Siden 1990 har FREMONT AFFUTAGE spesialisert seg på sliping og produksjon av kniver og skjæreverktøy for næringsmiddelindustrien over hele Frankrike.
Vårt fagområde: sliping for næringsmiddelindustrien. Sliping av kniver og skjæreverktøy med vanning. Sliping, balansering og kontroll av tilstanden til kutterkniver. Sliping av kotelettkniver, skinkeskiver, sirkulære kniver, gitter og kniver til mal...
Grunnlagt med en lidenskap for fortreffelighet og et engasjement for kvalitet, CBViandes-Distri er et handelsselskap for kjøtt kjent for sine produkter av førsteklasses kvalitet og sin eksepsjonelle kundeservice. Vi skiller oss ut ved vår dedikasjon til å tilby et bredt utvalg av nøye utvalgte kjøttprodukter for å møte de varierte behovene til våre kunder.
Hos CBViandes-Distri er vår misjon å gi ...
...Apressene for kutting ARES kombinerer det beste fra hydraulikk og elektronikk innen kuttepresser.
De viktigste egenskapene som skiller dem ut i kvalitet er som følger:
MOTSTAND: Den trekantede strukturen av basen med dobbel ribbe og den overdimensjonerte armkolonnen eliminerer bøyning og sikrer høy effektivitet og presisjon i kuttingen.
KONSTRUKSJONSTEKNIKK: Fraværet av gummipakninger...
NSA HALAL er en grossist som arbeider innenfor sektorene: matvarer, frysevarer, kjøtt, drikkevarer, pølser, samt hygieneprodukter. Selskapet NSA HALAL er også til stede i sektorer og foreninger innen industrien.
Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter, med alltid svært attraktive priser og alltid med et forsprang på konkurrentene.
NSA HALAL er også til stede som matgrossist i Europa og over hele ...
...Vi foreslår førsteklasses A-kvalitet FROSSEN BEEF Halal.
Opprinnelse Brasil. ISO + CE sertifisert fabrikk. Sikker innkjøp. Direkte produsent, uten mellomledd.
I vår katalog kan du finne hele spekteret av frosne storfekjøttdeler: Bakribbe, Balltip, Balltip biff, Storfekjøttkropp, Ben-i-kjøtt chuck korte ribber, Ben-i-kjøtt plate korte, Ben-i-kjøtt ribbe stek, Ben-i-kjøtt ribeye, Benfrie country...
...
- Rulleholder som tilbehør
Versjon: fatvipper
Materiale: stål
Dekk: helgummi
Ytre bredde: 728 mm
Ytre dybde: 955 mm
Ytre høyde: 1225 mm
Hjuldiameter: 160 mm
Rullediameter: 125 mm
Maksimal belastning: 350 kg
Farge: oransje
Egnet for: fat på 60 -220 l i stål/plast med ribbe eller lokk
Overflate: epoksybelegg
Antall hjul: 4 stk
Vekt: 39 kg...
...Forsterket og klipsbar hette for hydrauliske rør og slanger (Rørsiden) - Holdes på plass av sin indre ribbe.
Garantert beskyttelse under transport, støtsikker, støv- og fuktbestandig.
Materiale: LDPE
Farge: Rød...
...Ikke steril
SMS-stoff
Ingen væskelekkasje
Langermet kjole, åpen rygg, kne-lengde
Fargealternativer blå og hvit
Ribbestrikket mansjett:
En indre ribbe med myk tekstur brukes for å ytterligere forbedre tettheten og beskyttelsen
Pakking:
80 stk / kartonger 40cm x 60cm x 40cm
1 pall = 20 kartonger
Stoffkomposisjon: SMS
Stoffvekt: 40 gr
Antall / kartong: 80
Kartongdimensjon: 40cm x 60cm x 40cm
Antall kartonger / pall: 20...
ETABLISSEMENTS ABERA ligger i BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Frankrike og er en slakteri- og prosesseringsindustri for svinekjøtt. Lisensiert type aktivitet: Slakting av griser, kutting av svinekjøtt, lagring (kjøleskap). Vårt selskap tilbyr emballasje, frysing, frakttjenester og betjener kunder over hele verden med fleksible tjenester til distributører og kunder.
Vår fabrik...
... individuelle porsjoner: entrecôte, T-bone, côte de bœuf, faux-filet, ribbe, tomahawk, plat-de-côtes, bavette, tende de tranche, osv. Grand Caractère bruker Skin Pack-teknologi for sine pakker, som gir lengre holdbarhet enn tradisjonell emballasje. Eksepsjonelt kjøtt for gastronomiprofesjonelle: restauratører, håndverks-slaktere, storhusholdningsdistributører. For å gjøre de beste kjøtttypene tilgjengelige for flest mulig, tilbyr Grand Caractère et utvalg av sine kjøttprodukter i LS- og tradisjonelle hyller i GMS.
...stekt villsvin, ribbe av villsvin, sautert villsvin, rygg av villsvin, villsvinribb, lår av villsvin, skulder av villsvin, lår av rådyr, skulder av rådyr, rygg av rådyr, bichefilet, sautert biche, stekt biche, lår av biche, rygg av biche, skulder av biche. Små franske vilt: fasaner, fasaner, gråender, perdrix, perdrix. Du kan også finne små pelsdyr (harer og leirduer).