Frossen Svinekjøtt
Etter dypfrysing ved -50ºC lagrer vi produktene våre ved -18ºC i våre lagringsfasiliteter. Varene sendes til deg i spesielle kjølec...
Automatisk båndsag modell "Astech PW" for scanning og vektpresis kutting av ferske og frosne produkter med og uten bein.
Helautomatisk sag med kontin...
Ny på markedet er denne deilige kreasjonen med en delikat fylling av finhakket ramsløk og potetmos. Siden det ikke brukes egg i deigen eller fyllet, e...
Uunnværlige i tradisjonell kinesisk matlaging, våre kinesiske dumplings med
svin og mais er laget av hvetemel og fylt med hakket svinekjøtt.
Serveres...
Kärntner Kasnudel er den allment populære klassikeren blant våre Kärntner-nudler. Den er fylt med fint moste poteter, kvarg og friske urter, samt brun...
Etter bestememor's oppskrift lager vi fortsatt denne søte spesialiteten fra Kärnten-kjøkkenet. Den deilige fyllet? Tørkede pærer (Kletzen), kvarg, kan...
Uunnværlige i tradisjonell japansk matlaging, våre japanske gyoza med kylling er laget av hvetemel og fylt med hakket kyllingkjøtt.
Serveres med en b...
Flertallet av matprodukter er sensitive for temperaturvariasjoner. I tillegg krever de betydelige avstandene mellom produksjonssteder og salgssteder e...
Kjøkkenverktøy og redskaper er laget av forskjellige materialer som plast, tre, rustfritt stål, aluminium og andre. I de senere årene har silikon kjøk...
Enten i pulver- eller flytende form. Eggepulver er en fullstendig nytelse, tilbyr mange bruksområder og er også tilgjengelig i økologisk kvalitet.
Es...
Kyllingegg pulver - en basisfødevare med lang holdbarhet og enkel lagring. Gjennom produksjonsprosessen er vi i stand til å generere spesifikke funksj...
EIFIX EIWEISS
Mer kvalitet - med sikkerhet.
EIFIX EIWEISS
Kraftpakken.
I proteinene ligger det mye kraft. Som en viktig proteinkilde kan det bidra ti...
Allsidig funksjonalitet gjennom piskingsevne og gelstyrker
Høypisket proteinpulver for produksjon av skumkyss
Høygelprotein for å forbedre bindeevnen...
Den fettrike delen av egget tilbyr mange funksjoner. Vi gir deg råd
Emulgeringsevne og viskositet er bare noen av de funksjonelle egenskapene til egg...
Den fettrike delen av egget tilbyr mange funksjoner. Vi rådgir deg
Emulgeringsevne og viskositet, for å nevne noen funksjonelle egenskaper ved eggepl...
Bruksområdene for protein er ekstremt varierte. Enten som fyll, skum, marengs, stabilisator eller som strukturformende middel i kjøtterstatninger. Vi ...
Eifix Nytelsesomelett - Så lett. Så luftig.
Eifix Nytelsesomelett er en del av de mange innovative egg-convenience produktene fra EIPRO. Luftige og l...
Mangfoldig funksjonalitet gjennom allsidighet og geltykkelse.
Ingen annen mat inneholder så mange forskjellige vitaminer og mineraler som et kyllinge...
Tilgjengelig i standardene hele egg / eggehvite og eggeplomme, samt som spesialprodukter med sukker eller salt
Flytende egg - den klare til bruk-alte...