Produkter for pyramide svamp (17)

Kalkunhale

Kalkunhale

Turkey Tail, vitenskapelig kjent som Trametes versicolor, er en type sopp kjent for sitt unike utseende som ligner på halefjærene til en kalkun. Den har en rik historie innen tradisjonell medisin, spesielt i asiatiske kulturer, hvor den har blitt brukt i århundrer for sine potensielle helsefordeler. Den konsumeres vanligvis i form av te eller som et kosttilskudd for å utnytte sine medisinske egenskaper.
Økologisk Maitake Pulver; Økologisk Maitake Pulverekstrakt 25% Beta-Glukan; Maitake Pulvere - Chem2Market GmbH

Økologisk Maitake Pulver; Økologisk Maitake Pulverekstrakt 25% Beta-Glukan; Maitake Pulvere - Chem2Market GmbH

Bearbeidet råvare: Fruktlegeme Ekstraksjonsmiddel: renset vann Bærerstoff: ingen Vitenskapelig navn: Grifola frondosa Maitake, også kjent som klappersopp, er en spiselig sopp som verdsettes i matlaging og tradisjonell kinesisk medisin, og som er svært populær på grunn av sin smak og potensielle helsefordeler. Våre produkter selges som bulkvarer. For de fleste av våre produkter er det en minimumsbestillingsmengde på 25 kg. Prøver kan tilbys. I tillegg er Plants2Market økologisk og HACCP-sertifisert, og har vært DIN EN ISO 9001:2015 sertifisert siden slutten av september 2023. Følgende produkter tilbyr vi også: Acerola Akerbønne Aker-hestehale Afrikansk svartbønne Alant Alpha-liponsyre Amla Artisjokk Ashwagandha Astaxanthin Valerian Bambus Beta-glukan ØKO Birkeblad ØKO Brasiliansk mandelgele.
Urte sopp

Urte sopp

Pleurotus eryngii, Skiver, Urte-sopp tilgjengelig som skiver, granulat og pulver.
Blandet sopp

Blandet sopp

Skiver Opprinnelse: Polen
Grønnsaker - Hvite Sopp

Grønnsaker - Hvite Sopp

Disse soppene er blant de mest kjente, da de har vært dyrket intensivt i over et århundre. De kalles også "Paris-sopp" når de dyrkes i huler. Forberedelsestips Hvis de er hele, bør soppene børstes før de tilberedes. Skivet og "klare til bruk", trenger de bare å bli kokt. Oppbevaringstips Våre sopp selges i plastinnpakkede brett som tillater produktet å puste. Vi anbefaler å beholde denne plasten rundt brettet for å unngå uttørking og vekttap under lagring. Oppbevar dem i bunnen av kjøleskapet ditt ved en ideell temperatur på 2 til 4°C, i maks 3 dager. Tilgjengelige presentasjoner Hele sopp Brett fra 150 gr. til 3 kg. eller etter kundens forespørsel. Skivede sopp Brett fra 150 gr. til 2 kg. eller etter kundens forespørsel.
Sopp

Sopp

ferske steinsopp, kantareller, sjampinjong, østerssopp, enoki-sopp, shiitake krem-sopp, kongeøsterssopp
Albino Penis Envy magiske sopper

Albino Penis Envy magiske sopper

Albino Penis Envy (APE) magiske sopper (Psilocybe Cubensis, Albino Penis Envy) er en av de sterkeste og sjeldneste magiske soppene. Denne sjeldne varianten er ekstremt vanskelig å dyrke, derfor har vi et veldig begrenset tilbud. Penis Envy har bygget et rykte for å være en av de sterkeste soppene, de fleste rapporter sier at den er minst dobbelt så potent som andre P. Cubensis-varianter. Vi anbefaler ikke denne varianten for nybegynnere, kun erfarne psykonauter! Konsumer med forsiktighet. Denne soppsorten er spesiell, og forvent en transformativ opplevelse. Utseendet til Albino Penis Envy psilocybin-soppene kan beskrives som tykke og kraftige. Hattene er ofte små i forhold til den ekstremt tykke stilken, og er hvite eller svarte i farge. Fordi dette er den albino versjonen, er alle deler av soppene for det meste hvite, svarte/blå eller veldig lyse i farge. Albino Penis Envy-soppene vokser ekstremt sakte og er veldig sensitive for sitt vekstmiljø. Mykologer rapporterer at den langsomme veksttiden gjør at Albino Penis Envy magiske sopper kan produsere mer psilocybin under fruktingsfasen.
Frosset Mini Soppsblanding

Frosset Mini Soppsblanding

Vår frosne mini soppblanding består av: sjampinjong, østersopp, enoki-sopp, kantarell og porcini. FORPAKNING: 5 x 1 kg
Elecampane-ekstrakt

Elecampane-ekstrakt

Ekstrakt fra Inula helenium L. rot. Forhold 4:1
Muskatblomst - Hele Krydderier

Muskatblomst - Hele Krydderier

Macis, vi elsker det, og det har blitt vårt emblematiske krydder fra Muziris. Macis (mace på engelsk) er det røde skallet av muskatnøtten, så de har veldig lignende smaker. Imidlertid er macis mye mer delikat og fint i munnen, det gir noter av furu og sødme. Vi bruker det i små mengder, enten finhakket eller for å trekke direkte i dine forberedelser. Opprinnelse: Banda-øyene, Indonesia Kvalitet: blomster, Spesiell, Rød-Orange
Okse Omasum

Okse Omasum

Frosset storfekjøtt Omasum Opprinnelse EU, Sør-Amerika
Pasjonsblomst

Pasjonsblomst

Pasjonsblomst
Sopp - Østersopp

Sopp - Østersopp

Disse grå eller brune soppene, med hvitt kjøtt og en behagelig smak, passer til alle retter. Forberedelsestips Hvis de er hele, bør du børste soppen før du tilbereder dem. Skivet og "klare til bruk", trenger de bare å bli kokt. Oppbevaringstips Våre sopp selges i plastinnpakkede brett som tillater produktet å puste. Vi anbefaler å holde denne plasten rundt brettet for å unngå uttørking og vekttap under lagring. Oppbevar dem i bunnen av kjøleskapet ditt ved en ideell temperatur på 2 til 4°C, i maks 3 dager. Tilgjengelige presentasjoner Hele sopp Brett fra 150 gr. til 3 Kg. eller etter kundens forespørsel. Skivet sopp Brett fra 150 gr. til 2 Kg. eller etter kundens forespørsel.
Enoki-sopp

Enoki-sopp

Enoki er formet som en liten hvit eller beige hatt og har en lang stilk som kan måle opptil 10 centimeter lang. Enoki vokser i tuer og dyrkes på stubber eller i et medium basert på sagflis. Den dyrkes hovedsakelig i Japan. Enoki har en mild, fruktig smak og en lett sprø tekstur. Enoki-sopp er utmerket rå i salater eller raskt kokt. Klar til bruk. Forberedelsestips Asiatiske sopp krever bare lite rengjøring. Det er best å tørke dem med en fuktig klut (å vaske dem i mye vann vil fjerne noe av smaken). I Enoki er alt godt. Den er "klar til bruk". Vi anbefaler bare å kutte av enden dekket av substrat. Enoki er deilig rå. Den pynter og krydrer salater og smørbrød. Den kan brukes i supper (som vermicelli) og i orientalske retter, ved å tilsette den mot slutten av tilberedningen for å bevare den delikate smaken. Tips...
Sopp - Moreller

Sopp - Moreller

Moreller er vårsopp med en lys brun, hulhette hatt, hvit stilk og hvitaktig kjøtt. Moreller er utmerkede spiselige sopp, forutsatt at de er tilstrekkelig kokt. Forberedelsestips Sopp fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres i henhold til følgende prinsipper: - Klipp 2 til 3 mm av stilkene. - Børst forsiktig soppene, både hatten og lamellene, med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister. - Vask kun om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppene under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. Oppbevaringstips Moreller kan ha forskjellige egenskaper avhengig av innhøstingsperioden eller opprinnelsen. Det er derfor vi alltid streber etter...
Sopp - Gule Østerssopp

Sopp - Gule Østerssopp

Gule sitronchampignon, med hvitt kjøtt og en lett anisaktig smak. Ideell i en soppfrikassé. Forberedelsestips Børst soppen før du tilbereder den. Oppbevaringstips Våre sopper selges i plastinnpakkede brett som tillater produktet å puste. Vi anbefaler å beholde denne plasten rundt brettet for å unngå uttørking og vekttap under lagring. Oppbevar dem i bunnen av kjøleskapet ditt ved en ideell temperatur på 2 til 4°C, i maks 3 dager. Tilgjengelige presentasjoner Hele sopper brett på 150 gr. til 3 kg. eller etter kundens forespørsel.
Grønnsaker - Kantareller

Grønnsaker - Kantareller

De kjennes igjen på sin mørkegrå traktformede hatt eller nyanser av lys gul. Kjøttet er gulaktig og aromatisk. De brukes hovedsakelig i blandinger. Forberedelsestips Kantarellene fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres i henhold til følgende prinsipper: - Klipp 2 til 3 mm av stilkene. - Børst forsiktig soppene, både hatten og lamellene, med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister. - Vask kun om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppene under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. De skivede soppene og "klare til bruk" trenger selvfølgelig bare å bli kokt. Oppbevaringstips Kantarellene kan ha forskjellige egenskaper avhengig av innhøstingsperioden eller deres...