Frankrike, Guérande
...Sett fyr på tallerkenene dine og vekk smaksløkene med denne deilige blandingen av salt og krydder, spesielt laget for grilling og barbecue. Hev smaken på grillrettene dine med Sel Gris Chili Barbecue. Denne balanserte blandingen av cayennepepper, paprika, tomater, oregano og spisskummen vil fremheve den kraftige smaken av grillet rødt kjøtt og gi hvitt kjøtt og fisk en meksikansk vri. Tradisjonelt brukt til: Som dryss: barbecues, steker, grillet kylling. SKU:SGCBBQ250...
Portefølje (42)
Frankrike, Renaison
...Vår røkte paprika er laget av middels store paprika fra Spania, med en mild og treaktig smak. Den røkte paprikaen fra Spania er den mest anerkjente med sine rike, røkte aromaer av fruktige paprika. Denne paprikaen er ikke krydret, men tilfører likevel pepperaktige noter som kjennetegner paprika laget av paprika av høy kvalitet. Denne paprikaen passer perfekt til poteter, kylling, eller i en paella. Opprinnelse: Spania Kvalitet: AA, fint malt...
Portefølje (56)
Frankrike, Auxerre
...Vinifikasjon Manuell innhøsting. Delvis avstikking. Macerering i 28 til 35 dager med temperaturkontroll (fra 26° til 30°). Pneumatisk pressing med lavt trykk (under 1 bar). Lagret i 18 til 24 måneder i betongtank. Flasking utført av oss, i våre kjellere. Flaskelagring i 6 måneder før salg. Mat- og vinparinger Krydret retter, rødt kjøtt, stekt kylling med kastanjer, haregryte à la royale...
Portefølje (190)
Frankrike, Grigny
...Gul curry saus, semi-flytende og lett krydret med curryprikker. Ideell saus for kylling- eller scampi-retter, også i kjegler. Kan berikes med fløte. Det finnes uendelig mange typer curry, som er en del av gastronomien på den indiske halvøya (India, Pakistan, Nepal, Maldivene), i Sørøst-Asia, Kina, Fiji, Korea, Japan, osv. Å nevne dem alle vil imidlertid kreve utgivelsen av en omfattende bok.
Portefølje (93)
Frankrike, Levallois Perret
...Denne milde curryen er ikke krydret, men er en tradisjonell og harmonisk blanding av flere krydder, hvorav de viktigste er ingefær, koriander, kardemomme, nellik, bukkehornkløver, sennepsfrø, anis, fennikel, hvitløk, og spesielt gurkemeie som gir den sin karakteristiske gule farge. Bruk av indisk curry i matlaging: Denne curryen brukes til å lage kremete currysaus for å akkompagnere: kylling...
Portefølje (28)
Frankrike, Ham
... fordøyelses- og antiseptiske egenskaper, noe som gjør den til en ettertraktet ingrediens i århundrer for sine kulinariske og terapeutiske fordeler. Våre økologiske rosmarinflak tilfører et preg av provensalsk autentisitet til rettene dine, og forvandler hver bit til en solfylt reise. Oppskriftidé: Kylling med Rosmarin og Stekte Poteter Ingredienser: 4 kyllinglår 4 grener fersk rosmarin 500 g poteter, delt i båter 4 hvitløksfedd, knust 3 spiseskjeer olivenolje Salt og pepper etter smak Referanse:AR803695 Ean13:3760306803695...
Portefølje (127)
Frankrike, Saint Cannat
...\nEngasjerende nese av røde og svarte frukter med krydret og ristet preg.\nOmfattende, solid og fyldig munn med modne middelhavssmaker. En generøs vin som kombinerer konsentrasjon, kraft og friskhet med en delikat duft.\nServeres ideelt mellom 16 og 18°C, denne vinen vil være perfekt med en grillet oksemedaljong med kantareller, fjærfe eller til og med vilt. Den vil også passe godt med eksotisk mat som kylling chop suey, krydrede retter og selvfølgelig et fint ostefat!"}...
Portefølje (46)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play