Italia, Giuliano
I over førti år har Di Rosa vært et referansepunkt i konfektbransjen, og tilbyr et bredt utvalg av produkter som forener italiensk håndverk med lidenskap for kvalitet. Med mer enn 200 artikler klare for verdens eksport, er Di Rosa ikke bare et merke, men en garanti for fortreffelighet og autentisitet. Vårt selskap distribuerer ikke bare produkter av høy kvalitet, men er også spesialisert på å lage...
Portefølje (129)
...Arancino får en umiddelbar assosiasjon til en kombinasjon av kjøtt, grønnsaker, saus, ris og brødsmuler. Vi har derimot laget en virkelig lett og smakfull variant, der vi har kombinert risen med få og utvalgte ingredienser. Terninger av kokt skinke og smeltet mozzarella er hovedingrediensene i denne oppskriften.
Portefølje (45)
Italia, Sutri
...Nøytrale poser av PELD eller PEHD som er egnet for kontakt med mat, sertifisert i henhold til lovgivningen. Nyttige for emballering av meieriprodukter som mozzarella, bakevarer som brød, arabisk brød, usyret brød, piadina, brødsmuler, loff… osv. Tilpasset med selskapets logo i opptil seks farger eller 3+3 farger. For mer informasjon, ring 0761 600651/6 eller send en e-post.
Italia, Brusaporto
... padano, brødsmuler, egg, melk, smør og krydder. "Scarpinòcc De Par" fra Pastificio Davena er sertifisert av merket "Bergamo Città dei Mille... Sapori" utstedt av Handelskammeret. Tilgjengelig i pakker på 250g og 500g...
Portefølje (10)
Italia, Palagonia
...Format: Glassbeholder på 212 g Ideelle som aperitiff sammen med smakfulle snacks. Passer til friske og sprudlende viner som Prosecco Di Valdobbiadene; 8° er serveringstemperaturen. Bruttovekt: 350 g. Nettovekt: 212 g. . Ingredienser: Asparges 35%, Soltørkede tomater 30%, Solsikkeolje 30%, Brødsmuler 5%, Syrlig vineddik, Salt, Hvitløk, Kvernet svart pepper, Persille, Sitronsyre, Askorbinsyre. Tips: Oppbevares på et kjølig sted, med en temperatur mellom +4°c og 20°c beholdere fra: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portefølje (55)
Il Panificio Le Bontà Trecchinesi har i over tjue år tilbudt sine produkter til en trofast og stadig voksende kundebase. Gjennom årene har bakeriet Le Bontà Trecchinesi diversifisert sine produkter, og tilbyr nå ikke bare brød, men også frese, tozzetti, hvite og røde pizzaer, panettoni, brød og brødsmuler. Men hva er hemmeligheten bak duften av dette brødet? Enkelt: naturlige ingredienser som mel, vann, salt og surdeig, bearbeidet med lidenskap og dyktighet, i henhold til læren fra de gamle mesterbakerne.
Populære land for denne søkefrasen