Finland, Turku
Spania, Santoña-Cantabria
...Boquerón (Engraulis encrasicolus) presenteres som en sommerfugl – to fileter bundet sammen ved halen, dekket med vegetabilsk olje, i individuelle brett som er veldig praktiske å konsumere med en gang. Den lages i et format for stort forbruk, tilpasset serveringsbransjen, i en plastbeholder som er lett å åpne og oppbevare. Den tradisjonelle dressingen av olje, hvitløk og persille kan tilsettes.
Portefølje (14)
Frankrike, Malataverne
...Historie, opprinnelse og oppdagelse av ansjos i gastronomi Romerne er sannsynligvis de første kjente folkene som introduserte ansjos i sine kulinariske forberedelser ved å lage sin berømte saus "garum". Denne består av ansjos kokt i lake, servert med eddik og hakket persille. Denne oppskriften ligner veldig på den britiske ansjossausen vi kjenner i dag. Ansjosene dukker opp i fransk matlaging...
Portefølje (188)
Italia, Guidonia
...Prisene som vises på nettstedet er detaljpriser. Ingredienser: Chili 44%, solsikkeolje, tunfisk 16%, brød (hvete mel "00"), vann, naturlig gjær, kapers, potetstivelse, persille, vineddik, salt. Syrejusteringer: Melkesyre, sitronsyre Pakker: Glasskrukke ml. 314 / 580 / kg 1062 / kg 3100 30% rabatt fra engrosprisen. Be om prisliste...
Spania, Chipiona
...Paprika, Tomater, Gulrøtter, Pastinakk... Blomster: Allium, Krysantemum, Liljer... Bearbeidede produkter: Olivenoljer, Sherryeddik, Oliven, Ansjos, Makrell, Muslinger, Sardiner, Tunfisk, Chorizo, Ibériske skinker, Oster, Basilikum, Pepper, Cayenne, Kanel, Spisskummen, Nellik, Laurus, Timian, Honning, Manzanilla, Sherry, Sierra de Malaga, Condado de Huelva. Våre produkter kommer alle fra lokal produksjon, vi velger våre partnere med omhu for å kunne tilby de beste produktene fra Andalusia.