...Våre canistrelli vil glede deg med sin smak, sprø tekstur og det store utvalget av oppskrifter som tilbys. (kastanjemel, sitron, hasselnøtt, hvitvin, anis osv...)
Ingredienser: Hvetemel, sukker, solsikkeolje, karamelliserte hakkede mandler
Oppbevaring: Oppbevares tørt og beskyttet mot varme
Energi: 1959 kJ (467 kcal)
Fett: 19 g
Mettet fett: 1,7 g
Karbohydrater: 67 g
hvorav sukker: 31 g
Proteiner: 7,0 g
Salt: 0,69 g...
... ananas, mango, pasjonsfrukt og appelsin blander seg elegant med aromaer av tørket frukt (valnøtt, hasselnøtt) som har utviklet seg takket være de mer enn 10 årene denne flasken allerede har. En cuvée å nyte som den er, som aperitiff til foie gras eller som følge av en dessert med frukt!
Innhold: 50cl
Type: Søt vin
Rest sukker: 100g/L
Druetype: 100% Petit Manseng
AOC: Pacherenc du Vic-Bilh
Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2042
Serveringstemperatur: 8-10°C...
...Torte sette veli er en elaborert dessert, men med en eksepsjonell smak, en kake som må prøves og nytes: et sjokoladefest, ideell for ekte godterelskere.
Den består av flere lag med bavarsk sjokolade, hasselnøtt, en kakaobunn, et sprøtt lag og en speilglasur på toppen.
...L'Armagnac Castarède - 1996 er en årgang som skiller seg ut med sin friskhet og kompleksitet. Med noter av ristet hasselnøtt og nellik, gir den en behagelig og minneverdig smaksopplevelse. Denne brennevinet, lagret på eikefat, er perfekt for de som søker en vakker, myk avslutning uten aggressivitet. Enten du nyter den alene eller som følge av en dessert, vil denne armagnacen glede deg.