, i tillegg til et utvalg av bakemikser av høyeste kvalitet, glutenfrie, laktosefrie, uten konserveringsmidler, uten hydrogenerte fettstoffer, uten GMO. Den berømte serien av Middelhavssalter, som inkluderer hele 8 varianter med forskjellige smakssettinger, og serien fra linjen "Fristelser", 100% oregano fra Sicilia, Gold utvalg svart pepper og førsteklasses safran. Ekstra syltetøy...
Patisserilaboratoriet Fraenz, som startet som et referansepunkt for napolitansk restaurantdrift, har utviklet seg gjennom årene til å omfatte ulike grener av konditorfaget, som produksjon av taralli på nasjonalt nivå. I tillegg til salg av fersk bakst, tilpassede kaker og salte bakverk, har selskapet utviklet en produksjon av smørkjeks og taralli med svinefett og pepper, søtsaker som er en del av napolitansk tradisjon.
Brød, focaccia, tørre bakverk...
Italia, San Dorligo Della Valle-Dolina
Fersk bakverk - Typiske søtsaker...
Tørre bakverk, søtsaker, Baci Di Dama...
av Aru Maurizio - Sardinske søtsaker, ferske bakverk...