Vi er produsenter av skinker og pølser i provinsen Teruel, og har produsert håndverksmessig siden våre begynnelser i 1898. Vi følger en streng produksjonsprosess der sluttkvaliteten er i fokus, for å oppnå et høyt differensiert produkt. For dette baserer vi oss på en nøye utvalg av råvarer og en rigorøs produksjonsmetode der vår tradisjonelle kunnskap om produksjon og håndtering kombineres med den...
Siden 1983
Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet.
Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
... optimale resultater på produksjonslinjen.
HF-250 hamburgerlaget er toppmoderne utstyr for å produsere et
bredt spekter av hamburgerformer og størrelser. Moldfyllingssystemet er
automatisk, og garanterer ensartethet og kvalitet på det endelige produktet.
Hastighet og trykk konfigurert på berøringspanel
Større effektivitet
Ekstra inntekt
Berøringsskjermsystem
Kontrollpanel med mikroprosessor
Kvalitet på sluttproduktet garantert 100%
Vekt: 370 kg
Total elektrisk effekt: 4,5 kW
Vakuumstrøm: 21m3/h
Fyllingstrykk: 30 bar maks...
...FABRIKASJONER HJEMME
Maison voisine er en bedrift som stammer fra et familiebasert samarbeid, lokalisert på to steder. Et produksjonssted i Pau i Pyreneene og et distribusjonssted i Auros, sør for Bordeaux. Vi produserer på en håndverksmessig og tradisjonell måte: Tørr pølse uten laktose og gluten i naturlige tarmer, Rosette des Pyrénées, ekstra magert rosette, rosette med Bayonne-skinke, chorizo...
... integreres i dine oppskrifter eller tilpasses etter eget ønske.
Ingredienser:
Økologisk fransk soyabønne
Vann
Naturlige aromaer
Våre + MCÖ:
Ingen tilsatt sukker
Ingen tilsatt salt
Uten fytoøstrogener
Ingen kulturelle eller religiøse forbud (Halal, Kosher, osv.)
Størrelse: 0,5 kg
Emballasje: Fersk
Smak: Biff
Ekstra fin: 3 til 5 mm
Fin: 5 til 8 mm
Middels: 8 til 12 mm
Grovt: 12 til 20 mm
Veldig grovt: 20 til 40 mm...
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
... fra León er det største kvalitetsmerket til Hompanera, og selvfølgelig henger ikke chorizo León ekstra etter, med sin smak som tar deg tilbake til de hjemmelagde slaktingene fra gamle dager. I fabrikken vår produserer vi pølse daglig, derfor er noen av produktene våre sesongbaserte for å la klimaet gjøre sin jobb. Vi bruker kjølerom og fuktighetskontroller som ikke akselererer...