Produkter for ricotta ost (7)

RICOTTINA BIO/OMO - Ricotta

RICOTTINA BIO/OMO - Ricotta

Ved avslutningen av osteproduksjonen, med det gjenværende økologiske mysen, produseres økologisk ricotta. Som med de andre ricottaene, berikes mysen med fersk økologisk melk for å oppnå en mykere og kremere ricotta. Produktet oppnås ved å varme opp mysen til en temperatur på omtrent 80 °C, hvoretter den avkjøles, for så å bli overført til homogenisatoren, som jevner den ut og varmer den opp til en temperatur på 72 °C. Når de passende beholderne er fylt, overføres ricottaen til en fryser for å redusere temperaturen til 2 °C på kort tid. Utmerket som den er, eller veldig velsmakende med tilsetning av sjokolade, sukker eller rom. I matlaging kan den brukes til å lage deilige kaker eller paier, men også deilige salte retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Tilgjengelig i termosveist beholder med en vekt på kg. 0,150 med fast vekt.
350g Ren Sauemelk Ricotta - Ricotta

350g Ren Sauemelk Ricotta - Ricotta

Ricotta er et biprodukt som oppnås fra serumet som er igjen etter ostefremstilling. For å få en mykere og mer delikat ricotta, berikes serumet med tilsetning av fersk melk. Produktet oppnås ved å varme opp serumet til en temperatur på omtrent 80 °C, og det pakkes i termosveiste beholdere med en vekt på omtrent 2 kg. Utmerket å nyte naturlig, samt med sukker, sjokolade, alkermes og annet. I matlaging kan man lage deilige desserter og også smakfulle salte retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Vekt på fuscella er omtrent 350 g.
REN SAUE RICOTTA - Ricotta

REN SAUE RICOTTA - Ricotta

Ricotta er et biprodukt som oppnås fra serumet som er igjen etter osteproduksjon. For å få en mer øm og delikat ricotta, berikes serumet med tilsetning av fersk melk. Produktet oppnås ved å varme opp serumet til en temperatur på omtrent 80 °C, hvoretter det avkjøles, for så å bli overført til homogenisatoren, som jevner ut og varmer det opp til en temperatur på 72 °C. Når de passende beholderne er fylt, blir ricottaen overført til fryserommet for å redusere temperaturen til 2 °C på kort tid. Utmerket å nyte naturlig, samt med sukker, sjokolade, alkermes og annet. I matlaging kan man lage deilige desserter og også smakfulle salte retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Tilgjengelig i termosveiste beholdere med en vekt på omtrent kg. 1,2 og kg. 2,00
SAUEMELK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

SAUEMELK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

Ricotta er et biprodukt som oppnås fra mysen som er igjen etter ostefremstillingen. For å få en mykere og mer delikat ricotta, berikes mysen med tilsetning av fersk melk. Produktet oppnås ved å varme opp mysen til en temperatur på omtrent 80°C, og det pakkes i termosveiste beholdere med en vekt på omtrent 2 kg. Utmerket å nyte naturlig, samt med sukker, sjokolade, alkermes og annet. I matlaging kan man lage deilige desserter og også smakfulle retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Vekt på beholder ca. 2,00 kg.
Blandet Ricotta Valdorcia - Ricotta

Blandet Ricotta Valdorcia - Ricotta

Ricotta er et biprodukt som oppnås fra serumet som er igjen etter bearbeiding av ost. For å oppnå en mer øm og delikat ricotta, berikes serumet med tilsetning av fersk melk og fløte. Produktet oppnås ved å varme opp serumet til en temperatur på omtrent 80 °C, og deretter pakkes det i termosveiste beholdere med en vekt på omtrent 2 kg. Utmerket å nyte naturlig, samt med sukker, sjokolade, alkermes og annet. I matlaging kan man lage deilige desserter og også smakfulle retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Vekt fuscella kg. 2,00 omtrent
Økologisk Saue-Ricotta T/S - Ricotta

Økologisk Saue-Ricotta T/S - Ricotta

Ved avslutningen av ostefremstillingen, med det gjenværende økologiske mysen, produseres økologisk ricotta. Som med de andre ricottaene, berikes mysen med fersk økologisk melk, noe som er avgjørende for å oppnå en ricotta som er mykere og kremet. Utmerket som den er, eller utrolig smakfull med tilsetning av sjokolade, sukker eller rom. I matlaging kan den brukes til å lage deilige desserter eller paier, men også smakfulle salte retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Termosveist beholder med en vekt på ca. 2,00 kg.
REN SAUE-RICOTTA HOMOGENISERT 250g - Ricotta

REN SAUE-RICOTTA HOMOGENISERT 250g - Ricotta

Ricotta er et biprodukt som oppnås fra serumet som er igjen etter bearbeiding av ost. For å få en mykere og mer delikat ricotta, berikes serumet med tilsetning av fersk melk. Produktet oppnås ved å varme opp serumet til en temperatur på omtrent 80 °C, hvoretter det avkjøles, for så å bli overført til homogenisatoren, som jevner ut og varmer det opp til en temperatur på 72 °C. Når de passende beholderne er fylt, blir ricottaen overført til en nedkjølingscelle for å redusere temperaturen til 2 °C på kort tid. Utmerket å nyte naturlig, samt med sukker, sjokolade, alkermes og annet. I matlaging kan man lage deilige desserter og også smakfulle salte retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Tilgjengelig i termosveist beholder med en vekt på kg. 0,250 fast vekt.