...ØNSKER DU Å UTVIKLE DIN EGEN MERKEVARA?
I lys av den kontinuerlige innovasjonen og jakten på tilfredshet for hver enkelt kunde, tilbyr vi muligheten til å utvikle produkter etter deres spesifikke behov.
Hos Destilaria de Basto utvikler vi en rekke Private Label-produkter med en tjeneste som omfatter en 360º-visjon, fra produktdesign til formulering og lovlighet i det aktuelle markedet.
Vi utvikler skreddersydde oppskrifter og produserer følgende produkter for distributører eller detaljister med sine egne merker: GIN / RHUM / VODKA / LIKØR...
... purpurfarge). Deretter en andre maksering etter reduksjon i anisette (hjemmelaget blanding -> her ligger hemmeligheten til EGIAZKI
EGIAZKIs hemmelighet). Denne hjemmelagde anisetten gjør det mulig for oss å oppnå balansen
mellom sukker, anis og frukter. Denne prosessen tar mellom 6 og 8
måneder.
Våre likører blir ikke filtrert, med mindre vi når bunnen av fatet, for å fjerne så mye sediment som mulig.
...f.eks. på arrangementer, fester eller ved drikkesmaking på salgsstedet. Som alle bevando-glass kan det brukes flere ganger og enkelt rengjøres i oppvaskmaskin.
Bevando Charly 0,1 er stablebart, godkjent for kommersiell servering og restaurantbehov.
... grunnlaget for vår premium arrak. Denne palmsaften blir deretter destillert flere ganger til vi får en ren, naturlig arrak som deretter lagres på fat i minimum 3 år.
PALMS Premium Arrak tappes på 700 ml og 100 ml glassflasker. Store mengder på forespørsel.
... flasker 330 ml. Maksimal belastning på 1848 kartonger per 40 fot. Container tørr. MHD: fersk brygg
Heineken Øl bokser 24x330ml. 23 paller x 120 brett x 24 bokser 330 ml. Maksimal belastning på 2760 brett per 40ft. Container tørr. MHD: fersk brygg
Heineken Øl 24x500ml bokser. 20 paller x 90 brett x 24 bokser à 500 ml. Maksimal belastning på 1800 kasser per 40ft. Container tørr. MHD: fersk brygg
Annet: logistisk beskrivelse av kartonger og paller etter behov og bestemmelsessted for kjøperen, da ved samme volum under...