...), Økologisk pili pili chili.
Serveres kald, alene eller i cocktail, både som aperitiff og digestif.
Dimensjoner: 10 × 10 × 19 cm
Macerering: Minimum 3 måneder
Alkoholprosent: 36°
Vekt: 1.2 kg
Visuell: Rød...
...Piment d’Espelette A.O.P. er en rødchili med fruktige noter og en tydelig, men mild styrke, som er typisk for fransk matlaging, spesielt baskisk mat.
Den kommer fra byen Espelette i sørvest Frankrike, og dette chilisausen vil enkelt erstatte krydderet pepper/salt i dine retter ved å tilføre en fruktig og smakfull note som forsiktig vekker liv i matlagingen din.
Chilien er en utmerket kilde til vitamin C, men også en ekte antioksidantboost. Chiliene er ekte kilder til gode næringsstoffer og fremmer styrkingen av fordøyelsessystemet!
Nettovekt: 100 g
Opprinnelse: Frankrike...
...Den tradisjonelle følgesvennen til argentinsk biff!
Men vi elsker det så mye at vi også kan bruke det som en dipp til falafler, biffkroketter, burgere, grillede grønnsaker eller pommes frites.
Med denne blandingen går vi gjennom alle trinnene: friskheten av persille og oregano, deretter hint av hvitløk og til slutt en smak av mild chili. Følg bruksanvisningen: bland 1 del Chimichurri + 1 del hvit eddik + 2 deler olivenolje.
Siden 2018 har LINENS DIFFUSION vært spesialist på møbler, artikler og tilbehør til dekorasjon. Vi tilbyr poufer, futoner, madrasser, puter, samt møbler og hagedekorasjoner.
Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
...Vi foreslår å servere en Grignan les Adhémar Rouge med
- En hachis Parmentier av storfekjøtt.
- Andepaté med grønn pepper.
- Marinerte rådyrstek.
- Røkt pølse med linser.
- Biff tartar av storfekjøtt.
- Andeterine med grønn pepper.
- Chili con carne.
Grignan les Adhémar rouge er en vin produsert i Frankrike i Rhône-dalen. Det anbefales å servere den ved en temperatur mellom 14 og 15°C.
...PURE RUNGIS RØD PEPPER
AMS European er spesialist på høykvalitets rød pepper i Rungis. AMS European er leverandør av luksus rød pepper i Rungis, engros av RUNGIS merke PURE pepper, dyrket med fortreffelighet.
...Ved aperitiffer kan du servere mexicanske knuste grønne oliven.
De mexicanske knuste grønne oliven dyrkes, tilberedes og krydres i Marokko.
Ingredienser: Oliven, gul paprika, rødchili, sitron, oregano, mais, vann, salt, E330, soyabønneolje.
CROC'ELLA er spesialisert på oliven, antipasti og tørket frukt. CROC'ELLA ligger i Frankrike i regionen ProvenceAlpesCôted'Azur i departementet BouchesduRhône i Marseille.
CROC'ELLA inviterer deg til å oppdage italienske oliven og oliven fra Marokko.
Hos CROC'ELLA tilbys levering med mulighet for gratis frakt* på hele eller blandede paller.
...Den milde og fruktige smaken av fruktpuréeddik gir en overraskende eksotisk touch til rettene dine. Brukt subtilt i ratatouiller og grillet mat, vil denne eddiken overraske deg!
Ingredienser: Hvit eddik 8° (41%), tomatpuré, rød paprika puré, sukker, geleringsmiddel: pektin, Espelette chili pulver (0,01%).
...Chilipepper er en liten rødchili med en krydret, lett bitter og svært aromatisk smak.
Bruk av chilipepper i matlaging:
Den passer også godt sammen med basilikum, bukkehornkløver, fennikel, nellik, ingefær, hvitløk, koriander, spisskummen, merian, persille, timian, kanel og løk.
Den gir smak og hever subtilt olivenoljer, supper, sauser, grønnsaksretter, rødt kjøtt, fjærfe og fisk...
Fordelene med chilipepper:
Rik på vitamin C og A, folsyre, kalium og vitamin E.
...Pâte a samoussa
300 g hvetemel
100 g smeltet smør
150 ml vann
25 g maizena
Fyll med potet
2 poteter
150 g erter eller etter eget valg
1 løk
2 ss vegetabilsk olje
2 hvitløksfedd, hakket
½ ts garam masala
½ ts malt koriander
1 ts hakket ingefær
½ ts gurkemeie
salt, svart pepper
½ sitronsaft
1 ts rødchili pulver
2 ss hakket koriander
½ rødchili, skivet...
...vanilje, karamell, jordbær, anis, bergamot, kaffe, sitron, appelsinblomst, hasselnøttpraliné, ingefær, mynte, appelsin, chili, rose, fiol, bringebær, blomst "O", kirsebær, trøffel, mango, appelsin, pepperkake, osv.
Våre mest etterspurte fargestoffer er: grønn gul, rød, lilla og blå.
Til slutt tilbyr vi aromatiske konsentrater (eller konsentrerte aromaer) tilpasset for produksjon av e-væsker (for eksempel e-sigaretter).
Vi inviterer deg til å kontakte oss for å be om et tilbud som vi vil sende deg raskt.
...safran i kvalitetsstempler, pepper av forskjellige arter, vanilje, rosa pepper, nellik, gurkemeie, spisskummen, sesam, bukkehornkløver, rødchili, koriander, fennikel og et stort utvalg av krydder i emballasje eller i løsvekt etter behov.
Ikke nøl med å kontakte oss!
Lilibillule er importør og distributør av eksepsjonelle krydder og matblomster direkte fra kooperativer eller småprodusenter. Lilibillule tilbyr et utvalg av produkter med subtile og autentiske smaker for å glede tallerkenen til kundene dine: safran fra Siroua, vanilje fra Tahiti, rød pepper fra Kampot, chili fra Yunnan, Sichuan-bær, flak av salt fra Halen Môn, roseknopper fra Dadès-dalen...