Produkter for norditaliensk gorgonzola fra arla (88)

PARMAREGGIO PARMIGIANO REGGIANO REVET FERSK 60g

PARMAREGGIO PARMIGIANO REGGIANO REVET FERSK 60g

Il PARMAREGGIO PARMIGIANO REGGIANO GRATTUGIATO FRESCO da 60g er en italiensk delikatesse perfekt for å gi smak til enhver rett. Laget med fersk grattende Parmigiano Reggiano, tilbyr den en unik og autentisk smak. Legg til denne høykvalitetsosten i oppskriftene dine for et preg av smak og tradisjon.
Parmigiano Reggiano 24 måneder

Parmigiano Reggiano 24 måneder

Parmigiano Reggiano 24 måneder
Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sukker, buljonggranulat (havsalt, gjærekstrakt, brunt sukker, krydderekstrakt, karamellisert sukker, maltodextrin, palmefett, gurkemeie), dextrose, potetstivelse, gjærekstrakt, krydder (løk, muskatblomme, hvitløk og gurkemeie, tomatpulver), svart trøffel, smakforsterker, syre regulator (sitronsyre), antioksidant (askorbinsyre), salt, kalsiumklorid, løpe, melkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (avledet fra egg), Natamycin på skallet. Smak: Intens Aroma: Karakteristisk for sauemelkost med aroma av trøffel. Farge: Lys gul med svarte årer av trøffelpate. Konsistens: Hard Fjern osteskallet før konsum.
Montagne Saint-Émilion Château Rocher Corbin - Château Rocher Corbin - BORDEAUX

Montagne Saint-Émilion Château Rocher Corbin - Château Rocher Corbin - BORDEAUX

Den gamle gården til Ch. Corbin (Saint-Émilion Grand Cru) ble kjøpt i 1880 av Charles Durand. I 1986 begynte Philippe, hans oldebarn, å drive 9,5 ha på den vestlige skråningen av Tertre de Calon, i hjertet av appellasjonen Montagne-Saint-Émilion. Han begrenser bruken av kobber og svovel. Under en intens rubinrød farge med lysere refleksjoner, avslører duftene av blåbær og bringebær seg uten omsvøp, understreket av en elegant eik med toner av kaffe. "Av klasse," skriver en smaker, betatt av dens myke og fløyelsaktige tekstur, med en langvarig aromatisk finish. Domaine: Château Rocher Corbin Appellation: Montagne Saint-Émilion Millésime: 2015 Kultur: Økologisk Druetype: Cabernet Franc Merlot Etikett: Appellation d'Origine Contrôlée Referanser: Gullmedalje
Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Bonitoen fiskes i Cantabrianhavet. Etter tilberedning tilsettes den mest verdifulle delen av Bonitoen, med en honningaktig tekstur og fantastisk smak, jomfruolivenolje og salt. Dette er et naturlig produkt laget av en høy kvalitet blå fisk og har mange helsefordeler.
AUVERGNE AOP BLÅ TERRINE - VÅRE REGIONALE PRODUKTER

AUVERGNE AOP BLÅ TERRINE - VÅRE REGIONALE PRODUKTER

HÅNDLAGET AOP AUVERGNE BLÅ TERRINE, UTEN FARGESTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER
MODNET PECORINO I MYNTEKORST - Modnet

MODNET PECORINO I MYNTEKORST - Modnet

Modningen i ziro med mynte gir pecorinoen en intens og omsluttende blanding av aromaer som er helt berusende. Den presenteres i gaveinnpakning i skålform med en vekt på ca. 1,400 kg; Tilgjengelig også i vakuumpakket med hel form på ca. 1,400 kg; I halv form på ca. 0,750 kg; I kvart form på 0,300 kg.
Druer for Vin - Svart Variant - Tempranillo N

Druer for Vin - Svart Variant - Tempranillo N

Fransk Betegnelse Tempranillo N Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 7 dager etter Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 2 uker etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er store (avlange) og bærene er middels store. I gunstige jordsmonn gir Tempranillo N viner av høy kvalitet, som er veldig behagelige, godt fargede og strukturerte, men som mangler syre i varme områder. Kvaliteten og alkoholinnholdet faller raskt når avkastningen blir for høy. Kulturelle og agronomiske egenskaper Denne druesorten er ganske robust og kraftig. Den er godt tilpasset sørlige forhold, men dens skudd er skjøre og den er følsom for vind. Dens tidlige karakter gjør det mulig å utvide dyrkingsområdet (kaldere klimasoner) eller å høste før vårjevndøgnregn. Den er tilstrekkelig fruktbar til å bli dyrket med kort beskjæring, men viser noen ganger en viss vekselvirkning. Beskrivende elementer
SVART TRØFFEL CARPACCIO - PREMIUM TRØFFELSKIVER

SVART TRØFFEL CARPACCIO - PREMIUM TRØFFELSKIVER

Carpaccio av svart trøffel er et av de mest etterspurte produktene på grunn av den utsøkte smaken, intens men behagelig. Det blir ettertraktet av kokker så vel som av private kunder som foretrekker å bruke et produkt som har alt som trengs for å gi rett balanse og smak til rettene. Unikt produkt.
Tørket aubergine - HoReCa

Tørket aubergine - HoReCa

Denne solanaceous bæren kom til Europa fra Persia, og på grunn av oversettelsesvansker ble den ofte kalt en gal eple. Aubergine kom til Russland fra Kaukasus, og derfor hadde den kallenavnet "armensk agurk" i lang tid. Riktig tørket aubergine har en lys aroma og smak av sopp. Denne egenskapen gjør den til en uunnværlig komponent i retter med stuvete grønnsaker eller i enhver stek. Bruk til Supper, sauser, marinader, retter med kjøtt, fjærfe og viltretter. Smak Krydret, bitter, pikant Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 11 Fett (g / 100g)… 1,0 Karbohydrater (g / 100g)… 43 Energiverdi (kcal / 100g)… 230
Oliven i lake - Økologiske svarte eller grønne oliven i lake

Oliven i lake - Økologiske svarte eller grønne oliven i lake

Vase med svarte eller grønne oliven i lake på 3100 gr (Kg 3,1), 300 gr, bøtter på 1 kg, bøtter på 5 kg. Hele eller knuste salte typer. Våre oliven er sertifisert økologiske, dyrket i våre olivenlunder, uten bruk av pesticider, håndplukket med lidenskap og dedikasjon. Siden 1904 har Cuscunà selskapet dyrket og produsert ekstra jomfru olivenolje og oliven i lake, svarte og grønne. Alle våre produkter er sertifisert og kontrollert for å sikre det beste til våre kunder. I fire generasjoner har vi tilbudt et produkt av høy kvalitet eksportert til flere land i verden!
Økologisk Kastanjekrem Is - Økologiske Iskrem

Økologisk Kastanjekrem Is - Økologiske Iskrem

Kremet økologisk iskrem med kastanjekrem. Laget med høykvalitets økologiske ingredienser i et 500 ml glass, 100% biologisk nedbrytbart, komposterbart og plastfritt.
Greske svarte oliven 37cl - ALELOR

Greske svarte oliven 37cl - ALELOR

Deilige greske svarte oliven. Fine og fruktige, de anbefales for dine forberedelser av verriner, salater, pizzaer, tapenade, olivade eller som en forrett. Ingredienser: Svarte oliven, solsikkeolje
Borago olje

Borago olje

kaldpresset maks 37°
Plommer i Armagnac

Plommer i Armagnac

Plommene fra Agen blir til svisker etter å ha gjennomgått tørkeprosessen. Etter tørking blir disse sviskene, som oppfyller våre standarder, plukket for hånd og sortert for å macerere i søt Armagnac og ta seg tid til å bli søte. Vår krukke inneholder 38 svisker å nyte med den søte Armagnacen med smaker av svisker. Volum 1L Alkoholinnhold 16% VEKT: 0.45359237 kg VARENUMMER: LPRAR
Bulk Greske Svarte Oliven CROC'ELLA for Grossister og Distribusjon - Marokko

Bulk Greske Svarte Oliven CROC'ELLA for Grossister og Distribusjon - Marokko

Er du forhandler eller grossist av oliven og tørket frukt i Frankrike? Leter du etter svarte oliven à la grecque (svarte oliven på gresk vis)? Selger du direkte i bøtter eller etter vekt? CROC’ELLA, din grossist for oliven, tilbyr den berømte svarte oliven à la grecque, et uunnværlig element for en olivenforhandler. De svarte oliven à la grecque fra CROC’ELLA selges i 8 kg bøtter, og det lille ekstra med dette produktet er at det er pakket i vakuumposer inne i bøttene for å bevare kvaliteten på olivenene. Med CROC’ELLA, din grossist for oliven og tørket frukt, trenger du ikke lenger å reise til Marseille; vi leverer over hele Frankrike med mulighet for gratis frakt* på komplette eller blandede paller. *avhengig av minimum bestillingsmengde Er du interessert i disse svarte oliven à la grecque? Ikke vent med å legge inn bestilling, kontakt CROC’ELLA, vi vil være glade for å svare på dine forespørsel.
Økologiske blåbær

Økologiske blåbær

blåbær / blåbær i brett 125g x8 eller x12, 250g, løsvekt 2Kg eller 3Kg
aubergine - 15*400g

aubergine - 15*400g

Vi eksporterer gjennom de 12 månedene av året.
Suppenudler - speltmel

Suppenudler - speltmel

Suppenudler er tynne, lange og flate pastastrimler som er spesialdesignet for å komplementere smakene i suppen. De er laget av speltmel, noe som gir en unik nøtteaktig smak og en tilfredsstillende tekstur. Disse nudlene er laget for å absorbere smakene og aromaene fra suppen, samtidig som de tilfører en følelse av substans og komfort. Når de tilsettes suppen, mykner de, men beholder en delikat tyggemotstand. Denne klassiske kombinasjonen av nudler og suppe er elsket over hele verden, og gir tilfredsstillelse og varme i hver bit. Enten du lager en tradisjonell biffsuppe eller eksperimenterer med smaker, er disse speltbaserte nudlene et utmerket valg. Videre, som alle våre produkter, er de økologiske og veganske, noe som sikrer en sunn og skyldfri spiseopplevelse. Serveringsstørrelse: 100g Energiverdi: 1439kj / 341 kcal Totalt fett: 3,0g Mettet fett: 0,4g TOTALT KARBONHYDRAT: 60,0g Sukker: 0,8g Fiber: 8,8g Protein: 14,0g SALT: 0,01g
Siciliansk Sitron Granita - Klar til å Fryse

Siciliansk Sitron Granita - Klar til å Fryse

Forberedt for siciliansk granita med sitronsmak for å ha den autentiske sicilianske granitaen direkte i kjøleskapet. Dette er en flytende preparatblanding for granita med sitronsmak som kan oppbevares ved romtemperatur. Du trenger bare å følge instruksjonene for å få den autentiske sicilianske granitaen. Det vil være som å være i en siciliansk bar eller iskrembutikk.
Parmigiano Reggiano 30 måneder

Parmigiano Reggiano 30 måneder

Parmigiano Reggiano 30 måneder er en konsentrat av smak, smuldrete og kornete, med en sterk aroma. Den karakteristiske smaken gjør den til en triumf for smaksløkene. Den lange modningen gjør den til et svært lettfordøyelig produkt, rikt på næringsstoffer, og egnet for laktoseintolerante og små barn.
METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

Osten METRO Chef Pecorino Romano DOP på 3 kg er en italiensk delikatesse, perfekt for å tilføre en autentisk smak til rettene dine. Med sin rike aroma og robuste smak, gir denne osten en rikdom av smaker til måltidene dine. Pakke på 3 kg for å imøtekomme dine restaurantbehov.
SEPI Rigato fersk geitost hel hjul 1,2kg

SEPI Rigato fersk geitost hel hjul 1,2kg

Il SEPI Rigato di capra fresco er en ost med en unik smak, laget av fersk geitemelk. Med en hel form på 1,2 kg, er den perfekt for de som elsker kvalitetsoster og ønsker å tilføre et preg av raffinement til bordet sitt. Nyt 100% av godheten med dette unike produktet.
BERTINELLI Parmigiano Reggiano dop 49 måneder 500 g

BERTINELLI Parmigiano Reggiano dop 49 måneder 500 g

Produsert av det berømte meieriselskapet BERTINELLI, er Parmigiano Reggiano dop lagret i hele 49 måneder en ost av høy kvalitet. Med hver bit på 500 g kan du nyte et utmerket produkt med en unik og uforvekslelig smak. Perfekt for å berike enhver rett med et preg av godhet og italiensk tradisjon.
CASEIFICIO MAREMMA Pecorino Blu konf. 3 kg

CASEIFICIO MAREMMA Pecorino Blu konf. 3 kg

Denne pakken med 3 kg Pecorino Blu er produsert av CASEIFICIO MAREMMA og tilbyr en unik og autentisk smak. Osten er laget med melk av høy kvalitet fra sauer og har en kremet konsistens og en sterk smak, perfekt for å akkompagnere kjøttretter og oster. Et eksklusivt tillegg til ethvert bord.
Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Premium Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Premium Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Bonito er laget med fisk fanget i sommermånedene når store grupper nærmer seg Cantabrianhavet. Den kjennetegnes ved sitt hvite og møre kjøtt samt saftige tekstur. Det 100 % naturlige produktet blir kokt, og olivenolje og salt tilsettes, eller syltet saus. Biter: 10 Biter: 24
Babyblekkspruter i Olivenolje - Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Babyblekkspruter i Olivenolje - Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Blekspruten er fylt med sine egne tentakler gjennom en delikat og håndverksmessig produksjonsprosess. Den rengjøres for hånd, én og én, og olivenolje tilsettes. En mørt og deilig snacks som overrasker med sin smak og tekstur. Biter: 10/15 Biter: 3/5 Biter: 5/8
Druer for Vinfremstilling - Hvit Variant - Muscat med Små Hvite Klaser

Druer for Vinfremstilling - Hvit Variant - Muscat med Små Hvite Klaser

Appellation Française Muscat à petits grains blancs B Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: som Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 2 uker etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er små og bærene er middels store. Denne druesorten gjør det mulig å lage tørre hvite viner, naturlige søte viner og musserende viner. Den kan også brukes i blanding (med en lav prosentandel) for å tilføre aromatiske nyanser i nøytrale viner. Muscat à petits grains blancs B har et høyt sukkerpotensial med en god balanse mellom syre og en intens, kraftig og delikat smak. Kulturelle og agronomiske egenskaper Denne druesorten har moderat vigør med opprett eller halvopprett vekst, og bør beskjæres kort. Den er spesielt godt tilpasset kalkholdige jordsmonn. Beskrivelseselementer Identifikasjonen tar hensyn til: - spissen av den unge skuddet som har en høy tetthet av liggende hår, - de unge bladene