Frankrike, Condom
... avslører seg som mange deilige overraskelser. Smak: Utrolig rund og generøs, veldig smøraktig og gir en følelse av letthet og sødme. Kombinasjoner: Dette er Armagnacen som bør nytes i 30 minutter for å oppleve alle nyansene. Passer godt til rødt kjøtt og krydret mat. Brukt av kokker i matlaging. VEKT: 1.4 kg FLASKE: Flaske 150cl, Flaske 70cl SKU: GHAGE...
Portefølje (66)
Frankrike, Paris
...Med røkt paprika fra røde paprikaer, vil dette havsaltet med sin uovertrufne aroma krydre grønnsaker, dampet fisk, hvitt kjøtt, grillet mat og sjømat, og gi dem en deilig røkt smak. Naturlig røyking. Ikke jodisert, ikke fluorert salt. Uten kunstig aroma. 85% havsalt fra Messolonghi, 15% røkt paprika. Også tilgjengelig i 1 kg pose. PCB - KARTONG: 12 enheter...
Portefølje (21)
Frankrike, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Alder på vinrankene : 15 år Terroir : Leire-kalkstein Høsting : Maskin Smaking : • Farge : Dyp rød, fiolette nyanser • Første duft : Røde frukter • Andre duft : Krydrede noter • I munnen : Røde frukter, balanse og friskhet • Lang ettersmak Mat/vin kombinasjon : Regionale retter, kjøtt, spekemat Lagring : 4 til 5 år Vinifikasjon : Avstamming/knusing. Macerering i 10 dager ved 24° for å bevare friskheten og frukten. Presset drueskinn tilsatt dråpesaft. Malolaktisk gjæring på bunnfall om vinteren frem til tapping.
Portefølje (4)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... fruktige aromaer av sitrus og fersken, mens de oksidative tonene dukker opp i midten og slutten av smaken med noter av nøtter, hasselnøtt og curry. Helheten er svært godt balansert, fristende og vil være en ideell følgesvenn til modnet comté, hvitt kjøtt og kremete fiskeretter, eller til eksotisk mat! Innhold: 75cl Type: Hvitvin Druetyper: 75% Chardonnay, 25% Savagnin AOC: Arbois Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2033 Serveringstemperatur: 11-13°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Malataverne
...Innhold 75 cl Rosé, laget av utvalgte druer fra våre gamle cinsault-viner. SMAKSOPPLEVELSE SERVERINGSTEMPERATUR Mellom 11° og 12° MAT- OG VINPARING For aperitiff, Grillet fisk, Grillet hvitt kjøtt, Asiatiske spesialiteter, Middelhavsmat...
Portefølje (188)
Frankrike, Saint Romain La Motte
...Piment d’Espelette A.O.P. er en rød chili med fruktige noter og en tydelig, men lett krydret smak som er typisk for fransk matlaging, spesielt baskisk mat. Geléen av piment d’Espelette er et søtt og aromatisk krydder, som minner om ripsgele med en lett krydret undertone som passer perfekt til kjøtt, ost og foie gras. Dette er Sarthas flaggskipprodukt ved slutten av året. Piment d’Espelette er...
Portefølje (30)
Frankrike, Pantin
... alkoholholdig følelse. En cuvée som er både veldig elegant og fristende. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Veldig vakker purpurfarge. Den komplekse duften uttrykker noter av konfiterte røde frukter, krydder, kokosnøtt og vanilje. Eikingen er smeltet sammen og tiltalende. I munnen avslører denne årgangen fine tanniner, en lang og delikat tekstur, som lar komplekse fruktige noter av kirsebær, vanilje og kakao vedvare. Bilde er ikke kontraktsfestet - Emballasjekostnader kan påløpe - vennligst kontakt oss. Mat- og vinparinger: - Aperitiff - Andebryst - Kjøtt i...
Portefølje (102)
Frankrike, Parnac
...Delikatesse og friskhet av frukten. En kjole av en rose som streber etter purpurbilder som uttrykker en blanding av friskheten fra røde frukter, mykheten fra eple og pære, og syrligheten fra rips i en fet og rund kontekst. Servering: fersk, 8 -10°C. Anbefalt rett: Som aperitiff med småretter, grillet kjøtt, fisk, asiatisk mat. Ideell om sommeren med salater av frukt og sesongens grønnsaker.
Portefølje (4)
Frankrike, Copponex
... eple, dyrket i Haute-Savoie, med fast og sprøtt kjøtt som er veldig behagelig å bite i eller lage mat med. Under sin gule hud, med en rosa-oransje blush, skjuler det seg et fast og sprøtt kjøtt. Veldig saftig, er frukten vanligvis deilig søt og aromatisk. Litt grønn, gir Pinkgold Leratess en forfriskende smak med sin lette syrlighet. Variasjonen kan nytes når som helst på dagen.
Portefølje (19)
Frankrike, Saint-Just-Saint-Rambert
... næringsmiddelindustrien (kjøtt, frosne varer, fisk, ost, sjokolade, osv.), og kjennetegnes av en struktur i rustfritt stål (AISI 304) og en transportør som oppfyller FDA-, EU- og USDA-standardene for kontakt mellom produkter og mat. I forhold til tradisjonelle L-sveiseapparater tilbyr FP-serien høyere produktivitet, samt muligheten til å bruke polyetylenfilm, i tillegg til tradisjonelle krympfilmer, og inkluderer flere modeller som kan produsere opptil 3600 pakker/time.
Portefølje (98)
Frankrike, Lys Haut Layon
...Terroir: Leirholdig grusjord på skifer Situasjon: Høydeområde Vinifikasjon Den alkoholiske gjæringen og modningen skjer i fat i ett år. Smaking mellom 10 og 12°C Øye: Gul Nese: Fruktig, kompott, aprikoser Munn: Aromer av gule frukter og noter av syltet frukt Lagringspotensial: 5 år Balanse: Tørr Mat- og vinparinger: Fisk i saus, jakobsmuslinger, hvitt kjøtt og faste oster. Lotte à l’américaine, hummer med krem og kylling i hvit saus. Beskjæring: Dobbel Guyot Høyde: 100 til 120 m...
Portefølje (43)
Frankrike, Saint Marcel Les Valence
... ROBOMAT24MAX kan tilby opptil 70 og 140 forskjellige produktreferanser henholdsvis. Utgangssjakten for produkter er plassert i menneskehøyde (tilgjengelighetsstandard for personer med nedsatt mobilitet). Ideell løsning for distribusjon av matvarer (automatiske dagligvarebutikker, kald mat, bakervarer, kjøtt, sushi, ferdigretter...) og ikke-matvarer på svært forskjellige steder hvor det ofte er behov for...
Portefølje (158)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
...Gullmedalje Internasjonal Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGANG: 2018 DRUESORT: Cabernet franc. JORDTYPE: Leire-kalkstein. VINIFIKASJON OG MODNING: Druene høstet i svært god modenhet, avstilket 100%. Fermentering i 15 dager med temperaturkontroll. Modning i 6 måneder i ståltank. BETEGNELSE: AOP Anjou Rouge. SMAKSNOTATER: Dyp rød, granatrød farge. Fin duft, delikate aromaer av røde frukter, solbær og rips. Behagelig og balansert struktur. MAT-/VINKOMBINAJON: Kjøttpålegg, rødt kjøtt, milde oster. SERVERINGSTEMPERATUR: Mellom 15 og 17°C. Kartong med 6 flasker à 75cl...
Portefølje (12)
Frankrike, Saint Cannat
...Dens duft avslører aromaer av solbær og kirsebær. Smaken er godt balansert med fyldige tanniner og noter av mørke frukter og lakris. Utmerket tilbehør til middelhavsretter, hvitt kjøtt, mildt krydret mat (f.eks. paella eller curry) og rødt kjøtt.
Portefølje (46)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - Sennepsfrø - Eddik - Uraffinert havsalt - Vann Bruksanvisning: Den sterke smaken vil glede elskere av krydret mat. Den passer perfekt til kjøtt, grilling og er ideell for å lage vinaigrette eller majones. Dette produktet er også tilgjengelig i glass på 100 g, 370 g, 750 g og bøtter på 800 g og 4 kg.
Portefølje (132)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
... Salaisons Joseph Pantaloni samarbeidet med mellomstore og store butikker i lang tid. Selskapet leverer også til Rungis-markedet for alle profesjonelle innen mat. Teamet hos Salaisons Joseph Pantaloni er tilgjengelig for å svare på spørsmålene dine så raskt som mulig.
Portefølje (8)
Frankrike, Rabastens De Bigorre
... anerkjent leverandør i regionen kjent for sine Label Rouge-kjøttprodukter. Nøklene til vår suksess er: smaken, balansen av smaker og den appetittvekkende teksturen! Med en kompetanse som er overlevert fra generasjon til generasjon, blir produktene laget etter oppskrifter i den reneste tradisjon. Selskapet er stolt av å tilby naturlige produkter til sine forbrukere. Siden 2021 har Conserverie du Sud oppnådd IFS versjon 8-sertifisering. IFS FOOD er en internasjonal standard som gjør det mulig å vurdere samsvar med produkter og prosesser når det gjelder sikkerhet og kvalitet på mat.
Portefølje (27)
Frankrike, Paris
... hasselnøtt fra Cervione, som vil være perfekt for å gi sprøhet til rettene dine! Det er det ideelle tilbehøret for å panere kjøtt, fisk, men også for å piffe opp suppene og salatene dine. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Portefølje (27)
Frankrike, Etaules
... fast kjøttstruktur samt en veldefinert smak i munnen. Våre Spesielle Royale østers: Et førsteklasses produkt som får all vår oppmerksomhet: svært lav tetthet i claire, spesifikk hydraulikk, et miljø med rikelig mat som muliggjør utviklingen av et eksepsjonelt, veldig tett kjøtt, som gir en salt så vel som søt smak som varer lenge i munnen. En bemerkelsesverdig balanse mellom sødme og saltinnhold.
Frankrike, Aiguilhe
...), kalv fra Velay og Forez, fin fett fra Mézenc, svin fra Haute-Loire. Kalvehode, svineføtter, maouche lozérienne, potée auvergnate, kylling i gryte, blanquette de veau. Utvalg av tradisjonelle franske sauser, gribiche-saus, meurette-saus, ravigote-saus, grønn saus, madeira-saus, diable-saus, aioli. Utvalg av urtepestoer, bjørkeknopp-pesto, brenneslepesto. Sosse, gravy-saus, produkt fra Frankrike, tradisjonell fransk mat laget av en kokk. Arbeid på oppdrag.
Frankrike, Prades-Le-Lez
... Food (Kjøtt og Ferdigretter) og Food & Beverage (Mat og Drikke) lokalisert på vårt anlegg i Montpellier, som er ansvarlig for salgsoppfølging i de samme geografiske områdene som vårt anlegg i Arpajon (Frankrike, Luxembourg, Belgia, Marokko, Tunisia og Algerie). Et Globalt Ekspert Senter er også lokalisert på dette stedet. Det er dedikert til forskning på teknologiske applikasjoner for drikkevarer og fruktbaserte preparater, samt utvikling av produkter basert på anthocyaniner og polyfenoler. Divisjonen DAIRY (Ingredienser for Meieriindustri) er basert på vårt anlegg i Arpajon.
Frankrike, Le Creusot
BACCHUS ROSSA IMPORT er et handelsfirma basert i Frankrike, og spesialiserer seg på salg av FMCG mat- og ikke-matprodukter, spesielt grønnsaker, drikkevarer, godteri og sjokolade, kjøtt, drikkevarer, kosmetikk og andre produkter. Våre flaggskipprodukter er solsikkeolje og sennep. I vår portefølje har vi mange artikler: - Matprodukter: Grønnsaker, solsikkeolje, sennep, kjøtt, drikkevarer...
Portefølje (1)
Frankrike, Les Pavillons Sous Bois
NSA HALAL har utmerket seg i å levere kvalitetsmatvarer til kundene. Vi har matvarer som HALAL-kjøtt, drikkevarer, ris, krydder, grønnsaker og frukt. Vi har imøtekommet behovene til kvalitetsbevisste personer og entusiaster for sunn mat. Vi bringer de riktige smakene, enten du er vegetarianer eller ikke-vegetarianer. Det finnes et variert utvalg av produkter som tilbys av vårt selskap. Dette...
Frankrike, Brillon
Atavik er et fransk merke som spesialiserer seg på mat til hunder og katter. Grunnlagt i 2012 av en tidligere rottweileroppdretter, Nicolas Nolf, har merket kontinuerlig tilbudt sunne og balanserte oppskrifter for å møte behovene til kjæledyr. I dag tilbyr Atavik både kornfrie tørrfôr og våtfôr, godbiter, kosttilskudd og til og med rått kjøtt, også kjent som BARF. Hos Atavik er mat til hunder og...
Frankrike, Avignon Cedex 9
...-prosess muligheten til å omstrukturere kaldt produksjonen av edle og originale produkter, rå eller kokte, fra ingredienser som tidligere har vært lite eller ikke utnyttet, rettet mot catering og bearbeidingsverksteder. Det ferdige produktet har alltid en jevn presentasjon og identifiserer seg med produkter av opprinnelse, fra kjøtt- eller fiskemuskler. Utbyttet ved steking er nært det av en rå muskel, med perfekt holdbarhet ved skjæring og steking.
Frankrike, Scherwiller
FESIA er et selskap basert i Scherwiller. De tilbyr forsyninger og utstyr for næringsmiddelindustrien. De distribuerer utstyr for slakteri, pølsemakeri, innmat og industriell spekemat: høyhastighets skjæremaskiner for kokt kjøtt, for næringsmiddelindustrien, røykinnretninger for kjøtt, møbler for hotell- og restaurantbransjen: oppvarmede presentasjonsmøbler for mat, metallmøbler for hoteller...
Frankrike, Schiltigheim Cedex
INDUSTRADE er ledende innen utstyr og forsyninger for næringsmiddelindustrien og matfagene, med løsninger for skjæring og tilberedning av mat for kjøtt-, fjærfe- og fiskeindustrien, bearbeiding av frukt og grønnsaker, bakeri, konditori, catering, samt aktiviteter innen RHD og catering (kommersielle restauranter, storkjøkken). Gjennom sin avdeling INDUSYSTEM bistår de deg i studiet av dine...
Frankrike, Oyonnax
ORUS representerer en ny kategori av mat som møter de biologiske behovene til hunder og katter, nemlig et kosthold basert på varierte ferske kjøtttyper og rikt på proteiner. ORUS er rikt på uovertrufne innhold av frittgående fjærfe, hele egg fra rede, hele villfisk og kjøtt fra dyr som er oppdrettet utendørs - oppdrettet eller fanget i vårt område av pålitelige folk. Alle ingrediensene leveres...
Frankrike, Maxeville
... finnes i maten. Denne prosessen reduserer sterkt tapet av vann og safter i maten, er umiddelbar og rask, genererer verken lukt eller fettrøyk, og overfører en aroma som på forhånd er introdusert i alkoholen til maten. Eksempler på gjennomføring av en "show-cooking": tilberedning av egg cocotte i salen, varm soufflé i salen, karamelisering som show, flambéing i salen, samt andre "overraskelses"-tilberedninger av kjøtt, fisk, skalldyr, skjell, frukt...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play