Frankrike, Pessac
204km
...Pølser, salami, lonza, saueskinke, geiteskinke, lokale spesialiteter, guanciale, pancetta, rå skinke, coppa, Desulo-skinke, villsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
Portefølje (8)
Frankrike, Auros
155km
...Håndverksproduksjon hjemme, fra Pyreneene, på gammeldags måte. Uten kjemiske konserveringsmidler (E ...), og uten allergener (uten laktose, uten gluten). Naturlige tarmer. Vi har et bredt og originalt utvalg med regionale temaer. Ekstra mager Béarnais-pølse 100% skinke (IGP-svin fra sørvest) Pølse fra Pyreneene 200g. Vår klassiker. Chorizo-pølse 200 g. Praktisk. Liten baskisk chorizo med paprika og Espelette-chili. Pølse med skiver av Bayonne-skinke. Pølse med valnøtter fra Périgord. Tyrefars (blanding av svin og okse) Italiensk pølse (mozzarella, basilikum, soltørket tomat)...
Portefølje (31)
Frankrike, La Fouillade
34km
...En uunngåelig figur i svinekjøkkenet, den økologiske tørkede svinepølsen fra Ferme de la Rousse skiller seg fra en salami ved sin diameter og lengde. Nyt den i tynne skiver alene eller med brød. Vekt: 200g...
Portefølje (11)
Frankrike, Canejan
203km
... lydsystem. Ved å fjerne det røde lokket får du tilgang til DIP-bryterne for valg av meldinger (pølser, salami og ost, fisk, bakeri, konditori, pizzeria, catering, pizza og desserter, iskrem, frukt og grønnsaker, ost og meieriprodukter, nummer, pasient, kunde, aksept, reservasjon, billettkontor).
Frankrike, Villefranche De Rouergue
38km
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Lacaune
89km
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Perpignan
181km
...n°1 i salg i delikatesseavdelingene i butikkene vi leverer til, er produktene våre katalanske spesialiteter laget i Garrotxa-dalen i Spania. Aromatiserte eller naturell fuets, aromatiserte eller naturell pølser, mild eller sterk chorizo, skinker, 1/4, 1/2 eller hel benfri serrano, et bredt utvalg av vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo, osv. ... Vårt utvalg har gledet tusenvis av turister som har feriert i regionen vår i 10 år.
Frankrike, Le Rouget
96km
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Frankrike, Foix
124km
...I et naturlig og autentisk miljø har familien ROUCH, siden 1870, videreført produksjonen av ekte lokale produkter, rustikke og fulle av smak. Jambon de Pays Ariégeois, tørket leverpølse, saucisson sous la cendre l'Ariégeois, foie gras, andeconfit, viltpâté, hjortepâté, osv... Charcuterie ROUCH produserer sine produkter i sitt laboratorium godkjent etter europeiske standarder, i Ferrières i Ariège.
Frankrike, Parlan
91km
Frankrike, Aurillac Cedex
108km
Frankrike, La Bastide-L' Évêque
45km
Frankrike, Lacaune
89km
Frankrike, Pradelles
189km
Frankrike, Habas
219km
Frankrike, Toulouges
182km
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play