valnøtt-halvdeler
Sammensetning av valnøttkjerner
1000 g valnøttkjerner inneholder:
50 % 1/2 kjerner (lette)
30 % 1/4 kjerner (lette)
20 % 1/8 kjerner (lette)
100 % blandede kjerner av mahogni
Emballasje – kartonger på 10 kg.
Skall og fremmedlegemer (i vekt) – maks 0,05 %
Farge ganske jevn, tilsvarer bulgarsk valnøtt
Klassifisering av fargeprøve for «lys»
Totale defekter (i vekt) - maks 5 %
For maksimal holdbarhet, oppbevares ved kjøleskapstemperaturer under 2° C og maksimal relativ fuktighet på 55%
Sammensetning per 100 g valnøttkjerner
Kalorier – 851
Protein – 14,8%
Fett – 60%
Karbohydrater – 16
Råfiber – 9,6 % av vitaminer
Vitamin A – 0,6
Tiamin, B1 – 24
Riboflavin – 8,21
Vitamin C – 4,4
Kategori: Rå nøtter