Produkter for ren kreatin (13)

Myseproteinkonsentrat 80%

Myseproteinkonsentrat 80%

Konsentrert melkepulver (MPC) er et konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det produseres av fersk og pasteurisert skummet melk gjennom filtrering og spraytørking. Forholdet mellom høy proteinkonsentrasjon og lav laktoseinnhold gjør at dette produktet er mye brukt i produksjon av lavkarbo matvarer og proteinberikede drikker. Det kan også tilsettes blant annet i bakverk, desserter, dyrefôr, melkedrikker, sauser og oster.
VHEY-PROTEIN

VHEY-PROTEIN

MYSEPROTEIN
Hårvekstaktivator

Hårvekstaktivator

Oppdag en ny måte å lindre tørt hår og fremme hårvekst på. En styrkende krem som fremmer vekst ved å stimulere hodebunnen og holder håret friskt. Vekt: 152,0 g
SITRONSYREPOWDER 800G

SITRONSYREPOWDER 800G

Naturlig avkalkning Fjerner kalk og rust Kraften fra sitronen Fransk produksjon Sitronsyre, som naturlig finnes i sitroner, er en del av de grunnleggende husholdningsproduktene som har bevist sin effektivitet. 100% naturlig*. Enestående rengjørings- og avkalkingsmiddel. Kan brukes i hele huset: kaffemaskin, vannkoker, vaskemaskin, kraner, toalettseter, benkeplater, overflater i rustfritt stål, krom, keramikk, plast... Fantastisk antioksidant, sitronsyre fjerner rust fra metall. Ideell for å bli kvitt brannmerker, kaffe-, te- eller andre gjenstridige flekker. * 100% naturlig aktive ingredienser. Utfør en forhåndstest på en liten overflate. Egner seg ikke for aluminium- og marmoroverflater, og ikke blandes med klor og natron. Unngå sprut på tekstiler eller klær (kan føre til misfarging).
Prime Hydration WWE 500ml

Prime Hydration WWE 500ml

Prime Hydration WWE 500ml
Myseprotein

Myseprotein

Myseprotein
Mysepermeat

Mysepermeat

Permeat produseres av fersk pasteurisert skummet melk, som er resultatet av ultrafiltrering av melk for å ekstrahere proteiner og fett. Produktet tørkes deretter ved hjelp av avanserte spraytørkingsteknikker. Produktet kalles noen ganger "avfettet myse", når det er hentet fra myse. Siden mysepermeat er rikt på laktose, men har lavt proteininnhold, kan det brukes til produksjon av søtsaker, bakevarer og fett. Det tilsettes også i produksjon av iskrem, smeltede oster, drikker og kosmetikk.
Myseproteinisolat

Myseproteinisolat

Whey protein-isolat oppnås ved konsentrasjon og rensing av whey protein-konsentrat for å redusere innholdet av fett og karbohydrater i mysen. Prosessen kan utføres ved hjelp av membranseparasjon eller ionebytte. WPI anses som et produkt med den høyeste renheten og konsentrasjonen av protein.
Demineralisert myse (DEMI)

Demineralisert myse (DEMI)

Demineralisert melkepulver (DEMI) lages ved å fjerne en del av mineralene fra flytende søtmyse. Avhengig av formålet kombineres mange teknikker: ionebytte, elektrodialyse, ultrafiltrering, mikrofiltrering eller nanofiltrering. Foodcom S.A. tilbyr et bredt spekter av demineraliserte pulvere i henhold til kravene til: - 20% demineralisert melkepulver - et flott fyllstoff uten oversaltet smak, - 40%, 50% demineralisert melkepulver - mest populært for sjokolade- og bakervarer, - 70% demineralisert melkepulver, - 90% demineralisert melkepulver. Demineralisert melkepulver (90% demineralisering) brukes ofte i produksjonen av melkebasert babymat. Det muliggjør produksjon av en sammensetning nærmere morsmelk.
Myseproteinisolat (WPI)

Myseproteinisolat (WPI)

Laktoseproteinisolat oppnås ved konsentrasjon og rensing av myseproteinkonsentrat for å redusere innholdet av fett og karbohydrater i mysen. Prosessen kan utføres ved hjelp av membranseparasjon eller ionebytte. WPI anses som et produkt med den høyeste renhet og proteinkonsentrasjon.
Melkeproteinkonsentrat 80% (MPC)

Melkeproteinkonsentrat 80% (MPC)

Melkeprotein konsentrat (MPC) er et høyt konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det er laget av fersk, pasteurisert skummet melk gjennom en prosess med filtrering, fordamping og spraytørking. MPC er kjent for sine eksepsjonelle egenskaper innen skumming, teksturering, vannbinding og koagulering. Den utmerker seg med sitt høye næringsinnhold takket være den høye konsentrasjonen av protein. Den har en holdbarhet på 24 måneder og er tilgjengelig i 25 kg sekker og Big Bags. MPC er et levedyktig alternativ til helmelkspulver eller skummet melkepulver, og tilbyr sammenlignbare proteinnivåer.
Potetprotein

Potetprotein

Potetproteinet blir senere renset, dampet og skrelt. Stivelsen blir deretter ekstrahert med vann for å danne en proteinrik slurry, som behandles med syre og deretter tørkes og males til pulver. Potetprotein er et fint, løst pulver, lys grå eller gulgrønn, og har en typisk lukt av tørkede poteter. Råmaterialet for produksjon av potetprotein er stivelsespoteter av polsk opprinnelse.
Instant Whey Protein Konsentrat (WPC 80 Insta)

Instant Whey Protein Konsentrat (WPC 80 Insta)

Konsentratet av myseproteiner 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) er produsert fra søt myse ved hjelp av en avansert ultrafiltreringsprosess ved lav temperatur. Derfor forblir de fleste proteinene intakte. WPC inneholder omtrent 35 til 90 % melkproteiner. Dette pulveret er ikke aromatisert og kan derfor få hvilken som helst smak eller aroma. WPC 80 Instant brukes i produksjon av iskrem, yoghurt, drikker, kjøttprodukter og hovedsakelig i sportsnæring. Det instant konsentratet løser seg lett opp selv i kaldt vann. WPC 80 Instant er tilgjengelig i pakker på 15/20/25 kg eller "Big Bag" 500-1000 kg. Den gjennomsnittlige holdbarheten til WPC 80 Instant er omtrent 12 måneder. Proteininnhold: min. 80 % Fettinnhold: maks. 8 % Askeinnhold maks. 3,5 %