Produkter for sunn hjemmelaget frokostblanding (12)

Økologisk Havregryn - Økologisk Havregryn

Økologisk Havregryn - Økologisk Havregryn

Havregryn Økologisk: Havregryn blir laget av havreplanten (Avena sativa). Planten er omtrent 1,2 meter høy. Havre er hjemmehørende i Sørøst-Europa og Sørøst-Asia, og har blitt dyrket som korn siden 7000 f.Kr. Havregryn inneholder mange karbohydrater og proteiner, og er derfor et utbredt produkt ved tilberedning av frokost. Produksjonsprosess for havre. Etter innhøsting blir havrekornet først vasket og skallet fjernet; disse ytre skallbladene av kornet er ikke spiselige. Deretter blir kornene varmet opp og kuttet i biter. De kuttede bitene blir så satt sammen og danner havregryn. Helsemessige egenskaper ved havregryn: Havregryn inneholder mye fiber og har en gunstig effekt på fordøyelsessystemet. I tillegg inneholder havregryn mange langsomme karbohydrater, som gjør at kroppen opplever energi over lengre tid.
Dips - Et Utvalg av Middelhavs- og Orientalske Smaker - Ideell som Dip til Grønnsaksstenger

Dips - Et Utvalg av Middelhavs- og Orientalske Smaker - Ideell som Dip til Grønnsaksstenger

Dips, Sesampaste, Tahini, Tahin, Tahina, Ballaststoff, Vitaminer og Mineraler, blir til en næringsrik og sunn pasta. Dips, Nyt mangfoldet av middelhavs- og orientalske smaker med våre eksklusive dips fra SoleilFOOD! Vår ristede auberginepasta fanger den autentiske smaken av middelhavskosten. Auberginer, rike på ballaststoff, vitaminer og mineraler, blir til en næringsrik og sunn pasta. Ideell som dip til grønnsaksstenger eller som en smakfull ingrediens i en rekke retter. Dykk inn i verden av orientalske delikatesser med vår sesampaste (Tahina). Laget av ren og ristet sesam, er Tahina ikke bare vitaminrik, men også en verdsatt hovedingrediens for hummus og en delikat tilbehør til kjøtt-, fiskeretter og salater. Allsidigheten til Tahina viser seg også som dip, dressing eller deilig pålegg.
Rød Hirse - Korn

Rød Hirse - Korn

Millet er en av de eldste dyrkede plantene i Eurasia. Millet begynte først å bli dyrket for omtrent 7000 år siden, og dette er en verdifull kornavling. Kornet (kalt millet) brukes til å lage supper, frokostblandinger og andre kulinariske produkter; det er et verdifullt fôr for fjærfe. Vekstsesongen varer fra 60 til 120 dager. Planten er thermofil og motstandsdyktig mot tørke, samt mot salinisering av jorden, men tåler ikke sure jordsmonn. Avlingen er på 1417 centner per hektar. Halmen og den grønne massen brukes som fôr til husdyr. I Russland dyrkes den hovedsakelig i de tørre områdene i Volga og Sentral svarte jordsområder. Nærmest glutenfri, derfor kan den anbefales for personer som lider av cøliaki, en medfødt sykdom forårsaket av proteinintoleranse mot noen kornsorter. Millet stimulerer blodproduksjonen. Milletgrøt anbefales for hypertensjon og sykdommer i det kardiovaskulære systemet.
Chia Müsli Crunch - sukkerfri!

Chia Müsli Crunch - sukkerfri!

Din deilige, SUKKERFRIE, sprø chia-müsli! Tilgjengelig i mange størrelser - kontakt oss!
Bokhvete, hvete, havre, hirse - Korn og oljeholdige frø

Bokhvete, hvete, havre, hirse - Korn og oljeholdige frø

Vi er en av de ledende aktørene innen korn og oljevekster, og vi kobler produsenter og brukere av korn og oljevekster over hele verden. Vi opererer på en integrert global basis for å skaffe, lagre, handle, bearbeide og distribuere korn og oljevekster, inkludert hvete, mais, oljevekster, bygg og sorghum, samt vegetabilske oljer og måltider. Vi har en bred global tilstedeværelse innen kornopprinnelse, frakt og bearbeiding, og tilbyr et utvalg av tjenester til bønder og risikostyringsløsninger, samt betydelig ekspertise i håndtering av identitetsbevarte og differensierte produkter. For mer informasjon, vennligst ta kontakt med oss.
Nøtter og tørket frukt

Nøtter og tørket frukt

Levering og eksport av nøtter og tørket frukt. Fra Iran til alle deler av Europa, Asia, Midtøsten og USA med ulike pakker i henhold til kundens mening og forespørsel. Vilkår for produktlevering, produktlevering ved tollen i destinasjonslandet.
Økologisk Glutenfri Hasselnøttmel fra Frankrike - Direkte Produsent - Våre Nøtter & Frø i Mel

Økologisk Glutenfri Hasselnøttmel fra Frankrike - Direkte Produsent - Våre Nøtter & Frø i Mel

Vi nyter den i alle former: rå, kokt, søt, salt, som pålegg, i olje, eller blandet med andre like deilige retter. Nam! Hasselnøtt, opprinnelse og egenskaper Hasselnøtten, også kalt aveline, er frukten av den vanlige hassel: Corylus avellana. Hasselnøtt stammer fra nøtt med diminutiv suffikset -ette; termen nøtt kommer fra det latinske nux som betyr «alle frukter med skall og mandel», «nøtt». Den er svært rik på lipider, noe som gjør den til en energirik frukt. Den anbefales derfor sterkt for idrettsutøvere, på grunn av sitt høye innhold av mineraler og sporstoffer, og bør ideelt kombineres med mandler, valnøtter og rosiner. Ean13:3701511704971 Referanse:FarineNoisetteBioFrance1
Glutenfri Vaffel Crunch

Glutenfri Vaffel Crunch

Ideell som topping eller fyll til iskrem, yoghurt, bakverk, sjokolade og mange andre deilige produkter. Den fulle crunch-opplevelsen finnes nå også i en glutenfri variant for et sunt kosthold. Den spesielle smaksopplevelsen fra sprø vaffel med søt eller krydret aromatisering samt med deilig sjokoladeoverdragelse i forskjellige kornstørrelser. Leveranseenheter: 1 – 2 mm (Pakke 21,00 kg kartong) 2 – 4 mm (Pakke 21,00 kg kartong) 3 – 5 mm (Pakke på forespørsel)
Byggryn (bygg) - Vi tilbyr byggryn fra de beste ukrainske produsentene.

Byggryn (bygg) - Vi tilbyr byggryn fra de beste ukrainske produsentene.

Byggkorn – et mirakuløst kilde til protein (nesten 10 g per 100 g gryn), da den biologiske verdien overgår hveteproteiner. Nesten 5 % av det rå lageret av bygggrøt – er uoppløselig fiber. I tillegg må vi ikke glemme det mest viktige – de brune fettene og karbohydratene som finnes i grøten. En porsjon ferdig grøt – en mirakuløs kilde til energi. 100 g av råvaren inneholder over 300 kcal. Og i 100 g grøt tilberedt uten olivenolje, er det bare 75 kcal i den ferdige retten. I lang tid har vi snakket om byggprodukter, som naturlige midler mot forkjølelse og fordøyelsesplager. De ble brukt når det var nødvendig å lindre kramper og redusere betennelse. På den annen side var den persiske legen og filosofen fra middelalderen Avicenna overbevist om at bygggryn utrolig hjelper kroppen med å fjerne slagg, giftstoffer og allergier.
Frysetørket Frukt | Frysetørkede Urter | Frysetørkede Grønnsaker

Frysetørket Frukt | Frysetørkede Urter | Frysetørkede Grønnsaker

Dine snacks, dyrket i vår sesong og nøye plukket fra grenen, tørket med Freeze Dry-teknologi, bevarer en næringsverdi på 97 % og vil være med deg i hvert øyeblikk for å tilføre verdi til livet ditt.
Økologisk Havregryn

Økologisk Havregryn

Havregryn Økologisk Havregryn kommer fra havreplanten (Avena sativa). Planten er omtrent 1,2 meter høy. Havre er hjemmehørende i Sørøst-Europa og Sørøst-Asia, og det er en kornsort som har vært dyrket siden 7000 f.Kr. Havregryn inneholder mange karbohydrater og proteiner, og er derfor et mye brukt produkt i tilberedningen av frokost. Produksjonsprosess for havre Etter innhøsting blir havrekornene først vasket og fjernet fra skallet, disse ytre braktebladene av kornet er ikke spiselige. Deretter blir kornene varmet opp og kuttet i biter. De kuttede bitene blir deretter kombinert og danner havregryn. Sunne egenskaper ved havregryn Havregryn inneholder mye fiber og har en gunstig effekt på tarmene. I tillegg inneholder havregryn mange langsomme karbohydrater, som sørger for at kroppen opplever energi lenger og at blodsukkeret forblir stabilt. Til slutt sørger havregryn også for at du er mindre tilbøyelig til å bli sulten, fordi kroppen er mettet lenger.
Økologiske Quinoa Flak

Økologiske Quinoa Flak

Historie og opprinnelse til quinoa Quinoa (Chenopodium quinoa) er hjemmehørende i Sør-Amerika og har vært dyrket som hovedfødevare i over 6000 år. Quinoa ble allerede brukt av inkaene som en feltavling. Planten er i stand til å vokse under kalde, næringsfattige og tørre forhold. Vekstperioden er omtrent 5-6 måneder. Gjennom kryssavl har det blitt utviklet quinoa-varianter som kan vokse under europeiske og nordamerikanske forhold. I første halvdel av april sås quinoa i Europa, og høsten finner sted fra midten av september. Produksjonsprosess for quinoa-flak Etter høsting blir quinoa først rengjort. Deretter vaskes quinoaen for å fjerne saponin. Så tørkes den, og de beste bitene velges for hånd. Disse bitene blir bløtlagt for å flate ut quinoaen. Etter tørking blir quinoaen siet og deretter bearbeidet til quinoa-flak. Sunnhetsegenskaper ved quinoa-flak <Quinoa-flak er rike på vitaminer B2, E, jern, kobber og magnesium. Quino…