Soy - Landbrukskulturer
Soy er den vanligste planten i belgfruktsfamilien, som dyrkes i mer enn 60 land over hele verden. Den viktigste biokjemiske komponenten i kulturen er protein. Dens egenskap er at den tas godt opp av kroppen til mennesker og pattedyr, og er et alternativ til produkter av animalsk opprinnelse. I tillegg er soy rik på aminosyrer, spesielt lysin, som har et ganske lavt innhold i andre planter.
Soy har blitt den mest populære i vegetarisk matlaging. Her brukes den som en fullstendig erstatning for kjøtt og melk. Soyabønnegryn og presskake, som oppnås under produksjonen av olje, brukes i husdyrhold.
Impulse Commodity Trading jobber direkte med de beste leverandørene og tilbyr sine kunder soyabønner av høyeste kvalitet. For å finne ut mer, kontakt oss på telefonen som er angitt på nettsiden.
fett: 20 g
proteiner: 35,9 g
Karbohydrater: 17,5 g