...Håndverksproduksjon hjemme, fra Pyreneene, på gammeldags måte. Uten kjemiske konserveringsmidler (E ...), og uten allergener (uten laktose, uten gluten). Naturlige tarmer. Vi har et bredt og originalt utvalg med regionale temaer.
Ekstra mager Béarnais-pølse 100% skinke (IGP-svin fra sørvest)
Pølse fra Pyreneene 200g. Vår klassiker.
Chorizo-pølse 200 g. Praktisk.
Liten baskisk chorizo med paprika og Espelette-chili.
Pølse med skiver av Bayonne-skinke.
Pølse med valnøtter fra Périgord.
Tyrefars (blanding av svin og okse)
Italiensk pølse (mozzarella, basilikum, soltørket tomat)...
...En uunngåelig figur i svinekjøkkenet, den økologiske tørkede svinepølsen fra Ferme de la Rousse skiller seg fra en salami ved sin diameter og lengde. Nyt den i tynne skiver alene eller med brød.
Vekt: 200g...
... lydsystem. Ved å fjerne det røde lokket får du tilgang til DIP-bryterne for valg av meldinger (pølser, salamiog ost, fisk, bakeri, konditori, pizzeria, catering, pizza og desserter, iskrem, frukt og grønnsaker, ost og meieriprodukter, nummer, pasient, kunde, aksept, reservasjon, billettkontor).
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølserog spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølserog spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
...n°1 i salg i delikatesseavdelingene i butikkene vi leverer til, er produktene våre katalanske spesialiteter laget i Garrotxa-dalen i Spania. Aromatiserte eller naturell fuets, aromatiserte eller naturell pølser, mild eller sterk chorizo, skinker, 1/4, 1/2 eller hel benfri serrano, et bredt utvalg av vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo, osv. ... Vårt utvalg har gledet tusenvis av turister som har feriert i regionen vår i 10 år.
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central.
Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté.
Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
...I et naturlig og autentisk miljø har familien ROUCH, siden 1870, videreført produksjonen av ekte lokale produkter, rustikke og fulle av smak. Jambon de Pays Ariégeois, tørket leverpølse, saucisson sous la cendre l'Ariégeois, foie gras, andeconfit, viltpâté, hjortepâté, osv... Charcuterie ROUCH produserer sine produkter i sitt laboratorium godkjent etter europeiske standarder, i Ferrières i Ariège.