Produkter for pekara kroatien (5)

Varmeoverføring - Direkte og Indirekte

Varmeoverføring - Direkte og Indirekte

Varmeoverføring, direkte og indirekte Ved direkte varmeoverføring blir bildet trykket speilvendt på bærermaterialet og deretter påført et lim. Før overføringen aktiveres limet ved hjelp av varme, og artikkelen bringes direkte i kontakt med bildet. Bildet fester seg nå til artikkelen og kan brennes inn. Denne metoden er fordelaktig, da det ikke finnes slitedeler. Avhengig av maskintype kan koniske, sylinderformede, ovale og også rektangulære artikler dekoreres. Det dekorerte området bør imidlertid være flatt, det vil si verken konkavt eller konvekst. For konkave eller konvekse flater eller relieffer anbefaler vi heller indirekte varmeoverføring. Her befinner "limet" seg på papiret, hvor et riktig vendt bilde blir trykket. Ved oppvarming smelter dette limet under bildet, som løftes fra papiret med en også oppvarmet silikonstempel.
Mynte Likør - Egiazki - Håndlaget Mynte Likør

Mynte Likør - Egiazki - Håndlaget Mynte Likør

Et stort klassiker innen likørfamilien, hos Egiazki bestemte vi oss raskt for å lage vår egen oppskrift på myntelikør. Vårt utvalg av likører leker mer med sødme og subtilitet, her har vi satset på intensitet og friskhet. Utover sin friskhet, skiller Menta Egiazki seg ut med sin letthet, rundhet og subtile krydder. Vi oppnådde denne balansen ved å kombinere to varianter av mynte, en krydret og en grønn. Den første gir en følelse av absolutt friskhet, mens den andre myker opp denne subtile blandingen. Vår oppskrift er laget av naturlige essenser av peppermynte og mynteblader oppnådd gjennom destillasjon. Du bør også vite at den vakre grønne fargen som Menta viser, ikke skjuler overflødig sukker og bare forsterker følelsen av friskhet i munnen.
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
Pipette tips 0,1 - 20 PP (krystall)

Pipette tips 0,1 - 20 PP (krystall)

Pipette Tips 0,1 - 20 PP (krystall)
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg