Panatella
En overgang til økologisk landbruk. Manuell og mekanisk innhøsting. Full avstamming, fermentering i temperaturregulerte ståltanker, hyppig pigeage, regelmessig bâtonnage. Lagret på eikefat for en vin, lagret i ståltank, blending, tradisjonell kork i naturkork, regelmessig bâtonnage. Leire- og kalkholdige jordsmonn.
Øye
Purpurfarge, strålende, granatrøde refleksjoner.
Nese
Tresmak, elegant, fruktig.
Smak
Harmonisk, delikat, fløyelsmyk, subtile noter av svart trøffel, noter av bjørnebær, noter av ristet brød, generøse tresmaker, fine tanniner, presise tanniner, rund, lett mineralitet, strukturert kropp, lang ettersmak.
Mat- og vinparinger
Rødt kjøtt i saus, Cassoulet
Serveringstemperatur: 8° - 10°
Farge: Rød
Druetype: Grenache, Syrah
Alkohol: 14,5%
Volum: 75 cl (Flaske)