Frankrike, Auros
...Andouille tørket som en tørr pølse, som kan oppbevares uten kjøling og spises som en pølse til aperitiff. Det er et krydret produkt (nesten afrodisiakum). Pepret med aromaer av fjærfelever. Originalt og sjeldent produkt. Man elsker det eller hater det. Men når man elsker det, er man villig til alt for å få tak i det. Stor suksess!
Portefølje (31)
Frankrike, Rouvres Les Vignes
... dens lett gyldne farge. Dens kraftige duft avslører aromaer av tørket frukt, sitrus, hint av tørket aprikos og kvitt. Le Champagne Claude PERRARD Brut Tradition er ideell som aperitiff med ostegougères. Den kan også serveres som forrett med en skinke-fylte butterdeig. Den vil med suksess følge en fjærkre eller en bifffilet i saus.
Portefølje (4)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
...{"TERROIR":"Lerete leire.","ACCORD METS/VIN":"Aperitiff, spekemat, pizza, fruktdesserter.","VINIFICATION ET ELEVAGE":"Druene høstet i svært god modenhet. Masing i 24 timer ved lav temperatur.","TEMPERATURE DE SERVICE":"Mellom 6 og 8°C.","Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Kartong med 6 flasker på 75cl","CEPAGE":"Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%).","NOTES DE DEGUSTATION":"Rosa saumonfarge. Harmonisk duft av små røde bær. Smaken er delikat, myk med en avslutning full av frukt og krydret pepperaktige noter.","APPELLATION":"AOP Rosé d'Anjou.","MILLESIME":"2020"}...
Portefølje (12)
Frankrike, Aix-En-Provence
...La deg friste av vår aperitiff-kjeks med preg av Provence! Denne originale oppskriften er laget av lokale søtpoteter som er tørket på forhånd, rosmarin og hasselnøtter, og inviterer til å oppdage nye smaker, alt i en sunn og virtuos kjeks. En kombinasjon av den naturlige sødmen fra søtpotetene i Provence, den aromatiske kraften fra rosmarin og sødmen fra hasselnøttene fra Piemonte. Våre cracOmalt vil forføre deg med sin eksepsjonelle sprøhet for alle dine smakfulle og engasjerte aperitiffer.
Portefølje (9)
Frankrike, Saint-Etienne
...Et sikkert valg! Perfekt for å følge med forrettene dine eller som en aperitiff.
Portefølje (187)
Frankrike, Cénac
... gjennom hele smaken aromaer av eksotiske frukter. Generell inntrykk: harmonisk hvitvin, fristende med varige aromaer. Å nytes som aperitiff eller til sjømatretter. Serveres godt avkjølt. Produkt: Château du Garde Areal: 2,5 ha Druetype: 60% Sémillon 40% Sauvignon Jord: leirholdig kalkjord Utsikt: klar, glitrende, gulgrønn farge Nese: delikat, fruktig og frisk...
Portefølje (9)
Frankrike, Laure-Minervois
...Aperitiff, oksecarpaccio, kanin, due, filet mignon, tilbehør laget av tomat, paprika og aubergine grillet med olivenolje.
Portefølje (11)
Frankrike, Furiani
... etter vår hemmelige oppskrift. Et glass med poivronnade, en deilig oppskrift for å smøre kaldt til aperitiff eller nyte varmt over en pastarett. En pakke med frøkjeks som vil passe perfekt til vår salte pålegg. Et glass med fersk tomatsaus med korsikansk fåremelk. Et lite glass med urtesalt fra maquis, en invitasjon til reise. Referanse: COFFRETNIK30...
Portefølje (97)
Frankrike, Pont D Ain
...Denne Dailuaine, destillert i 2007, har modnet på bourbon hogshead-fat og har en frisk og floral profil. Rik, aromatisk og oljete, har denne whiskyen klart å bevare hele sin karakter, for en av de mest autentiske smaksopplevelsene. Tilstand: Nytt produkt Land: Skottland Produksjonsregion: Speyside Betegnelse: Whisky Årgang: 2007 Alkohol: 46° Innhold: 70cl Produsent: Dailuaine Druetype: Malt Matparinger: Aperitiff og digestif...
Portefølje (95)
Frankrike, Passa
...Denne vinen laget av muscat petit grain og muscat d’Alexandrie kommer fra gamle vinstokker som vokser i leirholdige sandjord, plassert ved foten av Albères og Pic du Canigou. Den vil gi deg all sin friskhet både som aperitiff og til fisk.
Portefølje (14)
Frankrike, Saint Cannat
...VINIFIKASJON Direkte pressing og fermentering med temperaturkontroll – omrøring av bunnfall mot slutten av fermenteringen. SMAKING Lys gul farge med grønne refleksjoner. På smak finner vi aromaer av sitrusfrukter (sitron, pomelo) og dufter av planter (buksbom, jasmin). Perfekt som aperitiff, til salater eller grillet fisk. Denne vinen serveres ideelt mellom 8°C og 10°C.
Portefølje (46)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...La Salers 16 % er lett gjenkjennelig med sin gule kork. Entusiaster av gentiane setter pris på dens bitterhet og karakteristiske duft som aperitiff. Den drikkes tradisjonelt ren, med is, utvannet med mineralvann, litt sitronsaft eller et stänk med svartbærlikør. 100 cl, 16 % vol.
Portefølje (71)
Frankrike, Mauléon-D'armagnac
... etter et lett alternativ til eldre Armagnacs. Enten det er som aperitiff eller for å heve en cocktail, vil La Blanche d'Armagnac Castarède appellere til elskere av delikate smaker. Dens allsidighet og eleganse gjør den til et uunngåelig valg for enhver anledning.
Portefølje (41)
Frankrike, Saint-Loubes
...Den presenteres i blå flasker som minner om havsmakene, østers, skjell, fisk, som denne cuvéen passer perfekt til. Denne vinen kan også nytes som aperitiff, hvor den originale flasken vil pynte bordet.
Portefølje (21)
Frankrike, Mazion
...{"Sol":"Leire-kalkstein","Contenance":"750 ml","Robe":"lys gul, fine og jevne bobler","CEPAGES":"65% Chardonnay og 35% Pinot Meunier","Conseils":"Nyt som aperitiff, eller gjennom hele måltidet. Denne cuvéen vil fremheve de enkleste rettene og elegant understreke de fineste rettene. Serveres mellom 6 og 8 °C.","Bouche":"Noter av sitrus, frukter med hvitt kjøtt","APPELLATION":"CHAMPAGNE","Vinification":"10 måneder i tank og 14 måneder for sjampanisering","Alcool":"12,5%"}...
Portefølje (11)
Frankrike, Sète
...Legg de fortsatt frosne blåskjellene i en bolle. Drypp over olivenolje, sitron og en spiseskje eplecidereddik (hvis man liker en litt syrlig smak). Tilsett urter og krydder. La blåskjellene tine i denne blandingen. Vannet fra blåskjellene og sausen gir en vakker oransje farge. Når det er tid for aperitiff, sil blåskjellene og ta frem pikene!!! Det er klart!!
Portefølje (42)
Frankrike, Rungis
...Meyva kvalitets tørkede frukter - Utvalg av de vakreste fruktene, grader og pl - Den originale smaken av karamelliserte mandler dekket med sesam, har en eksklusiv sprøhet som vil få deg til å smelte! Søtsaker for de som elsker godteri, disse mandlene knaser under tennene og forblir myke innvendig! En liten godbit å nyte som en delikatesse etter et godt måltid, eller for å akkompagnere kaffen din, eller te og infusjoner. Det er en perfekt ingrediens for å følge en aperitiff, eller for å småspise og knaske foran en god film. I samme stil kan du nyte...
Portefølje (249)
Frankrike, St-Laurent-Blangy Cedex
...Dette vakre lilla frøet vil overraske deg med sin sterke og krydrede smak! Bruk det til å heve tallerkenene med rå grønnsaker, toastene og aperitiff-snacksene dine, eller til og med suppene dine, rett før servering!
Portefølje (10)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: 100 % Xérèseddik laget av druer fra økologisk landbruk Bruksanvisning: Brukes i vinaigretter, marinader og til dressing av salater og rå grønnsaker. Du kan også bruke den i sabayon, i søt-syrlig saus, men også som aperitiff ved å tilsette noen dråper i Kirs. Denne Xérèseddiken er importert fra Andalucía (Spania). Dette produktet er laget av økologisk landbruk og kontrollert av ECOCERT F32600.
Portefølje (132)
Frankrike, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFIKASJON : Delvis malolaktisk gjæring. Lagring i kjeller i 5 år. ASSEMBLAGE : 15 % av reservasvin fra evig solera. DOSERING : 10 g/l DØMMING : Denne cuvéen av ren Pinot Noir har aromaer som blander hvite blomster og sitrusfrukter. Angrepet i munnen, rundt og mykt med preg av kompottfrukt og vanilje, avslører treaktige noter mot slutten. Denne Champagnen nytes som aperitiff og gjennom hele måltidet.
Portefølje (9)
Frankrike, Brignais
Oppdag vårt komplette utvalg av produkter og frokostblandinger for frokost, snacks og aperitiff, inkludert müsli, granola, havregryn, salte eller søte kjeks, frokostbarer, kakao-pulver, pannekakepremiks, samt sjokolade- eller peanøttpålegg. Med vårt toppmoderne utstyr for produksjon og emballasje kan vi imøtekomme dine behov, enten det er for store volumer eller mindre serier. Som den eneste...
Portefølje (26)
Frankrike, Rambouillet
...): hjemmelaget naturell seitan (med eller uten gluten) og oppskrifter med smaker fra hele verden basert på seitan, paos (dampede brød fylt med auberginer, sopp, solfylte pålegg til aperitiff, smørbare pålegg med ulike smaker til frokost, "mignonettes" av vitaminrike konsentrater av frukt/grønnsaker... Alle disse produktene utgjør smakfulle retter som passer inn i måltidene eller snacksene til de som ønsker å smake på nye, originale og velsmakende plantebaserte oppskrifter, og som også vil glede vegetarianere, veganere og fleksitarianere.
Portefølje (12)
Frankrike, Paris
PETROSSIAN er kjent for sitt prestisjetunge kaviar over hele verden. Den nettbutikken Petrossian.fr lar deg bestille kaviar, laks og et bredt utvalg av høykvalitets delikatesser. Ved siden av kaviarutvalget, med et titalls varianter tilgjengelig i de berømte blå boksene, har PETROSSIAN utviklet produkter laget for aperitiff og brunch. Eksempler: mini-kaviarterninger å knaske på, skiver av...
Portefølje (5)
Frankrike, Perpignan
... Spania, og vi har noen kunder i Tyskland og Italia. Vi pakker dem i kvalitetsbokser på ett kilo, to kilo og tre kilo. Ortex International tilbyr også sine kunder oliven fra Marokko, mer enn 25 forskjellige typer og varianter som vil glede kundene deres under deres lille aperitiff. For å avslutte kvelden, vil vi tilby kundene deres deilig te fra Kina for å avslutte kvelden på en vakker måte. Ikke nøl med å kontakte oss, vi vil være glade for å svare deg.
Frankrike, Charly Sur Marne
Champagneprodusenter i 3 generasjoner, vi produserer denne eksepsjonelle vinen som er champagne. Hver av våre champagner får tid til å uttrykke seg fullt ut for å tilby deg den beste champagnen til alle dine arrangementer. Oppdag på vår nettside de forskjellige champagnene vi tilbyr, som du kan hente direkte på eiendommen eller bestille. Klassiske, DS eller Konfidensielle, finn champagnen som passer for deg, og som kan følge deg fra aperitiff til dessert!
Frankrike, Le Vernois
...Côtes du Jura strå, Côtes du Jura gul, Côtes du Jura hvit, Côtes du Jura rød, Château Chalon, Côtes du Jura, Hvite viner, Chardonnay, Savagnin, Arbois Hvit, Rød, Poulsard, Trousseau, Pinot noir, Crémant, Aperitiff, Brandy, Gule viner, Røde, Økologiske viner, Biologiske viner, Vinmark, Viner fra Franche-Comté, Viner Franche-Comté...
...COOPERATIVE DU HARICOT DE SOISSONS har som mål å bevare produksjonen av Haricot de Soissons og gjøre den kjent. Vi produserer spesifikk frø av Haricot de Soissons, følger opp og gir råd til produsentene, samler inn bønnene og markedsfører dem. Vi tilbyr tørkede Haricot de Soissons i løsvekt eller i poser, eller tilberedt i glass. Oppdag våre nyheter, Aperi'co-serien, krydrede Haricots de Soissons, klare til bruk for å nytes ved romtemperatur, som aperitiff.
Frankrike, Isle-Adam
...Uansett anledning, enten det er familiært eller profesjonelt, en aperitiff med venner, en bursdag, et profesjonelt buffet eller et bryllupsresepsjon,... har Aux 3 Petits Choux utviklet en "skreddersydd" cateringservice for deg, som oppfyller hver av dine krav, slik at hvert av disse livsøyeblikkene blir et unikt øyeblikk. Sylvain Le Maux, konditor ved 3 Petits Choux, kjent for sitt håndverk innen...
Frankrike, Saint-Aubin
La Chips Française er en tykk, sprø chips, sakte stekt i kjele, lett saltet og lite fet (Nutri-Score B). 100% fransk og håndlaget, med autentiske smaker, kommer den fra et landbruk som respekterer miljøet. Laget på gården Coquerel i Aisne av Etienne og André, to barndomsvenner, sønner av bønder, er Chips Française resultatet av deres ønske om å starte noe eget og deres lidenskap for aperitiffer o...
Portefølje (9)