Produkter for produktmålinger (7)

Sterilbeholder, Blandecontainer - som en Mobil Stasjon

Sterilbeholder, Blandecontainer - som en Mobil Stasjon

KASAG sterilbeholdere, rørebeholdere brukes til å blande og røre produkter i næringsmiddelindustrien. Beholderen er utstyrt med en rører og dobbeltmantel for oppvarming og kjøling. Fullstendig bygget på en ramme med kontrollboks og vektsensorer.
Oppvarmet Mikser | Ostemikser - for produksjon av smeltet ost | for blanding av ostepasta

Oppvarmet Mikser | Ostemikser - for produksjon av smeltet ost | for blanding av ostepasta

Malaxør med oppvarming og bunnblander/ankerblander og skraper, installert på en ramme med veieceller. Nyttig volum, driftskrav i henhold til kundens ønsker. Osteblander for blanding av ostemasse Det nyttige volumet til KASAG osteblandere kan tilpasses dine krav. Blandingen av ostemassen utføres ved hjelp av to transportskruer med motsatt bevegelse.
Blandet Aroma Pust/ Luftrenser - Gavesett

Blandet Aroma Pust/ Luftrenser - Gavesett

Se produktbeskrivelsene i fanen: MERKER / FLEURANCE NATURE / ALLE PRODUKTER Referanse: 5020
Blandet Aroma Anti-Lukt/Avslapning Gavesett - Gaveesker

Blandet Aroma Anti-Lukt/Avslapning Gavesett - Gaveesker

Se produktbeskrivelsene i fanen: MERKER / FLEURANCE NATURE / ALLE PRODUKTER Referanse: 5019
Krem I Osteblander - for produksjon av smeltet ost I for blanding av ostemasse

Krem I Osteblander - for produksjon av smeltet ost I for blanding av ostemasse

Cremeur med bunnrører/ankerører og skraper, bygget på ramme med vektsensorer. Nyttig volum, driftskrav etter kundens ønsker Med KASAG osteblander kan kapasiteten tilpasses etter dine krav. Blandingen av ostemassen skjer ved hjelp av to motgående transportskruer.
Keso (quark) mikser I Bufferbeholder for myk ost - for optimal kesoproduksjon I Bufferbeholder med blandingsanordning

Keso (quark) mikser I Bufferbeholder for myk ost - for optimal kesoproduksjon I Bufferbeholder med blandingsanordning

KASAGs ostemikser skiller seg ut med sin konsistente og skånsomme blanding av forskjellige ingredienser. Den består av et kar, en koaksial blandingsenhet og tilpassede tilkoblinger. Både bunnen og jakken er kjølt og utstyrt med en tett sveiset isolasjonsjakke. KASAGs ostemikser kan enkelt transporteres via palleløftesystemer. Bufferbeholder med blandingsenhet for myk ost KASAGs bufferbeholder for myk ost har en ankerblandingsenhet med skrape og en pumpe ved utløpet.
Blandeteknologi - for industrielle matlagingsapparater og kjølere

Blandeteknologi - for industrielle matlagingsapparater og kjølere

For å forberede fruktbaser, grønnsaker, syltetøy, marmelade, gelé og sauser, brukes horisontale eller vertikale blandesystemer. Blandere er avgjørende for å oppnå den høyeste produktkvaliteten. Hovedmålet er å sikre jevn blanding og temperaturfordeling ved å påføre den lavest mulige skjærkraften på produktbitene. Siden det er mulig å realisere korte prosess tider sammen med kvalitetsmessig høyt verdsatte prosessapparater, har KASAG den ideelle blandingsteknologien for deg. For de horisontale blenderne har KASAG også en spesiell lager og mekanisk tetning som har vært prøvd og testet i mange år. Vi er i en kontinuerlig prosess med å utvikle vårt blandesystem og lager og mekaniske tetninger videre for å oppnå optimal produktkvalitet og muliggjøre jevn drift.