... fysisk aktivitet fra et daglig inntak på 3 gram.
Kombinasjonen med magnesium gir mening fordi magnesium bidrar til en sunn energimetabolisme og reduserer tretthet og utmattelse. Magnesium støtter også normal muskelfunksjon; spesielt hos de som driver med sport eller trening, og fremmer velvære - også om natten - med avslappede, lettede muskler og legger.
Hver kapsel inneholder 400 mg renkreatin av førsteklasses kvalitet og 25 mg ren magnesium.
Art. Nr.:2510...
Konsentrert melkepulver (MPC) er et konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det produseres av fersk og pasteurisert skummet melk gjennom filtrering og spraytørking.
Forholdet mellom høy proteinkonsentrasjon og lav laktoseinnhold gjør at dette produktet er mye brukt i produksjon av lavkarbo matvarer og proteinberikede drikker. Det kan også tilsettes blant annet i bakverk, desserter, dyrefôr, melkedrikker, sauser og oster.
Naturlig avkalkning
Fjerner kalk og rust
Kraften fra sitronen
Fransk produksjon
Sitronsyre, som naturlig finnes i sitroner, er en del av de grunnleggende husholdningsproduktene som har bevist sin effektivitet.
100% naturlig*.
Enestående rengjørings- og avkalkingsmiddel.
Kan brukes i hele huset: kaffemaskin, vannkoker, vaskemaskin, kraner, toalettseter, benkeplater, overflater i rustfritt stål, krom, keramikk, plast...
Fantastisk antioksidant, sitronsyre fjerner rust fra metall.
Ideell for å bli kvitt brannmerker, kaffe-, te- eller andre gjenstridige flekker.
* 100% naturlig aktive ingredienser.
Utfør en forhåndstest på en liten overflate. Egner seg ikke for aluminium- og marmoroverflater, og ikke blandes med klor og natron. Unngå sprut på tekstiler eller klær (kan føre til misfarging).
Ved mål om vekttap gjennom trening og diett, anbefales det å bruke karnitin som et kosttilskudd for å oppnå bedre omsetning av fettsyrer.
Ved mål om vekttap gjennom trening og diett, anbefales det å bruke karnitin som et kosttilskudd for å oppnå bedre omsetning av fettsyrer, da stoffskiftet hos overvektige vanligvis ikke er tilpasset den fysiske ytelsen.
Spesielt utholdenhetsutøvere tar ofte L-karnitin som kosttilskudd, da inntak av L-karnitin kan føre til ytelsesforbedringer. Denne ytelsesforbedringen gjelder restitusjon etter en stor fysisk anstrengelse. Karnitin anses derfor i idrett som en av de mest effektive prestasjonsfremmende og fettforbrennende substansene.
Kreatin er et stoff som syntetiseres fra tre aminosyrer: arginin, glycin og metionin.
Det kan produseres av menneskekroppen selv og kan også oppnås fra mat. Kreatin Monohydrat 200 mesh er det mest populære og effektive kosttilskuddet for trening på markedet i dag, fordi det raskt kan øke muskelstørrelse og styrke.
SRS Nutrition Express tilbyr en pålitelig forsyning av kreatinprodukter året rundt. Vi velger nøye ut den høyeste kvaliteten og produksjonsprosessene gjennom vårt leverandøraudit-system, slik at du kan handle med trygghet.
Andre navn: Kreatin Monohydrat Mikronisert 200 Mesh; CM
Spes./ Renhet: 99,9% (Andre spesifikasjoner kan tilpasses)
CAS-nummer: 6020-87-7
Utseende: Hvit krystallinsk pulver
Hovedfunksjon: forbedre atletisk ytelse; støtte muskelvekst og styrke.
Testmetode: USP; Væskekromatografi; TITRERING
Innholdsanalyse (tørr basis): 99,5-102,0%
Tap ved tørking: 10,5-12,0%
Kreatinin: ≤100ppm
Dicyanamid: ≤50ppm
Dihydrotriazine: ≤0,0005%
Eventuelle uspesifiserte urenheter: ≤0,1%
Totale uspesifiserte urenheter: ≤1,5%
Totale urenheter: ≤2,0%
Sulfat: ≤0,03%
Rest på forbrenning: ≤0,1%
Bulk tetthet: ≥600g/L
Tapet tetthet: ≥720g/L
Tunge metaller: ≤10ppm
Bly: ≤0,1ppm
Proteiner
Innhold: f.eks. 750g
Melkeprotein, myseprotein, eggprotein, naturlige aromaer, søtningsmiddel sukralose
Brukes innen 3 måneder etter åpning. Oppbevares lukket, tørt, lysbeskyttet og ved romtemperatur (15 – 25° C).
Kombinerte proteinkomponenter fra plante- og dyrekilder bidrar til muskeloppbygging, -vedlikehold og -regenerering. De kjennetegner produktene med en spesielt høy biologisk verdi og optimal tilgjengelighet.
Produktkonsept Proteinpulver
Her finner du noen av våre White Label eksempler på våre proteinpulverprodukter:
◦Proteinpulver Sjokolade
◦Proteinpulver Vanilje
◦Proteinpulver Jordbær
◦Pure Whey Vanilje/ Jordbær/ Sjokolade/ Nøytral
Chlorella har en kraftig alkaliserende effekt. Det er en sterk antioksidant, samt en utmerket kilde til vegetabilsk protein, som lett absorberes av kroppen.
Netto vekt: 28 gr.
Brutto vekt: 420 gr.
Holdbarhet: 24 måneder
Lagringsforhold: Oppbevares ved en temperatur på 18 ± 3 °C og en relativ fuktighet på ikke mer enn 75%. Etter åpning, oppbevares
Næringsverdi per 100 gr.: Proteiner - 56g, fett - 13,5g, karbohydrater - 17g
Energiverdi per 100 g av produktet (kcal / kJ): 320 kcal (1385 kJ)
Ingredienser: Chlorella mikroalge
Økologisk: Nei
Rå: Ja
Glutenfri: Ja
KOSTTILSKUDD BASERT PÅ KALIUM
Presentasjon: 50 tabletter
Sammensetning: Kaliumsitrat 108,18 mg (tilsvarende 300 mg Kaliumsitrat), fyllstoffer
Bruksanvisning: Ta 3 tabletter daglig, en før hvert måltid
Anbefalt daglig dose: 3 tabletter
Innhold av 13 sporstoffer (N, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, B, Fe, P, Ca, Mg, Na, K). Over 60 % huminsyrer. Økt løselighet. Lett å bruke både i tørr og flytende form; egnet for alle typer.
Den allergenfrie formelen med sveitsisk alpe-Edelweiss, sveitsisk fjellvann, sveitsisk cannabis og jojobaolje beskytter huden mot oksidativt stress. Påfør litt lotion på huden og masser den inn. Lotionen er egnet for alle hudtyper, spesielt for sensitiv hud.
Allergenfri - Fri for natriumlaurethylsulfat - Fri for alkohol - Fri for PEG - Fri for parabener - Fri for silikoner - Fri for nanomaterialer - Fri for syntetiske fargestoffer - Dermatologisk testet uten dyreforsøk - VEGANSK Produkt tilgjengelig som bulk (30L, 60L, 90L) kommer med hvit etikett og dekning. Laboratorietestet for sikkerhet og renhet. Pris på forespørsel.
OPPRINNELSES LAND: Sveits
FORPAKNINGSENHETER: Bøtte
Hovedaktiv ingrediens
Eterisk olje av kamfer.
Formel
Emulsjoner H/E, eterisk olje av kamfer, eterisk olje av bergamot.
Indikasjon
Vedvarende eller gjentatte fysiske anstrengelser, spenninger og smerter… er muskelapparatet overbelastet eller feilbelastet? Kremen Cold Process Oppvarmende, kombinert med massasje, gjør det mulig å perfekt slappe av musklene gjennom en dypvirkende effekt.
Påføring
Påfør på huden i et tykt lag. Dens unike kremaktighet gir ideelt glid for energisk massasje. Teksturen blir oljete, noe som i neste omgang fremmer den milde fasen av massasjen, for en unik avslappende effekt.
Innhold: 130ml, 500ml
Kurkuma, mye mer enn bare et krydder
Brukt som krydder i mange år i Europa, er kurkuma faktisk opprinnelig fra Sør-Asia. India er både den største produsenten og den største forbrukeren av kurkuma i verden. Det er derfor ikke overraskende at planten ofte kalles indisk safran av mange naturterapeuter. De gunstige effektene av de to plantene blir ofte sammenlignet. Men ikke la deg lure av utseendet, Curcuma longa skjuler enda mer overraskende hemmeligheter...
Selv om kurkuma i sitt hjemland betraktes som et hellig krydder, gir det også betydelige fordeler når det konsumeres som et kosttilskudd. Det er først og fremst på grunn av innholdet av curcumin at planten brukes i naturterapi. Kvinne, mann eller tenåring, alle kan dra nytte av dens mange fordeler. Forening med svart pepper
Proteinvann er en deilig og enkel måte å øke ditt proteininntak og hydrering på. Vi tilsetter essensielle vitaminer supplert med spesialiserte smaker som en del av vårt protein kollagenvann, og holder de viktige ingrediensene på sitt mest potente. Kollagenprotein kan hjelpe med å regulere appetitten din og støtte helsen til huden din. BCAA-ene Leucin, Isoleucin og Valin hjelper med energi og muskelsmerter. Vitaminer bidrar til å støtte immunforsvaret ditt.
Kosttilskudd. Ekstraordinær formel basert på fiskeolje (DHA og EPA), hamp- og valmueekstrakt. Laget for å forbedre kognitive funksjoner.
Presentert i harde perler.
PAT 50 gir et bidrag av proteiner og mineraler (inkludert kalsiumkarbonat) til formuleringer i dyrefôr.
Proteiner fra PAT 50 er en kilde til essensielle aminosyrer som ikke syntetiseres av kroppen.
Den høye fordøyeligheten gjør det mulig å formulere fôr som er tilpasset dyrene.
Innholdet av fett sikrer god stabilitet i pellets.
FOR DEG SELV OG DINE KJÆRE
• Antiviral, antibakteriell,
• Antifungal og med høy antioksidant effekt,
• Bidrar til å øke kroppens motstand,
• Forsinker aldring,
• Hjelper med å balansere hormoner, samt med mineralene sink,
magnesium og kalsium som finnes i produktet, bidrar det til å motvirke mineralmangel.
Permeat produseres av fersk pasteurisert skummet melk, som er resultatet av ultrafiltrering av melk for å ekstrahere proteiner og fett. Produktet tørkes deretter ved hjelp av avanserte spraytørkingsteknikker. Produktet kalles noen ganger "avfettet myse", når det er hentet fra myse.
Siden mysepermeat er rikt på laktose, men har lavt proteininnhold, kan det brukes til produksjon av søtsaker, bakevarer og fett. Det tilsettes også i produksjon av iskrem, smeltede oster, drikker og kosmetikk.
Whey protein-isolat oppnås ved konsentrasjon og rensing av whey protein-konsentrat for å redusere innholdet av fett og karbohydrater i mysen.
Prosessen kan utføres ved hjelp av membranseparasjon eller ionebytte. WPI anses som et produkt med den høyeste renheten og konsentrasjonen av protein.
Surmelkpulver (AWP) er et biprodukt fra produksjon av ost eller sur kasein. Det produseres ved å tørke fersk myse som er hentet fra myke hvite oster. Mikrobiell fermentering reduserer bruken av melk og omdanner laktose til melkesyre.
Surmelkpulver brukes hovedsakelig i produksjonen av ricotta og myseost. Det brukes også som ingrediens i mange bearbeidede matvarer, som brød, kjeks, kjøtt, bakverk og ferdigretter. Surmelkpulver finnes også i sjokolade og konfekt.
Produktet som tilbys av Foodcom kan også brukes i produksjon av dyrefôr. Det er et populært økonomisk alternativ til søtt mysepulver i fôring av smågriser. Surmelkpulver brukes også i melkefrie alternativer med lav pH.
Demineralisert melkepulver (DEMI) lages ved å fjerne en del av mineralene fra flytende søtmyse. Avhengig av formålet kombineres mange teknikker: ionebytte, elektrodialyse, ultrafiltrering, mikrofiltrering eller nanofiltrering.
Foodcom S.A. tilbyr et bredt spekter av demineraliserte pulvere i henhold til kravene til:
- 20% demineralisert melkepulver - et flott fyllstoff uten oversaltet smak,
- 40%, 50% demineralisert melkepulver - mest populært for sjokolade- og bakervarer,
- 70% demineralisert melkepulver,
- 90% demineralisert melkepulver.
Demineralisert melkepulver (90% demineralisering) brukes ofte i produksjonen av melkebasert babymat. Det muliggjør produksjon av en sammensetning nærmere morsmelk.
Laktoseproteinisolat oppnås ved konsentrasjon og rensing av myseproteinkonsentrat for å redusere innholdet av fett og karbohydrater i mysen.
Prosessen kan utføres ved hjelp av membranseparasjon eller ionebytte. WPI anses som et produkt med den høyeste renhet og proteinkonsentrasjon.
Melkeprotein konsentrat (MPC) er et høyt konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det er laget av fersk, pasteurisert skummet melk gjennom en prosess med filtrering, fordamping og spraytørking. MPC er kjent for sine eksepsjonelle egenskaper innen skumming, teksturering, vannbinding og koagulering. Den utmerker seg med sitt høye næringsinnhold takket være den høye konsentrasjonen av protein. Den har en holdbarhet på 24 måneder og er tilgjengelig i 25 kg sekker og Big Bags.
MPC er et levedyktig alternativ til helmelkspulver eller skummet melkepulver, og tilbyr sammenlignbare proteinnivåer.
Potetproteinet blir senere renset, dampet og skrelt. Stivelsen blir deretter ekstrahert med vann for å danne en proteinrik slurry, som behandles med syre og deretter tørkes og males til pulver. Potetprotein er et fint, løst pulver, lys grå eller gulgrønn, og har en typisk lukt av tørkede poteter. Råmaterialet for produksjon av potetprotein er stivelsespoteter av polsk opprinnelse.
Erteprotein er laget av gule eller gyldne erter gjennom både tørr og våt prosess. I tørketrinnet fjernes skallet fra ertene maskinelt og males. Senere blir ertemelet hentet ut, og takket være sine vannløselige egenskaper separeres proteinene ved sentrifugering og samles.
Det endelige produktet av erteprotein er et beige pulver med ren smak.