Produkter for oksalsyre (7)

4-Hydroksycinnaminsyre - Alle produkter

4-Hydroksycinnaminsyre - Alle produkter

4-Hydroksycinnaminsyre (p-Kumarinsyre) er en naturlig derivat av cinnaminsyre. Den kan finnes i ulike matvarer som peanøtter, tomater, hvitløk og drikker som vin og te. Imidlertid kan 4-Hydroksycinnaminsyre også produseres fra lignin og ved biosyntetiske metoder. Kat. Nr:NST-10-99 CAS:501-98-4 Renhet:98% (HPLC) Molekylær formel:C9H8O3 Molekylvekt:368,38
Syringinsyre - Alle produkter

Syringinsyre - Alle produkter

Syringinsyre er en naturlig forbindelse i klassen av fenolsyreforbindelser. Det er et vanlig plantemetabolitt og kan finnes i ulike kilder i naturen som nøtter, oliven, gresskarfrø, honning, rødvin og mange flere. Den har også blitt brukt i tradisjonell medisin fra ekstrakter av sko-knapp Ardisia Ardisia elliptica og andre. Kat. Nr:NST-10-42 CAS:530-57-4 Renhet:98% (HPLC) Molekylær formel:C9H10O5 Molekylvekt:198,17
Quininsyre - Annet

Quininsyre - Annet

Kvinoinsyre - Annet Cat. Nr: NST-10-224 CAS: 77-95-2 Renhet: 98% (HPLC) Molekylformel: C7H12O6 Molekylvekt: 192,17
Aloe Emodine - Alle produkter

Aloe Emodine - Alle produkter

Synonymer: 3-Hydroksymetylkrysazin, Rhabarberone Kat. Nr: NST-10-200 CAS: 481-72-1 Renhet: 98% (HPLC) Molekylformel: C15H10O5 Molekylvekt: 270,24
Rosmarinsyre - Alle produkter

Rosmarinsyre - Alle produkter

Rosmarinsyre er en naturlig forbindelse i polyfenolklassen. Den kan finnes i rosmarin (Salvia rosmarinus L.), hvor navnet er avledet fra, men kan også finnes i mynte, salvie og andre kulinariske krydder og urter. Kat. nr: NST-10-26 CAS: 20283-92-5 Renhet: 98 % (HPLC) Molekylformel: C18H16O8 Molekylvekt: 360,31
cis-Palmitoleinsyre - Alle produkter

cis-Palmitoleinsyre - Alle produkter

Palmitoleinsyre er en naturlig forbindelse i fettsyreklassen. Det er en Omega-7 fettsyre – det 7. atomet i karbonkjeden er stedet for umettelse. Palmitoleinsyre er en hovedbestanddel av glyserider og menneskelig fettvev. Kat. Nr:NST-10-101 CAS:373-49-9 Renhet:80% (GC) Molekylformel:C16H30O2 Molekylvekt:254,41
Glycyrrhizic acid - Alle produkter

Glycyrrhizic acid - Alle produkter

Glycyrrhizinsyre er en naturlig forbindelse i saponin – triterpen glycosid forbindelseklassen. Den har en søt smak og er hovedkomponenten i lakrisen Glycyrrhiza glabra rot. Kat. Nr:NST-10-22 CAS:1405-86-3 Renhet:98% (HPLC) Molekylformel:C42H62O16 Molekylvekt:822,93