Produkter for sodexo la (7)

Kremet

Kremet

Et nøyaktig utvalg av høykvalitetskaffer fra Sentral- og Sør-Amerika, India og Afrika, perfekt ristet, gir De Roccis CREMOSO espresso. En ekstraordinært mild og glatt blanding med en sterk, men likevel delikat ettersmak.
Silcaflex 160d

Silcaflex 160d

SILCAFLEX-produkter består av langfibret aluminiumsilikat og polykrystallinsk ull for de høyeste krav. Fibrene kan bearbeides til ulike produkter, som f.eks. matter, snorer, papir osv. SILCAFLEX-matter tilbys med forskjellige klassifiseringstemperaturer. Disse er fleksible, spesielt lavt eller uten skott (SILCAFLEX 160) og har en dobbeltsidig nålefilt. Videre kjennetegnes de av høy rivestyrke, lav varmeledningsevne og høyeste elastisitet. SILCAFLEX-produkter har utmerket motstand mot temperaturforandringer og er motstandsdyktige mot de fleste kjemikalier. Unntakene er fluorhydroksider, fosforsyrer og alkaliforbindelser. Ved sterk termisk belastning anbefaler vi vår mullittfiber SILCAFLEX 160 med økt Al2O3-innhold. SILCAFLEX-papir lages av aluminiumsilikat eller
Produksjon av former

Produksjon av former

AOPB er selvforsynt for produksjon av former: - klassiske former, - 3-platers former, - skrueformer, - varmekanalformer, - overstøpningsformer for innsatser, - versjonsformer.
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, til bruk i kjøttproduksjon, for fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo" laget gjennom en modnings- og tørkeprosess som varer mer enn 45 dager. Format: eske 200g, pose 5kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg
Studie - Prototyping

Studie - Prototyping

AOPBs utviklingsavdeling behersker design av injeksjonsformer og tilpasning av designet på plastdeler til injeksjonsprosessen. Verktøystudien utføres ut fra papirplaner eller den digitale definisjonen av delene. Takket være CAD vil den realistiske fremstillingen av produktene dine gi form til ideene dine. Om nødvendig vil vi veilede deg i valget av materialer, og vi vil sammen validere geometrien til delene.