Frankrike, Laissac
...Kjøttfat som inkluderer 6 Popines med spekemat. Omtrent 86g spekemat per person. 3 måneder holdbarhet ved romtemperatur før åpning. Spekemat uten nitritt laget i vårt verksted i Laissac, Aveyron. Håndlaget på tradisjonelt vis med kun 3 ingredienser: svin eller storfe, Guérande-salt, Kampot IGP-pepper fra Kambodsja. Kjøttfatet består av 2 Popines med pølse, 3 Popines med lonzo, coppa og/eller skinke og 1 Popine med tørket storfe fra Aubrac. Med Popines kan du nyte et originalt aperitiffat! DLC: 90 dager Opprinnelse: Laissac, Aveyron Vekt: 430g...
Portefølje (29)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
...Le Figatelli fra Skjønnhetens Øy er laget av lever, hals og bryst av svin som modnes i minimum 21 dager. Hver bit veier omtrent 250g, med en lengde på 20cm. Forpakning: kartong på 10kg for omtrent 40 biter Oppbevaring: maksimum 18°C Utløpsdato: 65 dager...
Portefølje (8)
Frankrike, Soreze
...Tørkeskap for spekemat med en kapasitet på 700 l, laget av rustfritt stål AISI 304 18/10. Muliggjør tørking og oppbevaring av spekemat under optimale forhold. Bipolar bryter og digitalt kontrollpanel med 3 programmer, som gjør det mulig å justere temperatur og fuktighet under de ulike tørketrinnene. Utstyrt med tre par sidebånd for å plassere de tre rustfrie hyllene på forskjellige høyder, noe...
Portefølje (195)
HALAL EXPERTISE CERTIFICATION er en Halal-sertifiseringsorganisasjon basert i Belgia og aktiv over hele det europeiske kontinentet. Vi spesialiserer oss på sertifisering av Halal-produkter og -tjenester. Vi sertifiserer både store selskaper og små bedrifter. Sertifiseringen av Halal begrenser seg ikke bare til mat, men også til andre sektorer som kosmetikk, emballasje, kjemikalier, kosttilskudd o...
Portefølje (30)
Frankrike, Rungis Cedex
...BUISSON er grossist av delikatesser og spekemat. Fine delikatesser Delikatesser Belgia Delikatesser Korsika Delikatesser Spania Delikatesser Frankrike Delikatesser Italia Delikatesser Sveits...
Frankrike, Auros
... havsalt, med forskjellige organoleptiske egenskaper. Det er rikt på mineraler og sporstoffer. Det er en regional kuriositet fra underjordiske saltkilder. Ikke nøl med å be om vår komplette katalog og priser.
Portefølje (31)
Frankrike, Carquefou
Huset Quillard signerer med talent og oppriktighet produkter "hjemme" som svarer til de nye forventningene: tradisjon, håndverk og autentisitet. Hver produktlinje er utelukkende laget av råvarer valgt etter spesifikasjoner og bearbeidet etter en tradisjonell prosess. Pølsemakeri: * Skinke: Skinke fra Vendée i gammel stil IGP, rå røkt skinke i gammel stil * Pølser i gammel stil: kokt stek, hvitløk...
...Halal storfekjøtt fuet, håndlaget i Andalusia. Tørket og modnet etter fjellvindene. Salg per stykk / kartong / pall...
Portefølje (4)
Belgia, Nivelles
...Kvalitetskjøtt i løsvekt og selvbetjening...
Samsvarende produkter
Kjøtt
Kjøtt
Andre produkter
Sjømat
Sjømat
Portefølje (6)
Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous er stolt av å tilby sine gastronomiske produkter fra Sørvest-Frankrike, med særlig oppmerksomhet på den berømte "cassoulet de Castelnaudary". Vi er opptatt av kvaliteten på ingrediensene våre og samarbeider med lokale produsenter for å gi deg det beste. Vi eksporterer produktene våre til Europa, USA og Frankrike, til delikatessebutikker, vinhandlere og spesialforretninger innen gast...
Portefølje (37)
Frankrike, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Fra Frankrike, Spania eller Italia tilbyr Le Delas et bredt utvalg av spekemat: fra den berømte hele Pata Negra til ferdigskiver av skinke, for ikke å glemme terriner, pølser og andre kokte eller røkte kjøttprodukter...
Portefølje (10)
Belgia, Lovendegem
Et imponerende utvalg av kvalitetsfylte kjøttprodukter! Imperial Meat Products er en ledende aktør i den belgiske kjøttindustrien og har et komplett sortiment av salami, rå og kokte skinker, fjærfeprodukter, kokte varer og patéer. Imperial utvikler delikate kjøttprodukter for slaktere og catering, og tilbyr med stor omhu smakfull, ferdigpakket spekemat og pølser. Våre merker: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Belgia, Noirefontaine
Les Salaisons et Pates de La Semois er en del av den belgiske toppen innen produksjon av kvalitetspaté. Opprinnelig spesialisert på spekemat, har de raskt skilt seg ut i utviklingen av terriner med en uovertruffen fylling, og er nå en anerkjent referanse innen charcuterie-sektoren. Patéene fra Semois har en betydelig merverdi i alle disker i Europa. De tilbyr kundene både et overraskende utvalg...
Spania, Bescano
Produsent, håndverker og distributør av katalansk spekemat: utvalg av fuets 110g med biter, landsbypølser, småpølser, utvalg av fuets 150g; svineknoke, landsbyskinke med eller uten bein, serranoskinke med eller uten bein, vakuumpakket lomo. En veldig god pris-til-kvalitet-forhold. Et team som lytter til deg!
Populære land for denne søkefrasen