Acerola Lutschtabletter uten sukker, Bulk + pakket
Acerolakirse (Malpighia glabra), også kjent som "Kirsebær fra Antillene", stammer fra Mellom-Amerika og dyrkes i dag hovedsakelig i Brasil. Den 2 - 3 meter høye busken, som trenger en årlig gjennomsnittstemperatur på minst 26 °C for å trives optimalt, kan produsere opptil 30 kg frukt per år. De oransje-gule til mørkerøde fruktene er kirsebærstore, lett sure i smaken og ligner på sitroner.
Den fantastiske allsidigheten til naturlig vitamin C
Vårt acerolapulver inneholder minst 17 % vitamin C og en rekke sekundære planteforbindelser. Disse flavonoidene er blant de viktigste formidlerne som sikrer at vitamin C tas opp optimalt av kroppen. Bidraget til den antioksidative cellebeskyttelsen er en av de viktigste egenskapene til naturlig vitamin C; dette gjør acerola til et anti-aldringsprodukt. Acerolakirse er blant de høyeste leverandørene av vitamin C, i gjennomsnitt inneholder 100 g modne acerolafrukter 17.000 mg vitamin C, ideelt for personer med sitrusallergier.
Fruktpulver med 17 % vitamin C: 100 g + 500 g
Økologisk fruktpulver med 30 % rent vitamin C, frysetørket: 100 g
Økologisk fruktpulver med 17 % rent vitamin C, spraytørket: 100 g + 500 g
Pastiller med xylitol og ris, uten sukker, à 600 mg: 70 g
Økologiske pastiller med 60 mg vitamin C: 70 g