Spania, Vinaròs
... søtere. Jade mango kjennetegnes av et veldig tynt frø, noe som gjør det mulig å konsumere 90% av frukten. Langsomt dehydrert for å opprettholde alle egenskapene og smaken av fersk frukt. Bevarer tilstrekkelig fuktighet for å unngå en klissete tekstur. Prosentandelen av naturlig forekommende sukker er lav sammenlignet med andre varianter. Kun 104 kalorier per porsjon Fettfri / Kolesterolfri / Glutenfri / Lavt natrium Skåret i skiver Full av sødme, men med en sterk aroma Myk og lett å tygge Tørr tekstur Sunnere enn andre snacks 103 kalorier per porsjon...
Portefølje (8)
Nederland, Alblasserdam
... frysetørket frukt vare i 25 til 30 år (ifølge noen produsenter), så lenge den oppbevares under ideelle forhold. I mellomtiden beholder den det meste av sukkeret, så frukten smaker som den gjorde før frysing. Frysetørket frukt kan brukes på mange av de samme måtene som du ville brukt soltørket og dehydrert frukt. Vi tilbyr frukt av beste kvalitet fra hele verden: - Bringebær - Blåbær - Jordbær - Mango - Papaya - Ananas...
Portefølje (16)
Frankrike, Marseille
...Ta en smakfull pause med denne blandingen av tørkede frukter bestående av tørket kokosnøtt og tørket papaya. Alle mulige emballasjer, store bøtter, små krukker, brett, små bøtter,… CROC’ELLA er din grossistleverandør og produsent av tørkede frukter, og tilbyr også et utvalg av tørkede frukter som tørket papaya, tørket kiwi, tørket ananas, tørket mango, tørkede jordbær, og mer. Har du en...
Portefølje (145)
Italia, Turin
... og males) Spraytørket (juice sprøytes gjennom en dyse ved høy temperatur for å produsere et tørket produkt). Tørket i vakuum (oppvarmet i vakuum, noe som betyr lavere temperatur nødvendig for vannfordampning) Dehydrert i fryseren (fryst i et vakuumkammer, noe som betyr at vann sublimerer ut) Bananpulver Rødbetpulver Vannmelonpulver Ferskenpulver Kiwi-pulver Sitronpulver Melonpulver Mango-pulver Jordbærpulver Tomatpulver Rød pepperpulver...
Portefølje (10)
Frankrike, Torcy
... kundens spesifikasjoner og på bestilling, med det eneste formål å oppnå en lang holdbarhet. Fruktene tørkes ved lav temperatur (maks 42°C) i tørkere som jevnlig kontrolleres. Tørket frukt er et produkt som alle andre, som inneholder alle næringsstoffene. Den er rett og slett dehydrert, noe som betyr at den har mistet vann mellom 91-88 %. Forbruket skjer i flere former: Forbruk ved forming, direkte...
Portefølje (7)