Produkter for pythagoras (5)

Erytritol

Erytritol

Erytritol er en naturlig sukkeralkohol/polyol som er godkjent for bruk som et mattilsetningsstoff over hele verden. Erytritol er nesten 70 % så søtt som sukker og brukes som en bulk søtningsmiddel. Erytritol ble oppdaget i 1848 og forekommer naturlig i noen frukter og fermenterte matvarer. Erytritols smakprofil er veldig lik sukker. Det er ikke kariesfremkallende og har den høyeste fordøyelsestoleransen blant polyolene. Siden det er naturlig, forårsaker det ingen bivirkninger og smaker nesten akkurat som sukker uten kaloriene. EC-nummer: 205-737-3 Molekylformel: C4H10O4 CAS-nummer: 149-32-6
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat er et høyeffektivt, trygt og giftfritt konserveringsmiddel for mat. Selv om kaliumsorbat er ett av mange konserveringsmidler på markedet, er det et av de beste, da det er harmløst og allsidig. Kaliumsorbat produseres for det meste syntetisk. Det er et smak- og luktfritt pulver. Ifølge FDA anses det som trygt å bruke, da det brytes ned i kroppen til vann og karbondioksid. Det står på listen over konserveringsmidler som kan brukes i kosmetiske produkter med begrensninger. Den maksimalt tillatte konsentrasjonen i sluttproduktet er 0,6 %, beregnet som sorbinsyre. Det fungerer best i et surt miljø, ellers er egenskapene mye svakere.
Pafilya

Pafilya

Pafilya Lotus Våtservietter
Aptamil

Aptamil

Med LCP-er (langkjedede flerumettede fettsyrer) Patentert fiberblanding Skreddersydd for ditt barns behov Aptamil-produktene fra fødselen av er spesielt tilpasset behovene til ditt barn i den respektive utviklingsfasen. De inneholder en patentert fiberblanding og LCP-er - langkjedede, flerumettede fettsyrer som babyer ikke kan produsere tilstrekkelig av i de første månedene.
Monokalciumfosfat (MCP)

Monokalciumfosfat (MCP)

Monokalciumfosfat oppnås ved reaksjonen mellom fosforsyre og kalsiumkarbonat. Som en bestanddel av bein er fosfor involvert i mange viktige biokjemiske transformasjoner. Monokalciumfosfat 25 kg kommer i form av flytende pulver eller små granuler i hvit eller gråaktig farge. Det er lett å blande med andre råvarer. Produktet er ansvarlig for god utvikling av bein og vev, god funksjon av stoffskiftet og nervesystemet, samt økt produktivitet og immunstyrke.