Siden 1985 har vi spesialisert oss på håndlaget produksjon av skreddersydde pølser, enten de er av liten eller stor kaliber. Vi er stolte av å tilby produkter av 100% lokal og fransk kvalitet, anerkjent globalt og belønnet med medaljer i 2018 og 2023. Beliggende i Carpentras, ved foten av Mont Ventoux, kombinerer vi tradisjon og kvalitet for å gi deg de beste pølsene.
Vår nettbutikk er designet f...
En produktfamilie laget i den reneste tradisjonen av fjellskinker. Utviklet fra de beste kjøttstykkene, er vår serie Grande Tradition essensen av Batistous håndverk.
JAMBONER
Våre skinker kommer utelukkende fra strengt utvalgte franske griser og er inspirert av den runde skjæringen kjent som «Parma». Moderat saltet og håndgnidd med tørr salt, tørkes de deretter sakte i tråd med en tradisjonell m...
CENTRALE D, etablissement beliggende i Saint-Etienne, er en grossist for matvarer til både profesjonelle og privatpersoner. CENTRALE D tilbyr et bredt utvalg av matvarer og emballasje for både profesjonelle og privatpersoner.
Hos CENTRALE D finner du et helt spekter av matvarer:
- i vår Espaces Frais: oster, meieriprodukter, frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, spekemat, sjømat
- i vår Espace Su...
Vi er et innkjøpssentrum for tørre, ferske og frosne matvarer, og spesialiserer oss også i design og produksjon av 24-timers matpakker "Meal Ready to Eat" - MRE, for militære og humanitære formål.
Våre tilbud er svært varierte, og vi har kapasitet til å levere store mengder av både frossen kylling, vegetabilsk olje, tomatpuré, corned beef & chicken, hermetiske måltider, fruktkoktailer, salte og s...
...Villsvin-salami er nøkkelen til en vellykket forrett, og den vil overraske deg både med smaken og elegansen sin. Den er laget av 80% villsvin kjøtt og 20% magert og fett fra Bigorre svart svin.
Patrimoniam er en fabrikk for charcuterie av fransk kulturarv, ØKOLOGISK, UTEN NITRITTER, og laget hovedsakelig av lokale kjøttprodukter. Vi begynner med et mesterverk i fare fra arven til vårt lyonesiske land: den ekte Lyon-pølsen.
Vi er engasjert overfor både profesjonelle og forbrukere som, akkurat som oss, har en hunger etter ekte "smaksrike" produkter som respekterer naturen.
Patrimoniam er...
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central.
Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté.
Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkte...