... utelukkende kvinner som lager denne melassen for sitt eget forbruk, og deretter selger de direkte sine overskudd. Blandingen av de forskjellige granateplene og teknikken for raskere eller langsommere koking gjør at melassen kan være mer eller mindre sur/søt. Dette er et håndverk. Bruk: Den brukes ofte i iransk og libanesisk matlaging. I matlaging kan den tilsettes kjøtt i saus, i en vinaigrette, eller over en puré av pastinakk (eller andre rotgrønnsaker). Kanne: 20L...
Portefølje (45)
Frankrike, Saint-Martin-Du-Vivier
...Rødvin er en av de mest populære alkoholholdige drikkene i verden, laget av gjæring av svarte eller røde druer. Fargen varierer fra rubinrød til granatrød avhengig av alder og druesort. Rødviner er ofte kraftige, med komplekse aromaer av røde frukter, plomme, vanilje eller lær, og tanniner som gir struktur og lengde i munnen. Enten det er Bordeaux, Bourgogne eller viner fra andre regioner, uttrykker hver rødvin de unike egenskapene til sitt terroir. Servert med rødt kjøtt, gryteretter eller modnet ost, er rødvin det perfekte valget for å akkompagnere rike og gastronomiske måltider.
Samsvarende produkter
Rødvin
Rødvin
Andre produkter
Tequila
Tequila
Portefølje (15)
Frankrike, Malataverne
...Eplemos er en fruktpuré laget av kokte eller friske epler, og eventuelt litt sukker eller kanel. I Frankrike er eplemos en dessert, mens i Nord- og Øst-Europa eller Amerika, følger eplemos ofte med kjøttretter. I Belgia og Nederland serveres det også som tilbehør til retter, spesielt med blodpølse eller kylling.
Portefølje (188)
Frankrike, Rungis
...EURODIS VIANDES er grossist av Aberdeen Angus-kjøtt på Rungis-markedet. En annen variant av Angus, opprinnelig fra Skottland. Våre leveranser er skotske eller australske, avhengig av sesongene. Et sjeldent og svært ettertraktet kjøtt. Det er en rase som er utelukkende ment for slakting, og som er høyt verdsatt på grunn av sitt milde marmorering. Aberdeen Angus kalles også "Angus", og blir ofte...
Frankrike, Paris
...Hos Pawell kjenner vi godt til katter. Vi vet at de noen ganger er veldig kresne på maten, og at det ofte er umulig å få dem til å spise noe de ikke liker. Derfor har vi utviklet dette våtfôret laget av ingredienser av høy kvalitet. HØYKVALITETSPATÉER Kjøtt av storfe (70%) eller kylling (70%), en buljong av mineralberiket vann (29,8%) og hampolje (0,2%). Det er alt. Og det er mer enn nok! For å sikre full vitalitet for den lille pelsen, er patéene beriket med vitaminene D3, E, B1, B2, B6 og B12.
Portefølje (18)
Frankrike, Paris
... bissap. I Senegal er det frukten som ofte brukes i oppskrifter, takket være sitt saftige og aromatiske kjøtt. Videre er oppskriftene varierte, og Bissap juice, kjent for sine helsefordeler, kan nytes naturlig eller mer eller mindre søt, avhengig av ønsket surhetsgrad. Man kan også bruke stevia, honning, agavesirup eller lønnesirup for å søte den.
Portefølje (32)
Frankrike, Guérande
...Perserne og egypterne betraktet sjalottløk som en hellig plante for 2000 år siden. Sjalottløk er en løkplante nært beslektet med løk og hvitløk, og den brukes ofte i matlaging, hakket i salater eller sauser som béarnaise eller beurre blanc. Hele, dampet eller konfiterte, vil de være fantastiske til å akkompagnere fisk, kjøtt eller foie gras. Den ideelle følgesvenn for alle dine oppskrifter med vin, eller bare for å heve smakene i rettene dine. Ideell for røde sauser, tilberedning av kjøtt, dampede poteter, tomatretter og tradisjonelle supper. SKU:SGE250...
Portefølje (42)
Frankrike, Paris
... var. dulcis, og bitter mandel, Prunus amygdalus var. amara, hvor sistnevnte anses som giftig på grunn av sitt innhold av cyanid. Det er en oljeholdig frø, det vil si rik på lipider, og den kalles ofte "tørr oljeholdig frukt". Hvis mandelen plukkes før den er moden, er skallet fortsatt grønt, den berømte mandelgrønne. Slik har grønne og ferske mandler et mykt og melkete kjøtt med en delikat smak. I Frankrike høstes de i juni og juli. Når mandelen er helt moden, blir den tørr og høstes.
Portefølje (133)
Frankrike, Conflans Ste Honorine
...Variété: Grand Ouest Africain (GOA), Hybride Origine: Kokkosnøttene stammer fra de tropiske områdene i Asia og Polynesia, men dyrkes i dag i mange tropiske land. Våre kokkosnøtter kommer fra Elfenbenskysten. Beskrivelse av produktet: Kokkosnøtten er en eksotisk frukt med oval form, med en brun og fiberrik skall og en hvit og saftig innmat. Den brukes ofte i matlaging for sitt melk, olje og kjøtt, og er også populær i tropiske drikker.
Samsvarende produkter
Kokosnøtt
Kokosnøtt
Andre produkter
Ananas
Ananas
Portefølje (5)
Frankrike, Fraisse Des Corbieres
... Domaine du Cardona lager en hydromel av garrigue-honning, ved hjelp av vinfremstillingsmetoder, og for enkelte årganger skjer lagringen i leirkrukker (moderne amphorer på 160 l). Hydromel nytes kald, varm og aromatisert, og brukes ofte i dag i mange cocktailer. Den brukes også i matlaging for avdekkingen (foie gras) og i marinade for sin evne til å mørne kjøtt.
Portefølje (10)
Frankrike, Saint Marcel Les Valence
... ROBOMAT24MAX kan tilby opptil 70 og 140 forskjellige produktreferanser henholdsvis. Utgangssjakten for produkter er plassert i menneskehøyde (tilgjengelighetsstandard for personer med nedsatt mobilitet). Ideell løsning for distribusjon av matvarer (automatiske dagligvarebutikker, kald mat, bakervarer, kjøtt, sushi, ferdigretter...) og ikke-matvarer på svært forskjellige steder hvor det ofte er behov for...
Portefølje (158)
Frankrike, Levallois Perret
...fisk, grønnsaker… Den brukes ofte i oppskrifter med kjøtt, fjærfe, samt sjømat som reker, muslinger eller krabber. Fordelene med indisk curry: Veldig høy antioksidantinnhold, stimulerer fordøyelsessystemet, rik på magnesium, kilde til mangan. Inneholder vitamin E og K for å forebygge hjerte- og karsykdommer.
Portefølje (28)
Frankrike, Ham
... heve smakene i rettene dine. Den lette, krydrede og aromatiske smaken passer perfekt sammen med tomat- og squashretter, samt pastaretter, ris, supper, egg, grillet kjøtt og steker. Dens bruk er essensiell i sørlandske retter, og den blir ofte inkludert i den tradisjonelle bouquet garni sammen med persille og laurbær. Referanse: AR803657 Ean13: 3760306803657...
Portefølje (127)
Frankrike, Besancon
...I KJØKKENET: Aromatiserer rettene, brukes ofte i oppskrifter med kjøtt, fjærfe, sjømat som reker, blåskjell eller krabbe. Denne retten tilberedes i marinade. FORDELER: Curry er en blanding av ingefær, curcumin, koriander, spisskummen, kardemomme og flere typer pepper. Den har mange helsefordeler.
Portefølje (28)
Frankrike, Vatteville-La-Rue
... gjennomsnitt 10 måneder av 12 på beite. Avhengig av hvor tidlig våren kommer, går de ut tidlig eller sent i mars. I ly har de tilgang til høy fra myra, halm og beter. Driften følger en filosofi om respekt for livet. Dette innebærer å ta ut utvalgte dyr fra et beskyttet og verdsatt miljø. Laurent LEVACHER oppdretter 300 storfe som slaktes individuelt på det nærmeste slakteriet i Vallée de Seine, 15 minutter fra gården, ledet av ham selv og ofte slaktet nesten umiddelbart (ingen stress)!
Frankrike, Paris
... spesialiteten til Pelmeni pelmeni, den utrolig populære sibirske raviolien som har vært elsket i Russland siden middelalderen, laget av hard hvete og fylt med kjøtt og/eller grønnsaker, servert med buljong, smetana og friske urter som dill. Pelmeni gir en ny vri på de tradisjonelle pelmeniene, og tilbyr nye oppskrifter som er mer tilpasset gourmetenes smak og mer forseggjorte. Pelmeni prioriterer leverandører med kortreiste produkter for å begrense sitt karbonavtrykk. Høykvalitetsvarer vil oftest være merket med «ØKO», AOP eller Label Rouge.
Populære land for denne søkefrasen