Spania, San Pedro Manrique (soria)
Spania, Monroyo (teruel)
Vi er produsenter av skinker og pølser i provinsen Teruel, og har produsert håndverksmessig siden våre begynnelser i 1898. Vi følger en streng produksjonsprosess der sluttkvaliteten er i fokus, for å oppnå et høyt differensiert produkt. For dette baserer vi oss på en nøye utvalg av råvarer og en rigorøs produksjonsmetode der vår tradisjonelle kunnskap om produksjon og håndtering kombineres med den...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
Spania, La Muela
...Vi distribuerer også ekstra jomfruolivenolje, hentet fra hundre år gamle oliventrær av sorten arbequina. Gjennom årene har vi vokst, utvidet våre fasiliteter, modernisert og innovert produksjonsprosesser og maskiner, med mål om å gi den beste servicen til kundene og forbedre kvaliteten på produktene våre. Vi er spesialiserte på modnede skinker og hvitt svinekjøtt, på skinker fra Bodega mor...
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
Spania, Pobladura de Pelayo García
...Garantien, smaken og tilpasningen til de mest moderne systemene i våre fasiliteter, sikrer den svært høye kvaliteten på pølsene og saltede produktene fra Ferju. Alle våre produkter er laget uten gluten, uten konserveringsmidler eller fargestoffer. Noen av våre produkter er: Cecina de León IGP, Chorizo ekstra hjemmelaget (sarta, cular og vela), Salchichón ekstra hjemmelaget (sarta og cular), Jamón serrano, Lomo embuchado, Panceta naturlig (røkt og krydret), Lengua curada (svin og storfe), Costilla adobada, Lacón røkt.
Spania, León
... fra León er det største kvalitetsmerket til Hompanera, og selvfølgelig henger ikke chorizo León ekstra etter, med sin smak som tar deg tilbake til de hjemmelagde slaktingene fra gamle dager. I fabrikken vår produserer vi pølse daglig, derfor er noen av produktene våre sesongbaserte for å la klimaet gjøre sin jobb. Vi bruker kjølerom og fuktighetskontroller som ikke akselererer...
Spania, Madrid
... fabrikken innen 24 til 72 timer. Hovedreferanser i katalogen: - Viner med opprinnelsesbetegnelse fra Rioja, Ribera del Duero, Bierzo, Galicia, Rueda, Toro. - Spekemat fra León, chorizo, cecina, lomo, blodpølse. - Brennevin, brennevin, krem av pomace, gin, vodka, vermut. - Hermetikk fra Galicia, blåskjell, zamburiñas, oricios, bonito, ansjos fra Santoña. - Ekstra jomfruolivenolje og økologisk olje fra Málaga, Jaén, Castilla.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play