Spania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Eikefôret iberisk chorizo er et produkt som tradisjonelt er laget med de beste krydderne og utvalgte kjøtttyper. Ingrediensene og kontrollert modning gjør dette produktet til en eksepsjonell delikatesse.
Portefølje (14)
Spania, Guijuelo-Salamanca
... ingredienser. Uten kunstige E-er. Vekt: 0,280 kg Betingelser for distribusjon og transport: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Prosess for fremstilling: Utvalg, hakking, elting, fylling og modning. Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt, salt, sukker, naturlige krydder, vegetabilsk protein Vekt: 0,280 kg...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...De edleste delene av våre iberiske prøver, som iberisk bytte, er de som brukes til å lage vår håndlagde "Naturlige" Iberico Bellota Salchichón. En intens aroma, saftig tekstur og en spesiell balanse mellom fett, magert kjøtt og svart pepper gir dette produktet en subtil naturlig delikatesse. Nå, skivet i blisterformat, ideelt som gave. SKU:255003 Fraktvekt:0,2 kg...
Portefølje (55)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
Spania, Guijuelo
...Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret 75% Iberisk Skinke Søthet, intens smak, fortryllende aroma, frisk og langvarig, dette er alle nyanser og nuanser som Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret Skinke tilbyr ganen. Dens fettinntrengninger gjør at hver eneste skive smelter i munnen, og lar minnene vare ved, og bringer oss tilbake til de mer enn førti månedene med naturlig lagring i kjeller. Hemmeligholdet...
Portefølje (10)
...Skinke laget av rene iberiske griser oppdrettet fritt i dehesa. Sertifiserte kvalitetsbiter som er produsert i henhold til iberisk standard.
Portefølje (7)
Spania, Guijuelo
...Den høyeste kvaliteten Iberisk eikenøtt-fôret skinke 100% Iberico, håndskåret og vakuumpakket. Vi leverer kun B2B, mer info her: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimumsbestilling: 25 kartonger (1.000 stk). Pris for 25 kartonger: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spania) Holdbarhet: 12 måneder fra produksjonsdato. Vekt av kartongholdbarhetsboks: 6,55 kg. Leveringstid: å forhandles. TRANSPORT: Kjølt 5ºC.
Portefølje (2)
Spania, Alcobendas-Madrid
...Vi er Navarretinto Ibéricos, et selskap dedikert til transformasjon av iberisk svin fra eikenøtt, 100% iberisk, den eneste som ifølge kvalitetsstandarden R.D. 04/2014 kan kalles "Pata Negra". Vi bearbeider kun våre egne svin, noe som garanterer homogeniteten i produktene våre; vi integrerer ikke andre gårder. Vi oppdretter i Extremadura og slakter og tørker i Guijuelo. Våre kontorer og...
Populære land for denne søkefrasen