Belgia, Marchienne Au Pont
...Det er en diettvennlig tilberedningsmetode som ikke krever bruk av fett. Faktisk er de naturlige fettstoffene i maten og saftene fra kjøtt, fisk, fjærfe, samt vannet fra grønnsakene og utvekslingen med fuktigheten mer enn tilstrekkelig. "Martin’s Cook" muliggjør en utveksling mellom alle elementene og tilbyr de autentiske smakene av maten. Enkel og funksjonell "Martin’s Cook" krever ikke store...
Det Enzymatiske Anti-Infeksjonssystemet (Sea-i®) er et naturlig teknologisk hjelpemiddel som hemmer gram-positive og gram-negative bakterier, samt gjær og mugg. Takket være sin hemmende virkning gjør Sea-i® det mulig å forlenge holdbarheten og opprettholde den konstante organoleptiske kvaliteten på meieriprodukter, fersk fisk, fruktjuice, flytende egg, osv.
Belgia, Engis
Prayon-gruppen er en av verdens ledende aktører innen fosfatkjemi. Fosfater, som naturlig finnes i de fleste matvarer, er verdifulle hjelpestoffer i alle prosesser for matbehandling. Avhengig av deres egenskaper kan Prayon-fosfater brukes i så varierte områder som: - behandling av kjøtt - behandling av fisk og sjømat - produksjon av smeltet ost - bakeri- og kjeksindustrien - behandling av...
... Bernard Colinvaux tilbyr et oppriktig og autentisk kjøkken. Å gå rett på sak, jobbe med de beste produktene som er tilgjengelige, la terroirene snakke, det er oppdraget han har satt seg. Den gastronomiske opplevelsen er berusende, noe som er naturlig siden den rett og slett er et speilbilde av en manns kjærlighet til sitt yrke. Landssopp, vilt i sesong, fisk fra små fiskeriproduksjoner, også kalt «små båter», alle disse produktene blir hevet til nye høyder, bearbeidet med talent.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play